Meyvenull'un Diyet Günlüğü

selam kızlar...:79:

bugün kadıköyde kurs işlerim vardı ordan spora gittim filan anca gelebildim...

nasılsınız bakalım ben bugün tavuk diyetini yaptım yarında yapcam bi aksilik olmazsa...

kızlar bişi dicem ama siz ne dersiniz fikrinizi almak istedim...şimdi çizim kursuna başlıyorum pazar günü kesin haftada 4 gün... dersler çok yoğun olcak ve benim bu sene üniv. kazanmam için çok çalışmam lazım o yüzden çok paylaşımda bulunamam takımdan ayrılmayı düşünüyorum burda paylaşırım yedikelrimi müsait oldukça sizi bırakmam ama takıma vakit ayırmam mümkün değil...montiyede devam edebilirmiyim bilmiyorum sabahtan akşama kadar kursta olcam yedikelrime dikkat ederim tabi ama montiye uygun herşeyi bulamayabilirim...napsam acep :26:

canım ben anneler günü hediyesi almam şimdiye kadar hiç almadım bundan sonrada alacağımı zannetmiyorum .
izmite gittiğimde anneme bişiler alırım hep öyle yapıyorum...

meyvem saol canım sende inş...canım üzülme mayısın 13ünde 57 olursun bu gidişle...

annam söyle bakalım sen 1 mayıs sabahı kac kiloydunn

Son düzenleme:

şey ben....

ya +lardaydım ama regl olduğum için kız valla daha dün bitti reglim bugün geçen haftadaki kilomdayım...ama 1 mayıs sabahı 65.5tim canım :78:

canım yaa montiyi bırakmak zorunda değilsin 2. asamaya gecersin ama bu sekilde kilo veremezsin tabi..
sen bilirsin fatmam yaaa yanında götür dicemmeyve kuruyemiş süt ayran sandiviç geçiştir yada salata söyle dısardan ayyy bilemedim ki kurs ortamın nasıldır şimdi..
verdiklerini geri almanı asla istemem sen karra ver canım takım olayıda beni aşar bişi diyemem o konuda..

bende öyle düşündüm canım 2.aşama yapsam olurmu diye neden kilo veremem ki yediklerime dikkat etcem şu an senin yaptığın gibi mesela işe filan gidiyosun ya sende ondan kursta öğle arası oluyo işte sabah 10dan akşam 6 ya kadar canım sürüyo...ben sağlıklı bi şekilde uygularım yine yürüyüşte yapcam bol bol veremezmiyim ki...:26:

takıma bi söyliyim o zamanne dicekler bakalım...saol tatlım...

şey ben....

ya +lardaydım ama regl olduğum için kız valla daha dün bitti reglim bugün geçen haftadaki kilomdayım...ama 1 mayıs sabahı 65.5tim canım :78:
süpriz benim oldu ozaman
şimdi halam aradı yarın oturmaya geliyorlar.off pasta börek yapacam
prensesim yarın kendine serbest gün yap sende canım bak şimdi sabah yumruta salata peynir falan yersin öğlen misafirlerinle azıcık bilişi yersin aksamda yine tavuklu salatanı yersin..
duruma göre hareket edersin canım düzenini bi oturtta ..
o kadar çok şey aldık ki artık alacak birşeyde kalmadı anneme :44:

zaten bana sacma geliyor bu gün olayları :93:

şimdi halam aradı yarın oturmaya geliyorlar.off pasta börek yapacam

ay kıyamam yaa çok zor işte eve gelen msiafire sofrayı donatıp hiç bişi yememek allah kolaylık versin prensescim..ama dayanırsın sen ben sana güveniyorumm

o kadar çok şey aldık ki artık alacak birşeyde kalmadı anneme :44:

ben anneme elektrikli düdüklü tencere aldım bu sene...ne zamandır istiyodu sende mutfakla alakalı bişi alabilirsin canım öneride bulunmak istedim ama umarım işe yarar

ay evet tebrikelr meyvemm hakettinn sürprizi

tamam canım duruma göre bakcam ben saol başını şişirdim...

süpriz benim oldu ozaman
prensesim yarın kendine serbest gün yap sende canım bak şimdi sabah yumruta salata peynir falan yersin öğlen misafirlerinle azıcık bilişi yersin aksamda yine tavuklu salatanı yersin

zaten herşey yumurtalı olacak bide sabah yersem olmaz :44: daha bide akşama kuzenime gidicez orayada çiğ köfte yapıp götüreceğim.bu ara ev hanımıyım yine gelmeler gitmeler çoğaldı

çok çeşit yapmayacagım 1 kek dökeceğim su böreği yapacagım sanırım bişey daha yapmam lazım.mercimek köftesi gibi patates salatası gibi ama daha onu bulamadım :44:
mutfakla ilgili herşeyi aldık bitti malesef alacak şey

hmmm simdi yarın tümden gitti diyorsun sen öylemi..
ozaman kek börek yapıcan yanınada bence yeşil mercimek salatası yap yada buğday salatası arpa şehriye salatasıda güzel oluyor ..

hmmm simdi yarın tümden gitti diyorsun sen öylemi..
ozaman kek börek yapıcan yanınada bence yeşil mercimek salatası yap yada buğday salatası arpa şehriye salatasıda güzel oluyor ..

olabilir aslında dediklerin ama ben bu dediklerini hiç yapmadım yani bizim burda pek bilinmez begenirlermi acaba :44:

olabilir aslında dediklerin ama ben bu dediklerini hiç yapmadım yani bizim burda pek bilinmez begenirlermi acaba :44:

canım cok güzel oluyorlar ben cok sevdim hepsini kısırla aynı derecedeler benim için bak b-nohut salatası da vardı.. netteen bak bi istersen içine sinicellermi bakalım..

arkadaş hala işten gelmemiş.görüşelim görüşelim bir haftadır arayıp duruyorlar.onlar gelecekti dün akşam iptal oldu bugunde bize oturmaya gelin demişler üstüne.aramasını bekliyoruz saat 21,15 biz daha gezmeye gidecez bide gelecez.ayyyy bu tarz davranışlarını artık kaldıramıyorum

bu saatten sonra oturmaya gidilirmi canım yaa benim uykum geldi 1 saatte yatcam artık sende gir kocacının koynuna uyu bosver gezmeyi..

nohut salatasına baktım güsel gibi diğerlerinin yanına gider dimi

aradı arkadaş ben gidiyorum.cevabına gelince bakarım geceden ıslatmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…