ohh afiyet olsun
cumartesi günü kayınvalidemlere gideceğiz.pazar akşamı döneriz ama ordada dikkat edeceğim inşallah.sofradan ot eksik olmaz bol bol ondan yerim ekmek yemem olur biter.çok agır yeek yapacagını sanmam :44:
bide kızlar annelerinize birşey aldınız mı?tam da anneler günüde gidiyorum birşeyler alsam mı kayınvalideme :44:
şimdi halam aradı yarın oturmaya geliyorlar.off pasta börek yapacam
annam bana hypatianın 2günlük listesini yazarmısın :))
anna takima ugramadigin icin buraya yaziyorum,
yarin 12 ye kadar bildirim yapamayacaksin,simdiden bildir kilonu lütfen,benim evden cikamm gerekebiliyo,listeyi hazirlamam gerek
ayy prensesım benım kayınvalıdemlerde aynı masada hep ot lu bıseyler oluyor hıc agır yemek olmaz ama ozamanda doymuyorumkı ekmege dadanıyorum allah sana kolaylık versın tatlımm ben anneme seramık kaplamalı pılav tenceresı aldım ,aynısından kayınvalıdemede gonderdımm tatlımm cok guzel bu seramıkler az bucuk param olsa kendımede alıcam bıde dokum tava ıstıyorum ayy cok seymı ıstıyorum ne
gunaydınn sekerlerımm okadar ugrastım dıdındımm ancak eksı 500 le kapatabıldım bu haftayı ama cok sukurr ben daha cok bısı beklıyordum cunku 64 kıloda kendıme gelmıstım bu sabah 62,9 kıloyum dun aksam spor yapamadım kızlarr yorgundum yapasım gelmedı bu aksam telafı ederım ama canlarım benımm
bugun misafirim geliyor ya kek börek patates salatası yapacagım akşamda çiğ köfte yapacagım offf offf hepside bugune geldi.ana öğünlerle ara öğünlerin yerini değiştirsem faydası olurmu?zaten az yiyeceğim hepsinden ama ev sahibiyim mecbur yemem lazım :44: bir akıl verin bana
ayy prensesım bencede cok dıkkatlı bı sekılde yersın azar azar zaten ev sahıbı oldugun ıcın kostur kostur yıyemıyceksın cok fazla bıde ekstradan spor yaparsın ve yarını cok hafıf gecırırsen hıc kılo almadan atlatırsın tatlım bence
bideee dün akşam 23,00 gibi arkadaş baklava koydu 1 tane ye neolur dedi.bende beni seviyorsan ısrar etme ne olur dedim.yemedim
ayy ınsallahh canım haftaya cok daha guzel verırız ınsallahhgünaydın dünyamm günaydın sekerrlerimm
kilom 58.7 inş haftaya daha cok giderr
bideee dün akşam 23,00 gibi arkadaş baklava koydu 1 tane ye neolur dedi.bende beni seviyorsan ısrar etme ne olur dedim.yemedimçayıda şekerli içmeyeyim diye evden kiraz sapı çayımdan götürdüm onu içtim
wwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
bu sabah büyük paket rulo kat yedim sabah yiyeyim ki en azından kiloma yansımasın die düşündüm eğer tatlı isteğimi ertelemiş olsaydım cok büyük bi patlama yasıcaktım buna eminim
7 de 1 paket rulo kat
9:30 da 1 simit
öğlen tavuk sote+ salata+ ayran
ara çay
aksam meyve süt leblebi
tatlı ıstegını bastırdında meyvısım bır paket yemene gerek yoktukı 3 tane yeseydın mesela bıde ustune sımıt yemıssın tatlım bugun az bıraz pılates yap artık yavas yavas spora basla bence
minnosum hala gözüm doymadı biliyormusun öylebi tatlı yemek istiyorum ki ...
bu aksam zaten platese baslıyorum ama yapabildiğim kadar yapıcam hala bacağım tam katlanmıyor çünkü..
minnosum bak sana kalorilerini yazayım
sabah tatlılar 400 kl
simit 250 kl
öğlen 400kl
aksam 4 elma yerim 200 kl
1 bardak süt içerim 80
1 avuc leblebi yerim 60
1310 kl ediyor hadı 1400 etsin yine günü kurtarıyorum 1500 e kadar yolu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?