Hesap ayarlarlarından doğum yapacağın tarihi yazıyorsun cnmBende habire zeytin, kraker, yeşil elma falan yiyorum Sabahları midemden bi şey olsa bende kesin kusarım çünkü biraz öğürünce bile su çıkıyor (Bu arada konu dışı ama bu gebelik hesaplama olayını nasıl yapıyorsunuz bu sitede acaba? Yorumunuzun altında yazıyor ya ondan bahsediyorum)
Rica ederim cnm çok tatlı olmş. Cinsiyet bellimi :) ben çok merak ediyorum erkekse erken belli oluyomş. Gittiğimde görür müyüz acaba :)Tamam canım çok teşekkür ederim. Ben oraya sat yazmışım o yanlış olmuş
Hadi yaa bizimde bayramdan sonra tarama testimiz:) İnşallah gösterir bizimkide :) amin hepimizin gönlüne göre versin btnem :)Valla canım bende erkek erken gösteriyor diye duydum ama 12. Haftada 2li tarama testine gittiğimizde Dr.um %70 kız demişti bizimki habire bize dönüktü ama bakalım bi değişiklik olursa bilemiyorum ☺ Senin de Allah gönlüne göre versin
Amin canım benim inşallah sizinki de erkenden gösterir de annesini çok fazla merakta bırakmaz ☺ Ayrıca inşallah testini de güzel geçerHadi yaa bizimde bayramdan sonra tarama testimiz:) İnşallah gösterir bizimkide :) amin hepimizin gönlüne göre versin btnem :)
Amiin inşallah canım benim. İlk defa akşam istifra ettim yine çok fenaym yine meleğim ben burdaym annecim.dedi :)Amin canım benim inşallah sizinki de erkenden gösterir de annesini çok fazla merakta bırakmaz ☺ Ayrıca inşallah testini de güzel geçer
Ah Kıyamam ben anca çok öğürünce sarı su çıkarıyorumAmiin inşallah canım benim. İlk defa akşam istifra ettim yine çok fenaym yine meleğim ben burdaym annecim.dedi :)
İşte aynen beni anlattın gece uykumdan uyanıyorum acıktığımdan. Çubuk krekerle geçiştirmeye çalışıyorum hep. Açken daha çok bulanıyor tabiki ama bu gece midem doluyken de çıkardımAh Kıyamam ben anca çok öğürünce sarı su çıkarıyorumBide yarım saatte acıkıyorum ama hiçbir şey yiyemiyorum aç durunca da daha çok bulantı oluyor Bi yandan seviniyorum bunlar iyiye işaret ediyor bebeğim iyi demek ki diyorum ama bi yandan da insan çöküyor :/
Amin canım inşallah valla tek isteğim sağ salim kavuşmak. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bende senin gibi çubuk krakerle geçiştiriyorum çoğu zaman, birde elma falan yiyorum ama yok bana mısın demiyor. Allah bu günlerimizi aratmasın inşallahİşte aynen beni anlattın gece uykumdan uyanıyorum acıktığımdan. Çubuk krekerle geçiştirmeye çalışıyorum hep. Açken daha çok bulanıyor tabiki ama bu gece midem doluyken de çıkardım
Evet canım hamd olsun bebişlerimiz iyi demekki bunlar oluyor. İnşallah sağlıkla gelirler kucağımıza da bunların hepsini unuturuz gider :)
Amin kuzum inşallah.Amin canım inşallah valla tek isteğim sağ salim kavuşmak. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bende senin gibi çubuk krakerle geçiştiriyorum çoğu zaman, birde elma falan yiyorum ama yok bana mısın demiyor. Allah bu günlerimizi aratmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?