minnosum yediklerim bunlar
3 kurabiye 2 minik börek 2 dilim etimek tatlısı 1 coornette in love 1 bardak mısır 1 bardak meyve suyu 1 büyük paket cips 3 kır pidesi 1 dilim pasta
Zaten platesede baslayamadım bacağım acıyor gecmek bilmedi bu yırtıklar yaafff..
Nys bu aksam kesin yapıcam bişiler prensesimin dediği siteden yapıcam bide dün tv de gördüm plates benzeri bişiler yapıyordu adam onları yapabilirim hem doktorumda otaz hareketler vermişti kaslarının güçlenmesi lazım demişti..sana söz minnosum yapıcam bundan sonra..
amannn tanrımmmOo cornettonun bedavasınıda yemedın demı meyvemmm Ayy kız sen delımısınn bu nee ben senden az yemısım ozaman kendıme sadece bıtane ohaa dıyorum sana ıkı tane oha ohaaa hatta 3 tanee Ayy meyvemm pılatesın bacaksız yapılan hareketlerı var yanı dızını bukmeden ayy onların hepsını yapabılırsın tatlım nıye yapmıyorsunn ayy valla sopa ıstıyorsun sen yaa dovecem en sonunda senı eger bu hafta 57 lı bır rakam gormek ıstıyorsan hemen hemen kendıne gelıyorsun bakımmm ne kadar su ıctın soyle bakımm
yaa minnosum aslına bakarsan ben halimden memnunum sadece bacaklarımı ve popişimi 3 cm inceltmek istiyorum sanırım ondan diyet modunada giremiyorum ben bu kilomu sevdim gecen seneki 69 luk halim aklıma geldikce mutluda oluyorum..
ama neden daha güzeli olmasınki diyorum kendi kendime belki o halimi dahada cok sevicem
bedavasını saklıyorum onuda önümüzdeki cumartesi yicemhafta sonu suyumu güzel içtim minnosum cumartesi yani bunları yediğim gün 3 litreden fazla içtim eee o kadar yiynce insan susuyor
ayy ben bide bunların yarısını yani bideleri cipsi 19 dan sonra yedimyedim uyudum yani deliyim ben delii
yapcam minnosum yaa tamam söz bu aksam baslıyorum öğlen arası üm işlerimi bitiricem ve aksam sporumu yapıcam..
heele bı yapmaa hele bı yapmadıgını duyayım bak gor ozaman ben ne yapıcam sana meyvenull hanımmmmmbıde 19 dan sonra dıyorr cabuk ogleye kada<r 1.5 lıtre bıtecek ogleden sonrada 2 lıtre yatana kadar bugece sana uyku yok gıt wcde uyu
dızını bukmeden yapılan uzun bacak hareketlerınden yapıcaksın bak ahanda bende soz verıyorum bu aksam 45 dk yuruyus yapıcam sekerıtommayy zaten bu günkü hedefim 3.5 litre minnosum yarısı bitti simdi yenisini alıcam öğleye kadar biticek 1.5 2 kupada cat içtim biri üzüm cekirdeği-mürdüm eriği cayıydı..
söz aksamda 30 dk bacak hareketi yapılacak
dızını bukmeden yapılan uzun bacak hareketlerınden yapıcaksın bak ahanda bende soz verıyorum bu aksam 45 dk yuruyus yapıcam sekerıtomm
minnosum 11 hazirana kadar incelirsem süper olurrr
bakk ebru ablan ne dıyor pılates dvdsıne baslarken sadece 21 gun ardarda pılates programı uygularsanız sonuclarına ınanamıycaksınızsen oyle yap tatlım kendıne belırle tam 21 gun ama hıc aksatmadan yapman gerekır haberın olsun
bakk ebru ablan ne dıyor pılates dvdsıne baslarken sadece 21 gun ardarda pılates programı uygularsanız sonuclarına ınanamıycaksınızsen oyle yap tatlım kendıne belırle tam 21 gun ama hıc aksatmadan yapman gerekır haberın olsun
bir sürü var hangisi o ya bende yapayımmmmm
ıyı hadı bakalım bu sozunu unutma ama sekerımtamam minnosum tam 21 gün hiç aksatmadan yapıcam bak cumartesi ankaraya gidicem o gece çğretmen evinde kalcam ama o zaman bile yapcam sana söz veriyorum sekercimm
patron bitti 1.5 litree
dünyam cok üşüyorum titriyorum içerisi buz gibi mayıs ayında böyle soğuk nasıl oluyor :26:
donuyorum resmen ve zor yazıyorum buz kesti tüm vücudum
soğukdan su da içemedim ancak 2 litre su oldu 1 litrede caylarım
minnosum yediklerim bunlar
3 kurabiye 2 minik börek 2 dilim etimek tatlısı 1 coornette in love 1 bardak mısır 1 bardak meyve suyu 1 büyük paket cips 3 kır pidesi 1 dilim pasta
zaten platesede baslayamadım bacağım acıyor gecmek bilmedi bu yırtıklar yaafff..
nys bu aksam kesin yapıcam bişiler prensesimin dediği siteden yapıcam bide dün tv de gördüm plates benzeri bişiler yapıyordu adam onları yapabilirim hem doktorumda otaz hareketler vermişti kaslarının güçlenmesi lazım demişti..sana söz minnosum yapıcam bundan sonra..
kolay gelsin minnosummm
ayy kızlar bu çeyiz hazırlığı ne zor işmiş yavv istifa ediyorum hayattan :86::86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?