Doğuma Hazırlık Midesi bulananın kızı oluyomuş öylemi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bir kez bile mide bulantısı yaşamadım ve allah kısmet ederse kızım olcak canım
senin içiinde hayırlısı olsun inşallah

Son düzenleme:
benimde kızım olacak hiç midem bulanmadı fakat hareketlerini solda hissedersin dediler öylede oldu ama ne kadar doğru bilemem tabi tesadüfte olabilir

kesinlikle ilgisi yok benim yiyenim olacaktı ve annesi hiç durmadan kusuyordu sinirleri alt üst olmuştu bitmiş mahvolmuştu ve erkek dünyalar tatlısı bebek mi bebek şeker mi şeker bi erkek yiyenim oldu kaydirigubbakcemile3

mide bulantısıyla alakası yok.mide bulantısı kişinin kendi bünyesiyle alakalı bence.6 aylık hamileyim.benim midem çok az bulantı hiç sıkıntı çekmedim.çok rahat bir hamillelik yaşıyorum.ilk başta herkes erkek olcak dedi.ama bizm bir kızımız olacak.bu belirtiler kişiden kişiye değişiyor.

ilk hamileliğimde çok fena mide bulantısı çektim ve kızım oldu şimdi gene hamileyim ve hiç bulantım olmadı vee gene kızım olucak allah nasip ederse...

benimde ilk kızım oldu bulatı hiç yoktu inş ikicide oglum olcak (32 haftalık hamileyim) bulantım cok oldu birde plesenta pireviya teşhisi konuldu, Allahım inş sağlıklı ve sıhatli kucağıma almamı nasip eder.

Benimde ilk 2 kızımda mide bulantım çok oldu bu hamileligimde mide buladım nerdeyse hiç olmadı ( 5.6.7 haftalarda sabahları azıcık bulanır gibi olurdu yemek yeyince hemen geçerdı hiç kusmadım yani

sonuç olarak bu 3. hamileligimde kız olursa ki daha belli değil cinssiyeti bu araştırmayı çürütüyorum net olarak :)))

Bence zayıf annelerin midelerı bulanıyor hep buda benim gözlemim

3.çocuk ha maaşallah...hayırlı olsun canmm buda oğluş olsun inşallah

vallaha doğru galiba benim kız kardeşimin midesi çok bulanıyordu kızı oldu
ablamında aynı onunda kızı şimdi kardeşim yene hamile yene çok kötü
miğdesi ve buda kızz benimde hiç bulanmadı benimki erkek
allah allah var bu işte bir şeyy:26::26:

yok cnm ya kişiden kişiye gore deişio bu etrafımda migdesi bulanıp oglu olan cok kişi oldu yani yada hamileligi cok rahat gecip kızı olan..herkesn hamileligi farklı gecıo

arkadaşlar, kızım da hiç midem bulanmadı ilk 1-2 ay haricinde o da çok az, ama şimdi hamileyim 6 aylık. oğlum olacak 6 aydan beri ne yediğimden birşey anladım ne de içtiğimden, ota çöpe midem bulanıyor. ve sürekli istifra ediyorum

yok canım ya o değişiyo kişiden kişiye göre.benim kuzenimin eşi çok sıkıntılıydı mıde bulantısı konusunda oglu oldu .bulantıyla cınsıyet falan bellı olmaz yanı

benim de arabada bulandı bi süre onun dışında midem bulanmadı
ve kıızm olacak inşallah

slm kizlar, bende yabanci bir sayfada okudum, kiz bebekte HCG degerleri yükseliyormus bu yüzden erken gebelikte mide bulantisi olurmus, erkek bebekte ise HCG degerleri düsükmüs. Ama bunlar gebeligin ilk günlerinde, olan mide bulantisindan bahsediyorar...

benim oğluşum olacak inşallah martta ve hcg degerlerım yuksek yanı hersey bu istatistiklerle uyusmuyor. tıpkı bu sacma sapan tarama testlerı gıbı onlarda bı istatistiki sonuc neticede kesın olacak dıye bır sey yok. mıde bulantısına gelınce gelınımız erkek dogurdu çok tatlı masallah ama 9 ay boyunca kustu çok zor bı hamılelık donemı gecırdı mutfaga bıle gıremedı hıc. arkadasımda ole oldu 2 oglu var ıkısındede çok kustu ve hastalandı...yanı tam tutmuyor bunlar.herkesın farklı bunyesı var. allah bebeklerımıze saglık versın herseyden once bu

benim hic midem bulanmadi cok rahat hamilelik gecirdim ama icimden cok kuvvetli bi his kizim olucani söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…