Doğuma Hazırlık Midesi bulananın kızı oluyomuş öylemi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benimde kızım oldu ama birkez bile midem bulanmadı tiksinmedim hiç bir şeyden bence o büyüklern biraz uydurması :)))

bende toplamda 2 kez mide bulantısı yaşadım ama kızım oluyormuş !!! Hayırlısı Allahtan

benimde kizim oluyu ve 5 . aya kadar kusma vardi.birde ne yersem yiyeyim gecmeyen bir mide bulantisi.yeni yeni gecti Allaha sükür.oglumdaysa hic böyle seyler yasamamistim cok rahat gecmisti. ama cevremde gördügüm midesi bulananlarda da erkek geliyo.demekki herkes icin ayni sey gecerli degil..

bencede kesinlikle yanlış benm arkadaşımın midesi hiç bulanmadı kızdı benim o kadar bulandı ve erkek ama yinede demeliyizki hayırlısı

bence alakası yok canm.... emirde midem bulandı....şimdi yine bulanıyo yoksa budamı erkek!!!!!!!!!!:84:

ben toplamda 2-3 kez anca yaşamışımdır bulantı.. oda sadece bulantı:)) kısmetse kızım oluyoo

merhaba arkadaşlar ben 8 haftalık hamileyim sabahları aşırı mide bulantım oluyo ve dün ilk defa midem delindi zannettim o kadara kadar ama çok şükür bişi olmadı bide biraz kan gibi çıkınca korktum doktora da gitmedim sanırım biraz zorlandı midem ondandır bu günde kustum ama dün gibi olmadı bu sefer balık,et,tavuk eti,kıyma,mantar ağzıma sokamıyorum tiksiniyorum hamilelikte balık çok faydalı oğlum da böyle olmamıştım haftanın 5 günü balık yiyodum sadce pilavdan tiksiniyodum ve oğlum şimdi pilavsız sofraya oturmuyo desem yeridir... ama bebek özenmesin diye balıktan yiyorum 1-2 tane birde oğlumda 3 aydan sonra mide bulantısı olmuştu bunda daha 1 aylıkken başladı inşallah kızım olur çok istiyoruz ama en başta sağlıklı bebek olsunda gerisi önemli değil.

bilimsel olarak kız cocuklarda betahcg hormonu daha fazla salgınladıgından kızlarda bulantı cok oluomuş guya ....bende bilimsel bi gerçek olsa bile kendimden yola çıkarak inanmıorum 34 haftalık hamıleyım bir kere mıdem bulandı oda aşırı sıcaklaara dayanamadım ramazanda onun dışında allah herkese benımkı kadar rahat hamılelık nasip etsin bu zamana nasıl geldim bilemedim

ben 5 aylık hamileyim hala kusuyorum. kısmetse kızım olacak. bana da kız oldugu için böyle diyorlar...

slm kizlar benim kizimda regl 3 gun gecmisti kusmaya baslamistim 9 ay surdu hicbir sey yemedigimden serum takmislardi oglumda ilk 2 ay hic bir kusma bulanti olmadi 2 ay sonrada toplam 5 yada 6 kez oldu simdi tekrar hamileyim bundada ilk 2 ay olmadi sonrada aynen oglumdaki gibi ve tipa tip oglumda yasadiklarimi yasiyorum sonuc buda kiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzz

o zaman kişiden kişiye değişiyor benimde bildiğim erkkde bulaır kızda bulanmaz aman sağlıklıca dünyaya gelsnlerde bulansada olur bulanmasada

benimde pek bulanmadı. herkes erkek dedi. ama ultrasonda kız çıktı.eskidi o adetler turşu tatlı tuzlu çilli bulantı. şimdi rus takvimi çin takvimi çıktı. şimdi onlar tutuyo :)

tamamen bunye meselesı bu... benım arkadsımın mıde bulantısı coktu erkek oldu ...benımde 3 aya kadar mıde bulantısından mutfaga bıle gıremedım ...ama benım bebegımın cınsıyetı henuz bellı degıllll

bence kişiden kişiye göre değişiyor. iki arkadaşım var, ikisinin de midesi bulanmadı ve ikisinin de kız çocuğu var.
bende de var biraz bulantı.daha 9 haftalığız ve çok merak ediyorum cinsiyetini ama hayırlısı olsun...

yoook öle şeeyy benim arki 4 ay kustu cılkıçıktı zavallının oğlu oldu.. daha büssürü var öle:79:

valla ben de 25.haftadayım ölüyorum bulantıdan 100 e yakın serum yedim 6 kez hastanede yattım.kız olacak İnş....ayrıca dualarınızı beklerim artık yemek içmek giyinmek gezmek sevinmek istiyorum...psikolojim çok bozuldu

Kimlerde sık görülür?

çoğul gebelik
önceki gebelikte bulantı kusma fazla olmuşsa
önceden doğum kontrol hapı kullanımı sırasında bulantı kusma oluşmuş ise (vücudun estrojene verdiği yanıtla ilgili olarak)
taşıt tutması oluyorsa
ailede, annede veya kardeşlerde gebelik sırasında bulantı olmuşsa (genetik yatkınlığa bağlı olarak )
migren öyküsü varsa
bebek kız ise (bazı araştırmalar kız bebeklerde annenin bulantılarının daha çok olduğunu göstermiş)

slm arkadaşlar...
kime sorsam hep aynı şeyi söylüyo midesi bulananın kızı olurmuş sizde nasıldı?
kimlerin midesi bulandı yada bulanmadı nesi oldu?beraber paylaşalım yerimseniben
benim bulantım yok.

yok canım hurafe bunlar ilk kızımda 9 ay bırak kusmayı en ufak bir bulantı bile yaşamadım​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…