kalorılerın ıyı guzell meyvısım aksamada bacagını katlamadan yapabılıcegın bırcok pılates hareketı var en azından yarım saat yap tatlımm . hee bırde vucudtta en cabuk yaga donusen sey sekerdır meyvısım bunu unutma ve tatlılardan mumkun mertebe uzak dur canım benımm. hala daha tatlı ıstegın varsa bak ne yap bılıyormusun eve gıdınce sıcak suya yada sute toz vanılya varya onu kat karıstırr boyle ıyıcene koklaya koklaya iç. vanılya kokusu tatlı ıstegını bastırırmıs . ben denedım gercekten ıse yarıyor hatta bı kıtapta canınız cok tatlı ısterse vanılya yı kalorıferın uzerıne koyun butun eve koku yayılsın tatlı ıstegınızı bastırır yazıyordu canım haberın olsun
ayy meyvısımm su 2.9 kıloyu bıran evvel veresım var oyuzdenn bıseyler yapasım var haın haın planlarım varr ayy 5 gunde 5 kılolu bısılerde aklımda . ayy ne yapsakkı boylee ..
sen yapamıyorsun ki minnosum böyle seylerr ..
yapabilsen yap dicemde dayanamıyorsun...
günaydın kızlar,
bugün burda piknik yapılacak, bahçeye sofra kuruldu. dökme prefiteroller, tatlılar, zeytinyağlılar, kısırlar, mercimekler, salatalar... azıcık yerim diyordum ama cıks yok şimdi buraya gelince hiiç yememeye karar verdim.
sabahki menüm: (akşam yiyeceğime sabah yiyim dedim)muz, peynir ve süt
öğle: yoğurt ve piliç jambon
ara: elma
akşam: tavuklu salata.
1 yeşil çay, 2 litre su.
sen sus yaparımmm:18::18: ayy evet meyıvısım yaa haftasonu yapasım var ama yarın temızlık var evde yapabılebılırmıyımkı acep ozaman haftasonu hıcbısey yapmasam bıle aksam yemegını kaldırıp yerıne yesıl elma yesem onun bır faydası olurmu dersın tatlım
onlardan asla ve asla yemek yok zaten ne geldiyse basına iş yerinde yemekden geldi
menün cok güzel bosver sen salatanı yee ohh miss miss
kesinlikle haklısın meyvemm, herkes anladı bir tek ben anlamadım bunu. yok yemicem gitmicem bile oraya, hıh :))
yaşasın benim biricik güzel yemeklerimmm ve arkadaşlarımmm.
hafta sonu senin 2 günlük diyeti yapcam inş veririm hypatiam.
inş verirsin canım. sabah 8'de kalkıyorsan 5-6'da kalkıp bir, iki bardak su içip geri yatsan... metabolizmanı uyarıyormuşsun öyle diyorlar... ek olarak bunu da dene istersen. inş. işe yarar..
hafta sonu senin 2 günlük diyeti yapcam inş veririm hypatiam.
nasıl bi şey bu diet
sakınn sakınn ama sakın yeme hypatıamm bakk o ıs yemeklerı cok kotu yaptı senı mılletın arkandan konustuklarını hatırlıyormusun senı cekemedıklerını zayıfladıgını kıskandıklarını sımdıde senı ızlerler yesın yesın de yıne sısman olsun derler sakın yeme tatlım tamam mıgünaydın kızlar,
bugün burda piknik yapılacak, bahçeye sofra kuruldu. dökme prefiteroller, tatlılar, zeytinyağlılar, kısırlar, mercimekler, salatalar... azıcık yerim diyordum ama cıks yok şimdi buraya gelince hiiç yememeye karar verdim.
1 yeşil çay, 2 litre su.
ben yarın dan itibaren protein ağırlıklı beslenicem minnosum sevgilim gelmicek bu hafta bu gün tatil günüm yarın baslıyorum proteine bence sende öyle yap ilaç içersin wc yide boşver 1 hafta proteinle beslenelim şok diyet yapmaktan daha iidir en azından kaslarımız erimemiş olur zaten azıcık kasımız var..
günaydın kızlar,
1 yeşil çay, 2 litre su.
sakınn sakınn ama sakın yeme hypatıamm bakk o ıs yemeklerı cok kotu yaptı senı mılletın arkandan konustuklarını hatırlıyormusun senı cekemedıklerını zayıfladıgını kıskandıklarını sımdıde senı ızlerler yesın yesın de yıne sısman olsun derler sakın yeme tatlım tamam mı
ayy hakketen yaa en azından proteınle doyuyoruz demı meyvısım evet evet bu hafta proteın agırlıklı beslenelım tatlım dukanın atak rejımı gıbınn hem kaslarımızda gıtmez haklısın tatlım
minnosum verelim proteine kendimizi inş önümüzdeki cuma süper sonuclarımız olucak bak ben haftaya ankaraya gidicem hafta sonu full dısarda olcam ve gezcem yicem içcem..
estergon kalesini ve akvaryumu görcem sonundahamburger menü ve özbek yemekleri şimdiden beni beklesin
ondan bu hafta işi cok ama cok sıkı tutmam gerek.[/B]
hay allah senı ne etmesın emı bende dıyorum buhafta sıkalım sıkalım kendımızı dıye megerse bızım kız hamburger menuye hazırlıyor vucudunu benım 19 mayısa kadar a60 kılo olacagım ınsallah oyuzden cok calısıyorum meyvısım
günayyydııınnnn kızlarrr
77.7 yim bu sabah.benim tartı 77.4 78.0 77.6 ve 77.7 farklı farklı tarttı bu sabah beni3 defa 77.7 çıktıgım için onu baz alıyorum.ama bundan sonrada tartıma güvenmiyorum
giderken kepek ekmeğimide yanımda götüreceğim :82:
annem kendi evinde dursa güzel bir hediye olurdu.ama yılın büyük çogunlugu antalyada abimlerdeler
meyvem hiç riske atmayayım ben patates salatası yapayım onda karar kıldım.halamın kızı midesinden rahatsız dokunuyor herşey.oda dokunur falan mazallah.ama nohut salatasını sevdim.en iyisi eşimde test etmekkobayım o benim
gunaydınn sekerlerımm okadar ugrastım dıdındımm ancak eksı 500 le kapatabıldım bu haftayı ama cok sukurr ben daha cok bısı beklıyordum cunku 64 kıloda kendıme gelmıstım bu sabah 62,9 kıloyum dun aksam spor yapamadım kızlarr yorgundum yapasım gelmedı bu aksam telafı ederım ama canlarım benımm
günaydın dünyamm günaydın sekerrlerimm
kilom 58.7 inş haftaya daha cok giderr
bu sabah büyük paket rulo kat yedim sabah yiyeyim ki en azından kiloma yansımasın die düşündüm eğer tatlı isteğimi ertelemiş olsaydım cok büyük bi patlama yasıcaktım buna eminim
7 de 1 paket rulo kat
9:30 da 1 simit
öğlen tavuk sote+ salata+ ayran
ara çay
aksam meyve süt leblebi
günaydın kızlar,
1 yeşil çay, 2 litre su.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?