bencede gıt sekercım spor super bıseyy ınanamıycagım seyler yasattı bana ozellıkle pılates ama yururyusun tabıkı cok daha fazla etkısı var zayıflamada
meyvemmmmmm ozaman pılates donusunde 2 patates daha haslarım kendıme korkmadan ye dedın made sekercımmm ohhh aclıktan gozlerım döndu zatenn
neysem ben eve gıdıyorumm sekerler gorusuruzz
canım ben güzel sanatlar fakültesine hazırlanıcam benim için ikinci sınav önemli diil...
yetenek sınavıyla alınıyo biliyosundur belki o sınavlar da temmuzda başlıyo...ama ben mayıs sonu çizim kursuna başlıyorum sınavlar için...spora nisan ayı boyunca giderim sonrası kolay zaten bana haftada 3 gün gelsen yeter dediler diğer günler çalışırım sınava yine de...
zevcanıııımm ben geldim şekeriiimmm
yee minnosum yee nolcak kiisınırsız zaten...
anladım tatlım inş gönlünden gecen olurr
hoşgeldin kuyabiyem benimmm nasıl gidiyor mezuniyet sonrası tatlımm
bu kadar aclık bide üstüne kosusturmacaaa
ayyy ne gıcık bi durum yetişemiyorum hiç bi işee geldimi üst üste geliyorlarr :95::95:
,eve gitme vaktiiiii olleeeeyyyyyyy
allahım yiyorum yiyorum doymuyorummm kabus gibbiiiii :84::84::84::84::84:
ayy meyvem niye öyle oldu acaba yaa..ayran filan içsen şişirir ayran keser belkim :26:
eğer evde varsa ıhlamur çayı yap canım iştahı dengeliyor
annacım sekerim düştü heralde sürekli midem kazınıyor hep bi aclık var... ayy neden böyle oldu anlamadım bende...
ayy olabilir meyvemm az mı yedin canım biraz fazla yeseydin doyursaydın iyice karnını sonuçta sebze yiyorsun...su iç bol bol ...birşeylerle oyalan canımtv filan seyret dergi oku meşgul et kendini geçer inş
1kiloya yakın pırasa yedim annacım 1 de domates cok dayanamazsam 2 domatesim daha var evde onları da yicem..
ayy üzülürüm üzülürüm neye üzülürüm dolapta havuc varmıstı görmemişim o tok tutardı hemde iş yerindede yiyebilirdimm :84::84:
ayy ben birazdan bi filim takayım pc ye onu izliyeyim en iisii
ayy havuç evet tok tutar haklısın tüh neyse olan olmuş artık üzülme canım...
evet al yeşilçayını ya da herhangi bir sıcak çay otur pcye izle bende dizimi izledim az önce acıktığım zamanalr böyle yapıyorum hem zaman geçiyo hem kafam dağılıyo[/COLOR][/COLOR]
senin dizin neymiş bakimmm
yabancı dizi canım sınav öncesi hiç izleyememişim kaçırdım bölümleri şimdi izliyorum...
The Vampire Diaries Vampir günlüklerii :78:
anladım tatlım duymustum adını ama izlemedim hiç...
takıma yasemin not bırakmıs gözünden kactı sanıırm..
iyi aksamlar zevcan,takimi terkettin bakiyorum
canim geri dönecek olan bi cemre vardi dimi?
evet öyle demişti.. biraz zayıflayınca dönerim die ama o hastalık duurmundan aldığından kilolarını hemende dönebilir aslında. kilosu ayrıldığı kilo olmıcak sonucda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?