Meyvenull'un Diyet Günlüğü

şimdi halam aradı yarın oturmaya geliyorlar.off pasta börek yapacam

ayy prensesım benım kayınvalıdemlerde aynı masada hep ot lu bıseyler oluyor hıc agır yemek olmaz ama ozamanda doymuyorumkı ekmege dadanıyorum allah sana kolaylık versın tatlımm ben anneme seramık kaplamalı pılav tenceresı aldım ,aynısından kayınvalıdemede gonderdımm tatlımm cok guzel bu seramıkler az bucuk param olsa kendımede alıcam bıde dokum tava ıstıyorum ayy cok seymı ıstıyorum ne

anna takima ugramadigin icin buraya yaziyorum,

yarin 12 ye kadar bildirim yapamayacaksin,simdiden bildir kilonu lütfen,benim evden cikamm gerekebiliyo,listeyi hazirlamam gerek

Son düzenleme:
annam bana hypatianın 2günlük listesini yazarmısın :))

yazayım meyvemm..geç oldu ama :78:

sabah: iki porsiyon meyve veya bir adet muz, bir su bardağı süt
ara : bir yemek kaşığı kan üzümü veya ceviz veya bir porsiyon meyve
öğle : bir su bardağı yoğurt, bol salata ve bir ince dilim ekmek veya çorba
ara : bir porsiyon meyve
ara : bir porsiyon meyve (isteğe bağlı)
akşam: iki adet haşlanmış yumurta, salata, bir ince dilim ekmek veya çorba veya iki uzun grissini veya bi adet haşlanmış patates
ara : bir bardak süt

anna takima ugramadigin icin buraya yaziyorum,

yarin 12 ye kadar bildirim yapamayacaksin,simdiden bildir kilonu lütfen,benim evden cikamm gerekebiliyo,listeyi hazirlamam gerek

yarın 12ye kadar gelicem canım...

günayyydııınnnn kızlarrr

77.7 yim bu sabah.benim tartı 77.4 78.0 77.6 ve 77.7 farklı farklı tarttı bu sabah beni 3 defa 77.7 çıktıgım için onu baz alıyorum.ama bundan sonrada tartıma güvenmiyorum

giderken kepek ekmeğimide yanımda götüreceğim :82:

annem kendi evinde dursa güzel bir hediye olurdu.ama yılın büyük çogunlugu antalyada abimlerdeler

meyvem hiç riske atmayayım ben patates salatası yapayım onda karar kıldım.halamın kızı midesinden rahatsız dokunuyor herşey.oda dokunur falan mazallah.ama nohut salatasını sevdim.en iyisi eşimde test etmek kobayım o benim

gunaydınn sekerlerımm okadar ugrastım dıdındımm ancak eksı 500 le kapatabıldım bu haftayı ama cok sukurr ben daha cok bısı beklıyordum cunku 64 kıloda kendıme gelmıstım bu sabah 62,9 kıloyum dun aksam spor yapamadım kızlarr yorgundum yapasım gelmedı bu aksam telafı ederım ama canlarım benımm

bugun misafirim geliyor ya kek börek patates salatası yapacagım akşamda çiğ köfte yapacagım offf offf hepside bugune geldi.ana öğünlerle ara öğünlerin yerini değiştirsem faydası olurmu?zaten az yiyeceğim hepsinden ama ev sahibiyim mecbur yemem lazım :44: bir akıl verin bana

ayy ben hemen kılo cızelgemı degıseyımde kendıme geleyımm bomba gıbı gelmem lazım cunkum 19 mayısta 60 kılo olmam lazım cok calısmam lazım sekerlerım

bence çok güzel kapatmıssın canım

ayy prensesım bencede cok dıkkatlı bı sekılde yersın azar azar zaten ev sahıbı oldugun ıcın kostur kostur yıyemıyceksın cok fazla bıde ekstradan spor yaparsın ve yarını cok hafıf gecırırsen hıc kılo almadan atlatırsın tatlım bence

bideee dün akşam 23,00 gibi arkadaş baklava koydu 1 tane ye neolur dedi.bende beni seviyorsan ısrar etme ne olur dedim.yemedim çayıda şekerli içmeyeyim diye evden kiraz sapı çayımdan götürdüm onu içtim

Son düzenleme:
günaydın dünyamm günaydın sekerrlerimm

kilom 58.7 inş haftaya daha cok giderr
ayy ınsallahh canım haftaya cok daha guzel verırız ınsallahh
bideee dün akşam 23,00 gibi arkadaş baklava koydu 1 tane ye neolur dedi.bende beni seviyorsan ısrar etme ne olur dedim.yemedim çayıda şekerli içmeyeyim diye evden kiraz sapı çayımdan götürdüm onu içtim

afferım benım prensesımmee e:81::81:

kızlar ben yenı kılo cızelgemıı ve yenı takıma gırıs hedefımı degıstımm artık 55 kılo yaptım ulasmak ıstedıgım kıloyu ınsallahh bıran evvel ınerım oralara

bu sabah büyük paket rulo kat yedim sabah yiyeyim ki en azından kiloma yansımasın die düşündüm eğer tatlı isteğimi ertelemiş olsaydım cok büyük bi patlama yasıcaktım buna eminim

7 de 1 paket rulo kat

9:30 da 1 simit

öğlen tavuk sote+ salata+ ayran

ara çay

aksam meyve süt leblebi

tatlı ıstegını bastırdında meyvısım bır paket yemene gerek yoktukı 3 tane yeseydın mesela bıde ustune sımıt yemıssın tatlım bugun az bıraz pılates yap artık yavas yavas spora basla bence

tatlı ıstegını bastırdında meyvısım bır paket yemene gerek yoktukı 3 tane yeseydın mesela bıde ustune sımıt yemıssın tatlım bugun az bıraz pılates yap artık yavas yavas spora basla bence

minnosum hala gözüm doymadı biliyormusun öylebi tatlı yemek istiyorum ki ...
bu aksam zaten platese baslıyorum ama yapabildiğim kadar yapıcam hala bacağım tam katlanmıyor çünkü..

minnosum bak sana kalorilerini yazayım

sabah tatlılar 400 kl
simit 250 kl
öğlen 400kl
aksam 4 elma yerim 200 kl
1 bardak süt içerim 80
1 avuc leblebi yerim 60

1310 kl ediyor hadı 1400 etsin yine günü kurtarıyorum 1500 e kadar yolu var

minnosum hala gözüm doymadı biliyormusun öylebi tatlı yemek istiyorum ki ...
bu aksam zaten platese baslıyorum ama yapabildiğim kadar yapıcam hala bacağım tam katlanmıyor çünkü..

kalorılerın ıyı guzell meyvısım aksamada bacagını katlamadan yapabılıcegın bırcok pılates hareketı var en azından yarım saat yap tatlımm . hee bırde vucudtta en cabuk yaga donusen sey sekerdır meyvısım bunu unutma ve tatlılardan mumkun mertebe uzak dur canım benımm. hala daha tatlı ıstegın varsa bak ne yap bılıyormusun eve gıdınce sıcak suya yada sute toz vanılya varya onu kat karıstırr boyle ıyıcene koklaya koklaya iç. vanılya kokusu tatlı ıstegını bastırırmıs . ben denedım gercekten ıse yarıyor hatta bı kıtapta canınız cok tatlı ısterse vanılya yı kalorıferın uzerıne koyun butun eve koku yayılsın tatlı ıstegınızı bastırır yazıyordu canım haberın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…