benım evdekı tartım ne derece dogru ölçuyor bılemem ama 38 kusurlu rakamlar gelıyor hep yag oranında demekkı benımde yagım cok fazlaymıs yaff tuhhmeyvısım fıstık gıbın kız oldunya bukadar kasma kendını hem sen 55 olduktan sonra gerısı yalan olur bence hııcc uzulme tatlım
ayy evet ne olucak meyvısım yaaa hooofff ben bu hafta lısteye gırmıyım ozaman demıı
ayy meyvısım bugun acıl durum eylem planı yapsam olmazmı yarına kadar 1 kılo nasıl gıdıcek kı yaa hoof neyapıcam meyvem bır akıl ver bana
canım öyle deme bak şimdi bu yağ hücreleri kilo alırken içlerini dolduruyor sonra doldum diyip beyine yeni hicre üretmesini iletiyor hop yeni hücre oluyor oda doluyor bu iş bu sekilde devam ediyor kilo alırken
ama
verirken
içi bosalıyor yağ hücremizin sonra küçülüyor diğeri boşalıyor oda küçülüyor diğeri boşalıyor yanlız yok olmuyorlar taaa ki sen spor yapıp bu yağ hüçrelerini tamamen yakıp kas oranını arttırana kadar tabi yağ hücresinin yok olması cok zordu hacmıni arttırıp küçülte bildiğinden bu işlem cok zor oluyor.
ondan cok zor kilo verip cok kolay alıyoruzz
benim yağ hücrelerim bosaldı ama kasa dönüşmedi yağ oranım hala cok yüksek malesef ki
minnosum yarına inebildiğin kadar in bence listenin durumuna göre listeye alınırsn..
sen bu gün verebildiğin kadar vermeye bak canım
amannn tanrım sen cıddımısın meyvemm yanı zayılfayınca yag hucrelerım yok olmuyor sadece ıcı boosalıyor yenı yemek gelınce hemen doluyor yanı . pekı yok etmek ıcın ne yapmalıyız sporla kasa mı cevırebılırız sadece baska turlu yok olmuyormu
yok minnosum spora yapcan yada cerrahi baska yolu yok bunun kavitasyon falan da varda zararlı onlar hiç girme o taraflara..
offff ne yapayım ben yaaa... 36.3 yağ ile..
hımmm bak ben bunları bılmıyordum meyvısm tesekkur ederım bılgılendırdıgın ıcın canımcım
meyvısım uzulme ya sen dızınden dolayı uzun suredır spor yapamıyorsunkı spor yapma baslayınca kasların calısacak ve o yag hucrelerını dovmeye gıdecekk hepsıı vucudundan kacıp gıdıcekler hıc uzulme tatlım benımmm
:84::84::84::84:artık daha cok spor yaparsın minnosum işte 38 yağ oranını 33 e düşürmen lazımm
yarın aksam platese baslıyorum minnosumm
:84::84::84::84:
ayy gercektenmı cok sevındım meyvısım bak gor duzenlı bır ay yap harıka bır ıncelme oluyor vucudun sıkılasıyor super oluyorsun super superr
minnosum haftada 5 gün yapmayı planlıyorum yeterli dimi 5 gün
afiyet olsun meyvecimmm :)
ınsaat muhendısıyım ben prensesım devlet daıresınde calısıyorum ıl merkezınde ve ılcelerdekı tum kamu daırelerının ınsaat ıslerını yapıyoruz.
prensesımm ben senın dıyetını yapamadım 3 gundur duzenlı heraksam yarım saat spor yapıyorum cok cok dıkkat ederek yıyorum ama dune gore bugun 300 gr artıda cıktım onu anlamadım yaa yarında cuma acaba yarına 62 lı bır rakama ınermıyım dersın yada ben bu gece spor yapmıyımmı sence ayy ne yapam suan 63.4 kıloyum tatlım
yarın aksam platese baslıyorum minnosumm
canım öyle deme bak şimdi bu yağ hücreleri kilo alırken içlerini dolduruyor sonra doldum diyip beyine yeni hicre üretmesini iletiyor hop yeni hücre oluyor oda doluyor bu iş bu sekilde devam ediyor kilo alırken
ama
verirken
içi bosalıyor yağ hücremizin sonra küçülüyor diğeri boşalıyor oda küçülüyor diğeri boşalıyor yanlız yok olmuyorlar taaa ki sen spor yapıp bu yağ hüçrelerini tamamen yakıp kas oranını arttırana kadar tabi yağ hücresinin yok olması cok zordu hacmıni arttırıp küçülte bildiğinden bu işlem cok zor oluyor.
ondan cok zor kilo verip cok kolay alıyoruzz
benim yağ hücrelerim bosaldı ama kasa dönüşmedi yağ oranım hala cok yüksek malesef ki
2 mil leslie 100 mekik çektim canım çok spor yapmak istemedi
tartı aksamı fazla yapmadığın ii olmus canım..
hafta sonu sen onun telafi edersinn :))
bende salatamı yiyorum ama az zeytin yağı kattım..
günaydın sekerlerimm..
Annam d. Gününü cok güzel gecirmişsisn canım tüm ömrün bu güzellikte gecer inş..
Minnosum o sporu yapmıssındır umarım
Prensesim bende sizin yaptığınız diyet benzeri bişi yapıyorum bu gün kendi elmalı diyetimi yapıyorum..
Bu sabah tartıda 58.7 geldim kızlar yarına 500 gr daha gitsin die uğrasıyorum..
Yarında hypatiamın diyetini yada yine bunu yapmayı düşünüyorum..
13 mayısta 57 olmam gerek mayıs sonu 55 i görebilmem için :18::18:
Işte sekerlerim bu günkü menüm geliyor..
Sabah yoğurtlu yulaf ezmesi
ara yeşil elma
öğlen yağsız yoğurt soslu tavuk salata
ara yeşil elma
aksam yoğurt soslu yağsız salata
ara yeşil elma
annacım ne guzel dogum gunu gecırmıssın aksama sporada gıtmıssın hepsını yakmısssındır tatlım afferım sana valla tebrık ettım bu hareketınden dolayı tekrar dogum gunun kutlu olsun canım benım
gunaydın meyvısım suluman bıttı saat 11 de reklam verınce gıttım kosu bandına tam yarım saat yuruycektımkıı 27 dk yurudum elektrıkler kesıldı neyse dedım 3 dk dan bıse olmaz yanı 27 dk spor yapılmıstır komutanımm
Günaydın kızlar:)
Bugünkü menüm:
Sabah: 2 haş. yumurta ve light süt
öğle: yoğurt ve piliç jambon
akşam: piliçjambonlu salata ya da muz
12 bardak su
1 yeşil çay
umarım işe yarar
bu damonun kısa saçlı bir sevgilisi vardı ya.kurt ısırdı öldü.hah şimdide bizim tyler damonumu ısırdıeğer damon ölürse bir daha o diziyi izlemem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?