Meyvenull'un Diyet Günlüğü

tartıdami oluyor tahlil filan mı yoksa:26: her sağlık ocağında varmı buu bende yaptırıversem

canım bizimkinde var diğerlerinde var mı bilemicem şimdi tartıya cıktım kıyafetle işte yarım litre su falan içmiştim 1.700 fazla geldi sabahkinden yağ oranım 36.3 iç organ ağırlığım 4 kas 25.8 ama yağ cok fazla halaaa

aa ne güzel sizinkinde varmış.geçen gün aile hekimize gittik obezlik araştırması yapıyormus saglık bakanlıgı .orda bildiğimiz tartıdan vardı keşke böle olsa bende gider gider tartılırım meyvem o kadar zayıfladın hala yagına çok diyorsun.bence fıstık gibi oldun bu kadar üsme kendini

canım ne zayıflaması 36,5 yağ oranımm
gerci doğrumu bilmiyorum ama gecen sene 40 dı bu sene düşmüş yinede
ama ben yağ oranımın 29 falan olmasını istiyorum
offf nolcak böyle yağlı yağlı

canim dogru olduguna eminmisin nasil oluyor öyle,senin ölcülerin benimkinden az,benim yag pranim % 29 küsür kas oranimda % 35 küsür cikiyo spor salonunda,bence yalnis oölcüyo orasi

geçen seneden beri o kadar kilo verdin sadece 4 kg sumu yagdı bir düşünsene.yagdan vermeden bu kadar zayıflayamazsın?bu işte bişi var ama anlamadım :44:

sağlıklı olan kaç kii

meyvısımm bu oranları neye gore az cok dıye belırlıyorsun tatlım yanı boyuna yasına gore bellı bır yag oranı varmı kemık oranı falann

ay ben arazıye hala gıdemedım saat 1 de gıdıcekmısız

canim dogru olduguna eminmisin nasil oluyor öyle,senin ölcülerin benimkinden az,benim yag pranim % 29 küsür kas oranimda % 35 küsür cikiyo spor salonunda,bence yalnis oölcüyo orasi

geçen seneden beri o kadar kilo verdin sadece 4 kg sumu yagdı bir düşünsene.yagdan vermeden bu kadar zayıflayamazsın?bu işte bişi var ama anlamadım :44:

sağlıklı olan kaç kii

kızlar bu tartı zaten ingilizce doğrumudur bilinmez ama her kesi ölçtük aynı boyda oduğum biri var onunla aramda 10 kilo fark var onun kas 30 yağ 23 cıktı doğru die düşünüyorum o yüzden.
benim kas oranım cok düşük..25.8
kitapcıkğında yasa göre referans aralıklarını vermiş normali 33.9 o oranın üstü fazla ...
benim daha cok yolum var yani...

canım sen ne iş yapıyordun?sürekli arazilerdesin :44:

ınsaat muhendısıyım ben prensesım devlet daıresınde calısıyorum ıl merkezınde ve ılcelerdekı tum kamu daırelerının ınsaat ıslerını yapıyoruz.
prensesımm ben senın dıyetını yapamadım 3 gundur duzenlı heraksam yarım saat spor yapıyorum cok cok dıkkat ederek yıyorum ama dune gore bugun 300 gr artıda cıktım onu anlamadım yaa yarında cuma acaba yarına 62 lı bır rakama ınermıyım dersın yada ben bu gece spor yapmıyımmı sence ayy ne yapam suan 63.4 kıloyum tatlım

tam 1 kilo artıdasın minnosummm nolcakk :26:

benım evdekı tartım ne derece dogru ölçuyor bılemem ama 38 kusurlu rakamlar gelıyor hep yag oranında demekkı benımde yagım cok fazlaymıs yaff tuhh meyvısım fıstık gıbın kız oldunya bukadar kasma kendını hem sen 55 olduktan sonra gerısı yalan olur bence hııcc uzulme tatlım

ayy meyvısım bugun acıl durum eylem planı yapsam olmazmı yarına kadar 1 kılo nasıl gıdıcek kı yaa hoof neyapıcam meyvem bır akıl ver bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…