Meyvenull'un Diyet Günlüğü

canım öyle deme bak şimdi bu yağ hücreleri kilo alırken içlerini dolduruyor sonra doldum diyip beyine yeni hicre üretmesini iletiyor hop yeni hücre oluyor oda doluyor bu iş bu sekilde devam ediyor kilo alırken
ama
verirken
içi bosalıyor yağ hücremizin sonra küçülüyor diğeri boşalıyor oda küçülüyor diğeri boşalıyor yanlız yok olmuyorlar taaa ki sen spor yapıp bu yağ hüçrelerini tamamen yakıp kas oranını arttırana kadar tabi yağ hücresinin yok olması cok zordu hacmıni arttırıp küçülte bildiğinden bu işlem cok zor oluyor.
ondan cok zor kilo verip cok kolay alıyoruzz

benim yağ hücrelerim bosaldı ama kasa dönüşmedi yağ oranım hala cok yüksek malesef ki

ayy evet ne olucak meyvısım yaaa hooofff ben bu hafta lısteye gırmıyım ozaman demıı

ayy meyvısım bugun acıl durum eylem planı yapsam olmazmı yarına kadar 1 kılo nasıl gıdıcek kı yaa hoof neyapıcam meyvem bır akıl ver bana

minnosum yarına inebildiğin kadar in bence listenin durumuna göre listeye alınırsn..
sen bu gün verebildiğin kadar vermeye bak canım

minnosum yarına inebildiğin kadar in bence listenin durumuna göre listeye alınırsn..
sen bu gün verebildiğin kadar vermeye bak canım

amannn tanrım sen cıddımısın meyvemm yanı zayılfayınca yag hucrelerım yok olmuyor sadece ıcı boosalıyor yenı yemek gelınce hemen doluyor yanı . pekı yok etmek ıcın ne yapmalıyız sporla kasa mı cevırebılırız sadece baska turlu yok olmuyormu

yok minnosum spora yapcan yada cerrahi baska yolu yok bunun kavitasyon falan da varda zararlı onlar hiç girme o taraflara..
offff ne yapayım ben yaaa... 36.3 yağ ile..

meyvısım uzulme ya sen dızınden dolayı uzun suredır spor yapamıyorsunkı spor yapma baslayınca kasların calısacak ve o yag hucrelerını dovmeye gıdecekk hepsıı vucudundan kacıp gıdıcekler hıc uzulme tatlım benımmm

minnosum haftada 5 gün yapmayı planlıyorum yeterli dimi 5 gün

yeter tabıkı meyvem yeterkı duzenlı yap onemlı olan bellı bır duzende yapman ıstersen bır gun arayla bıle yapabılırsın ama bellı bır duzende mutlaka yap canım ınanmıycaksın vucudundakı degısımlere bak gor bır mucıze pılatess

eşim arkadaşlarıyla yemeğe geldi.anca gelebildim.onlara güzel güzel mamalar yaptım bense tavuklu salatamı yedim allahtan bugun son.

canım Allah kolaylıklar versin

vucudun su toplamışta olabilir.bide yeşil çay içiyormusun.kaç lt su içiyorsun onlarda önemli yarına kadar 1 kg vermen çok zor canım ya sen elinden geleni yapmaya devam et.sporuna platesine yediklerinedikkat et haftaya daha güzel sonuç alırsın

yarın aksam platese baslıyorum minnosumm

dizini fazla zorlama aman

benim spor bu saate kaldı yapayım gelirim yine

meyvem bu yazını +90 a kopyaladım

tartı aksamı fazla yapmadığın ii olmus canım..
hafta sonu sen onun telafi edersinn :))

bende salatamı yiyorum ama az zeytin yağı kattım..

ohh afiyet olsun

cumartesi günü kayınvalidemlere gideceğiz.pazar akşamı döneriz ama ordada dikkat edeceğim inşallah.sofradan ot eksik olmaz bol bol ondan yerim ekmek yemem olur biter.çok agır yeek yapacagını sanmam :44:

bide kızlar annelerinize birşey aldınız mı?tam da anneler günüde gidiyorum birşeyler alsam mı kayınvalideme :44:

meyvem saol canım sende inş...canım üzülme mayısın 13ünde 57 olursun bu gidişle...

saol minnoşum benim teşekkürlerr

Günaydın kızlar:)

Bugünkü menüm:

Sabah: 2 haş. yumurta ve light süt
öğle: yoğurt ve piliç jambon
akşam: piliçjambonlu salata ya da muz

12 bardak su
1 yeşil çay

umarım işe yarar

hypatiam protein ağırlıklımı besleniyosun işe yarar umarım

bu damonun kısa saçlı bir sevgilisi vardı ya.kurt ısırdı öldü.hah şimdide bizim tyler damonumu ısırdı eğer damon ölürse bir daha o diziyi izlemem ben

ay ay ne diyosunnn kıyamam Damon'ıma ama ona bişi olsa dizi biter kız korkma o bunuda atlatır ama tylerı kesin öldürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…