- 2 Nisan 2014
- 887
- 588
- 133
- 38
- Konu Sahibi mihribanbalik
merhaba kızlar,
buralara yazmayalı epey oldu.
bi ara şifremi kaybetmiştim. çok şükür buldum.
şuan başlık açmak bile bana epey heyecan verdi :))))
merak edenler olursa söyliyeyim:
resmen film gibi hızlıca geçip gitti her şey.
boşandım.
oğlum büyüdü.
her hafta babasına gidiyo.
bekarım, özgürüm, keyfim yerinde.
sabah işe gidiyorum akşam eve geliyorum, oğlumla oynuyorum. bazen bizimkilere bırakıp çıkıyorum. bazen onu da alıp geziyoruz. haftasonu hep dışarlardayım. nereye istersem oraya gidiyorum ve kiminle istersem onunla oluyorum. istediğim şeyi yapıyorum istediğim şeyi söylüyorum. oh be.!!!! :)))))
çok çok çok mutluyum. hamdolsun.
ama burda eski ben gibi olanları görünce üzülüyorum. keşke diyorum kafasını bi kaldırsa. benim şu kafayı elde etmem en az 2 yılımı aldı, onlar böyle zaman kaybetmese...
bu yüzden,
boşansam mı boşanmasam mı diye kafasında soru işareti olanlar için yaızyorum:
evlendikten sonra mutsuzsanız, yani evlenmeden önce bariz daha mutluysanız ve düzenli bir geliriniz ve işiniz varsa, boşanın.! :))))
valla benim nacizane fikrim bu.! kimse alınmasın. ama bana boşanmak iyi geldi.!
çünkü evliyken hiç doğru düzgün mutlu olmadım. sürekli baskı, sürekli tartışma, sürekli beni değiştirmeye çalışan bi adam, muhabbet sıfır, sürekli ciddi asık bi surat, sürekli emrivakiler..
e niye duracaktım ki.?
benden daha mı değerli bu herif?
toplumumuzda kadın çok korkutuluyo, yok kocasız olmaz, dik duramazmışız, yok mutsuz olurmuşuz, yok çocuk için evlilik önemliymiş...
yalan.!
bir erkeğin günlük yaptığının on mislini yapıyoruz yahu.! farkında mısınız?
biz de işe gidiyoruz onlar da. onlar ellerinde kumandayla tv karşısına geçiyolar ama biz.? bulaşık yıkıyoruz, çamarşır asıyoruz, yemek yapıyoruz, çocuklarla uğraşıyoruz, beyimzin gönlünü de dehliyoruz.!
onlar ne yapıyor?
hiç.! paşa gönlü ne isterse.!
yok öyle yağma.!
he bi de gelelim çocuk için evlilik yürütenlere.!
yahu bu nasıl bi sebeptir.!? çocuğun ihtiyacı ekmek ve su gibi, sağlıklı anne ve babadır.! sürekli tartışan, kavga eden küsen, ortamı geren anne baba değil.!
kazık kadar kadın oldum, 60 yaşında annem babam kavga etse içime oturuyor yahu.! o minicik yavruların ruhlarında neler olmaz.!
fazla uzattım lafı.
sayın kk kardeşlerim.! içinizdeki gücü keşfedin.! kendinizi sevin.! başkasına köle yaşamayın.!
sevgiler <3
buralara yazmayalı epey oldu.
bi ara şifremi kaybetmiştim. çok şükür buldum.
şuan başlık açmak bile bana epey heyecan verdi :))))
merak edenler olursa söyliyeyim:
resmen film gibi hızlıca geçip gitti her şey.
boşandım.
oğlum büyüdü.
her hafta babasına gidiyo.
bekarım, özgürüm, keyfim yerinde.
sabah işe gidiyorum akşam eve geliyorum, oğlumla oynuyorum. bazen bizimkilere bırakıp çıkıyorum. bazen onu da alıp geziyoruz. haftasonu hep dışarlardayım. nereye istersem oraya gidiyorum ve kiminle istersem onunla oluyorum. istediğim şeyi yapıyorum istediğim şeyi söylüyorum. oh be.!!!! :)))))
çok çok çok mutluyum. hamdolsun.
ama burda eski ben gibi olanları görünce üzülüyorum. keşke diyorum kafasını bi kaldırsa. benim şu kafayı elde etmem en az 2 yılımı aldı, onlar böyle zaman kaybetmese...
bu yüzden,
boşansam mı boşanmasam mı diye kafasında soru işareti olanlar için yaızyorum:
evlendikten sonra mutsuzsanız, yani evlenmeden önce bariz daha mutluysanız ve düzenli bir geliriniz ve işiniz varsa, boşanın.! :))))
valla benim nacizane fikrim bu.! kimse alınmasın. ama bana boşanmak iyi geldi.!
çünkü evliyken hiç doğru düzgün mutlu olmadım. sürekli baskı, sürekli tartışma, sürekli beni değiştirmeye çalışan bi adam, muhabbet sıfır, sürekli ciddi asık bi surat, sürekli emrivakiler..
e niye duracaktım ki.?
benden daha mı değerli bu herif?
toplumumuzda kadın çok korkutuluyo, yok kocasız olmaz, dik duramazmışız, yok mutsuz olurmuşuz, yok çocuk için evlilik önemliymiş...
yalan.!
bir erkeğin günlük yaptığının on mislini yapıyoruz yahu.! farkında mısınız?
biz de işe gidiyoruz onlar da. onlar ellerinde kumandayla tv karşısına geçiyolar ama biz.? bulaşık yıkıyoruz, çamarşır asıyoruz, yemek yapıyoruz, çocuklarla uğraşıyoruz, beyimzin gönlünü de dehliyoruz.!
onlar ne yapıyor?
hiç.! paşa gönlü ne isterse.!
yok öyle yağma.!
he bi de gelelim çocuk için evlilik yürütenlere.!
yahu bu nasıl bi sebeptir.!? çocuğun ihtiyacı ekmek ve su gibi, sağlıklı anne ve babadır.! sürekli tartışan, kavga eden küsen, ortamı geren anne baba değil.!
kazık kadar kadın oldum, 60 yaşında annem babam kavga etse içime oturuyor yahu.! o minicik yavruların ruhlarında neler olmaz.!
fazla uzattım lafı.
sayın kk kardeşlerim.! içinizdeki gücü keşfedin.! kendinizi sevin.! başkasına köle yaşamayın.!
sevgiler <3
Son düzenleme: