Meyvenull'un Diyet Günlüğü

amannn tanrımmm Oo cornettonun bedavasınıda yemedın demı meyvemmm Ayy kız sen delımısınn bu nee ben senden az yemısım ozaman kendıme sadece bıtane ohaa dıyorum sana ıkı tane oha ohaaa hatta 3 tanee Ayy meyvemm pılatesın bacaksız yapılan hareketlerı var yanı dızını bukmeden ayy onların hepsını yapabılırsın tatlım nıye yapmıyorsunn ayy valla sopa ıstıyorsun sen yaa dovecem en sonunda senı eger bu hafta 57 lı bır rakam gormek ıstıyorsan hemen hemen kendıne gelıyorsun bakımmm ne kadar su ıctın soyle bakımm

bedavasını saklıyorum onuda önümüzdeki cumartesi yicem hafta sonu suyumu güzel içtim minnosum cumartesi yani bunları yediğim gün 3 litreden fazla içtim eee o kadar yiynce insan susuyor
ayy ben bide bunların yarısını yani bideleri cipsi 19 dan sonra yedim yedim uyudum yani deliyim ben delii

yapcam minnosum yaa tamam söz bu aksam baslıyorum öğlen arası üm işlerimi bitiricem ve aksam sporumu yapıcam..

Son düzenleme:

eee madem sevdın ozaman nıye duruyorsun meyvısım pılates yapıcaksın kı ıncelsınn o bacaklarla o popocukk kılo vermene gerek yoksa ozaman hemen olculerını kucucltmek ıcın ugresmeye baslıyorsun sekercımm

heele bı yapmaa hele bı yapmadıgını duyayım bak gor ozaman ben ne yapıcam sana meyvenull hanımmmmm bıde 19 dan sonra dıyorr cabuk ogleye kada<r 1.5 lıtre bıtecek ogleden sonrada 2 lıtre yatana kadar bugece sana uyku yok gıt wcde uyu

ayy zaten bu günkü hedefim 3.5 litre minnosum yarısı bitti simdi yenisini alıcam öğleye kadar biticek 1.5 2 kupada cat içtim biri üzüm cekirdeği-mürdüm eriği cayıydı..
söz aksamda 30 dk bacak hareketi yapılacak

dızını bukmeden yapılan uzun bacak hareketlerınden yapıcaksın bak ahanda bende soz verıyorum bu aksam 45 dk yuruyus yapıcam sekerıtomm

tamam minnosum tam 21 gün hiç aksatmadan yapıcam bak cumartesi ankaraya gidicem o gece çğretmen evinde kalcam ama o zaman bile yapcam sana söz veriyorum sekercimm

günaydın fıstıklar nasılsınız özledim sizi...

meyvem minnoşum bende artıdayım dün bende abarttım anneler günü diye aşkımla onların evine gittik hediye filan almıştık annesine verdik oda bir sürü şey yapmış ya ilk defa böyle düşünmeden yedim...

neyse aşkımı gönderdim sabah yurtdışına şimdi o tekrar gelene kadar 60a düşmem lazım çalışmalara başladım...kızlar hazirana incecik girelim hadi tempo başlasın...ne yapacaksınız bugün ben proteine ağırlık vercem montime de dönüş yaptım...hazirana kadar 60-61 olmam lazım...

yemeğimi yedim geldim ..
yeşil cayımıda aldım elime

annam olur böyle seyler boşver takma sen proteinle devam et canım

bir sürü var hangisi o ya bende yapayımmmmm

tamam minnosum tam 21 gün hiç aksatmadan yapıcam bak cumartesi ankaraya gidicem o gece çğretmen evinde kalcam ama o zaman bile yapcam sana söz veriyorum sekercimm
ıyı hadı bakalım bu sozunu unutma ama sekerım
patron bitti 1.5 litree

aferım sana benımde 1 lıtrem bıttı daha meyvısım cok acayıp ısım var aksama gelırım konusuruz muhım bısey olursa haber et anlarsın sen hadı grs tatlım

dünyam cok üşüyorum titriyorum içerisi buz gibi mayıs ayında böyle soğuk nasıl oluyor :26:
donuyorum resmen ve zor yazıyorum buz kesti tüm vücudum

soğukdan su da içemedim ancak 2 litre su oldu 1 litrede caylarım

ay kıyamam meyvem canım ya yaz gelmedi bu sene bi türlü bende üşüyorum...

sıcak şeyler iç canım içini ısıtsın dikakt et kendine..

Son düzenleme:

bunların hepsini bir günde mi yedin

kolay gelsin minnosummm

ayy kızlar bu çeyiz hazırlığı ne zor işmiş yavv istifa ediyorum hayattan :86::86::86:

benden sana tavsiye herşeyini ince ince düşünüpte alma.bu zamanların tadını çıkart.ben olan maaşımı çeyize yatırdım.gezip tozmadım şimdi pişmanım.evlendikten sonra daha kolay alınıyor.al temel şeyleri tamamdır

öğlen işyerindeki arkadaşlarımla buluştum.gören zayıflamıssın ne yapıyorsun dedi çok mutlu oldum

bugun sabah kahvaltı ettim öğlen meyve yedim akşama kadar bişi yemedim.şimdide patlıcan közledim.az et yapacam üstüne yogurt öyle yiyeceğim..cumaya yine 77.7 olmam lazım

cabah spor yapmak derdindeydim ama yapamadım.bahar yorgunlugu var üzerimde.ama 13,30 dan 17,30 a kadar gezdim bugun kısa kollu giydim.güneş vardı az da rüzgar umarım hasta olmam

prensesim inş hedefine ulasırsın canımm ..

ne güzel gezmiş dolasmıssın tüm gün burası buz gibiydi ben dondum resmen..
aslında ceyiz konusunda haklısın ama herseyim olsun istiyorum yaa..
yaptığımlistenin hepsini alabilirsem kendi alıcaklarım 8000 tl falan ediyor ee mobilyalar halı tül perde vs yok içinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…