Meyvenull'un Diyet Günlüğü

yee minnosum yee nolcak kiisınırsız zaten...

anladım tatlım inş gönlünden gecen olurr

zevcanıııımm ben geldim şekeriiimmm

hoşgeldin kuyabiyem benimmm nasıl gidiyor mezuniyet sonrası tatlımm

bu kadar aclık bide üstüne kosusturmacaaa

ayyy ne gıcık bi durum yetişemiyorum hiç bi işee geldimi üst üste geliyorlarr :95::95:

yee minnosum yee nolcak kiisınırsız zaten...

anladım tatlım inş gönlünden gecen olurr

hoşgeldin kuyabiyem benimmm nasıl gidiyor mezuniyet sonrası tatlımm

teşekkürler meyvem

bu kadar aclık bide üstüne kosusturmacaaa

ayyy ne gıcık bi durum yetişemiyorum hiç bi işee geldimi üst üste geliyorlarr :95::95:

ay kıyamam ben sana

eve gitme vaktiiiii olleeeeyyyyyyy
,
yaşasınn hadi git evine doyur karnını meyvemmm

annacım sekerim düştü heralde sürekli midem kazınıyor hep bi aclık var... ayy neden böyle oldu anlamadım bende...

ayy olabilir meyvemm az mı yedin canım biraz fazla yeseydin doyursaydın iyice karnını sonuçta sebze yiyorsun...su iç bol bol ...birşeylerle oyalan canımtv filan seyret dergi oku meşgul et kendini geçer inş

ayy olabilir meyvemm az mı yedin canım biraz fazla yeseydin doyursaydın iyice karnını sonuçta sebze yiyorsun...su iç bol bol ...birşeylerle oyalan canımtv filan seyret dergi oku meşgul et kendini geçer inş

1kiloya yakın pırasa yedim annacım 1 de domates cok dayanamazsam 2 domatesim daha var evde onları da yicem..
ayy üzülürüm üzülürüm neye üzülürüm dolapta havuc varmıstı görmemişim o tok tutardı hemde iş yerindede yiyebilirdimm :84::84:

ayy ben birazdan bi filim takayım pc ye onu izliyeyim en iisii

ayy havuç evet tok tutar haklısın tüh neyse olan olmuş artık üzülme canım...

evet al yeşilçayını ya da herhangi bir sıcak çay otur pcye izle bende dizimi izledim az önce acıktığım zamanalr böyle yapıyorum hem zaman geçiyo hem kafam dağılıyo

Son düzenleme:

senin dizin neymiş bakimmm

anladım tatlım duymustum adını ama izlemedim hiç...

takıma yasemin not bırakmıs gözünden kactı sanıırm..

eğer gerilim seviyorsan süper ben vampirli zombili şeylerden çok hoşlanmam aslında ama aşırıya kaçılmamış güzel ve çok heycanlı bir dizi... başrol oyuncsuna da hastayım onun için izliyom sırf çok yakışıklı ya...

evet taltım şimdi gördüm ne cevap verceğimi düşünüyodum ben yapamam ki yaa hiç bişi bildiğim yok minnoş artık takımda olmıycak mı kii o güzel yapıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…