mihri geri döndü: boşansam mı, boşanmasam mı diye düşünenlere.!

mihribanbalik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
887
588
133
38
merhaba kızlar,
buralara yazmayalı epey oldu.
bi ara şifremi kaybetmiştim. çok şükür buldum.
şuan başlık açmak bile bana epey heyecan verdi :))))

merak edenler olursa söyliyeyim:
resmen film gibi hızlıca geçip gitti her şey.
boşandım.
oğlum büyüdü.
her hafta babasına gidiyo.
bekarım, özgürüm, keyfim yerinde.
sabah işe gidiyorum akşam eve geliyorum, oğlumla oynuyorum. bazen bizimkilere bırakıp çıkıyorum. bazen onu da alıp geziyoruz. haftasonu hep dışarlardayım. nereye istersem oraya gidiyorum ve kiminle istersem onunla oluyorum. istediğim şeyi yapıyorum istediğim şeyi söylüyorum. oh be.!!!! :)))))

çok çok çok mutluyum. hamdolsun.

ama burda eski ben gibi olanları görünce üzülüyorum. keşke diyorum kafasını bi kaldırsa. benim şu kafayı elde etmem en az 2 yılımı aldı, onlar böyle zaman kaybetmese...

bu yüzden,

boşansam mı boşanmasam mı diye kafasında soru işareti olanlar için yaızyorum:

evlendikten sonra mutsuzsanız, yani evlenmeden önce bariz daha mutluysanız ve düzenli bir geliriniz ve işiniz varsa, boşanın.! :))))

valla benim nacizane fikrim bu.! kimse alınmasın. ama bana boşanmak iyi geldi.!

çünkü evliyken hiç doğru düzgün mutlu olmadım. sürekli baskı, sürekli tartışma, sürekli beni değiştirmeye çalışan bi adam, muhabbet sıfır, sürekli ciddi asık bi surat, sürekli emrivakiler..

e niye duracaktım ki.?

benden daha mı değerli bu herif?

toplumumuzda kadın çok korkutuluyo, yok kocasız olmaz, dik duramazmışız, yok mutsuz olurmuşuz, yok çocuk için evlilik önemliymiş...

yalan.!

bir erkeğin günlük yaptığının on mislini yapıyoruz yahu.! farkında mısınız?

biz de işe gidiyoruz onlar da. onlar ellerinde kumandayla tv karşısına geçiyolar ama biz.? bulaşık yıkıyoruz, çamarşır asıyoruz, yemek yapıyoruz, çocuklarla uğraşıyoruz, beyimzin gönlünü de dehliyoruz.!

onlar ne yapıyor?

hiç.! paşa gönlü ne isterse.!

yok öyle yağma.!

he bi de gelelim çocuk için evlilik yürütenlere.!
yahu bu nasıl bi sebeptir.!? çocuğun ihtiyacı ekmek ve su gibi, sağlıklı anne ve babadır.! sürekli tartışan, kavga eden küsen, ortamı geren anne baba değil.!

kazık kadar kadın oldum, 60 yaşında annem babam kavga etse içime oturuyor yahu.! o minicik yavruların ruhlarında neler olmaz.!

fazla uzattım lafı.
sayın kk kardeşlerim.! içinizdeki gücü keşfedin.! kendinizi sevin.! başkasına köle yaşamayın.!

sevgiler <3

Son düzenleme:
bu arada çok sevindim böyle motive halinizi gördüğüme.
mutluluğunuz daim olsun.

Çok güzel yazmışsınız.
İnsan evliliğe ilk adım atarken "dayak ve aldatma olursa boşanırım, yoksa yuvamı yıkmam" düşüncesinde oluyor.

Ama evlenip işin içine "PSİKOLOJİK ŞİDDET" girince mutsuz oluyor.
Ama dayak yok, boşanmak için de sebep yok aslında.
İkileme düşüyor sonra.

Sadece mutsuz olmak evliliği bitirmek için sebep değil, şımarıklık gibi bir şey olarak görülüyor. Hele de ortada çocuk varsa.
O anne oluyor bir Hitler. Vay efendim dayak mı yedin, vay başka kadın mı var, neden boş yere yuvanı yıkıyorsun. Çocuğa acı bari, onu babasız mı büyüteceksin?

Halbuki o kadar psikolojik ruh hastası erkek ve o kadar çok psikolojik ŞİDDET var ki günümüz evliliklerinde.

Kadın anlamıyor bunu. Şiddeti sadece fiziksel sanıyor. Kutsal gördüğü yuvasını sadece kendisinin kutsal gördüğünü, eşinin iplemediğini anlamak istemiyor. Yanlış tercih yaptığını kabullenmek istemiyor. Eşi diye seçtiği kişinin ruh hastası olduğunu konduramıyor. Saygısız bir ilişkiye (evlilik demiyorum, diyemiyorum) devam ediyor.

Tebrik ediyorum sizi, kendinize değer verdiğiniz için, çocuğunuza değer verdiğiniz için.

Hep diyorum, boşanmaya karar vermek/boşanmak doğum yapmak gibi. İlk aşamalar çok sancılı ama sonrasında bir avazda herşey bitiyor, bebeğiniz kucağınızda, yani mutluluğunuz, tüm acı bitiyor.

İnşallah hayatınızda hep kıymetinizi bilen insanlar olur.

aşka bakışın ne durumda?
yeniden aşık olurum diye düşünüyomusun mesela?
benim hep bu gelir aklıma:
acaba boşansam tekrar aşık olur muyum?
yoksa artık yalnız ve mutlu kadını mı oynar insan?

Olursun tabi niye olamicaksin ki?

Bosanmazsan asik olamicaksin ama en azindan sansini denemis olursun :dondurma:

mutluluğun daim olsun tatlım :)
birden görünce oo mihri gelmiş bir de konu açmış okuyayım bakalım dedim. yazdıklarını görünce çok çok sevindim senin adına..
Rabbim herkese nasip etsin böyle mutluluğu :KK66:
öpüyorum canım :KK36:

yahu bu nasıl bi sebeptir.!? çocuğun ihtiyacı ekmek ve su gibi, sağlıklı anne ve babadır.! sürekli tartışan, kavga edeni küsen, ortamı geren anne baba değil.!
Bunu okumaya gelmiştim, saygılar!
Şiddet görmüş kadına gelip burada, çocuğunu babasız bıraktın diyenlere selam olsun!
Anne baba boşanır birbirlerinden evet, ama çocuktan boşanmazlar. Eğer bir adam karısını boşadıktan sonra, babalıktan da boşanıyorsa zaten o herifi hiç baba yapmayacaktın sevgili hemcinsim! Çünkü bu adam hiç baba olamamış, hissedememiş. Aptal bir imza yüzünden, aynı evde yaşadığı için sürdürmüş demek oluyor! Eh çocuğumun böyle bir babası olmasın daha iyi! Bazı şeylerin yokluğu varlığından hayırlıdır!

merhaba kızlar,

boşandım.
oğlum büyüdü.
sabah işe gidiyorum akşam eve geliyorum, oğlumla oynuyorum. bazen bizimkilere bırakıp çıkıyorum. bazen onu da alıp geziyoruz. haftasonu hep dışarlardayım. nereye istersem oraya gidiyorum ve kiminle istersem onunla oluyorum. istediğim şeyi yapıyorum istediğim şeyi söylüyorum. oh be.!!!! :)))))

ama burda eski ben gibi olanları görünce üzülüyorum. keşke diyorum kafasını bi kaldırsa. benim şu kafayı elde etmem en az 2 yılımı aldı, onlar böyle zaman kaybetmese...

bu yüzden,

evlendikten sonra mutsuzsanız, yani evlenmeden önce bariz daha mutluysanız ve düzenli bir geliriniz ve işiniz varsa, boşanın.! :))))

çünkü evliyken hiç doğru düzgün mutlu olmadım. sürekli baskı, sürekli tartışma, sürekli beni değiştirmeye çalışan bi adam, muhabbet sıfır, sürekli ciddi asık bi surat, sürekli emrivakiler..

e niye duracaktım ki.?

toplumumuzda kadın çok korkutuluyo, yok kocasız olmaz, dik duramazmışız, yok mutsuz olurmuşuz, yok çocuk için evlilik önemliymiş...

yalan.!

biz de işe gidiyoruz onlar da. onlar ellerinde kumandayla tv karşısına geçiyolar ama biz.? bulaşık yıkıyoruz, çamarşır asıyoruz, yemek yapıyoruz, çocuklarla uğraşıyoruz, beyimzin gönlünü de dehliyoruz.!

onlar ne yapıyor?:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

yok öyle yağma.!

yahu bu nasıl bi sebeptir.!? çocuğun ihtiyacı ekmek ve su gibi, sağlıklı anne ve babadır.! sürekli tartışan, kavga edeni küsen, ortamı geren anne baba değil.!

kazık kadar kadın oldum, 60 yaşında annem annem babam kavga etse içime oturuyor yahu.! o minicik yavruların ruhlarında neler olmaz.!

fazla uzattım lafı.
sayın kk kardeşlerim.! içinizdeki gücü keşfedin.! kendinizi sevin.! başkasına köle yaşamayın.!

sevgiler <3

aşka bakışın ne durumda?

bebeğim,
aşk +1 benim için.
ben şunu anladım önce kendimi tanıyıp sevmeliyim.
aşk gelirse gelir.
maalesef ülkemizde kadınlar kendilerini tanıyıp sevmiyor, başkası sevince ona bağımlı oluyor.! çünkü sevilmeyi bekliyoruz ve sevilmeyi seviyoruz.! işte ne yazık ki o sevgiyi hep dışardan istiyoruz.
içerden üretmiyoruz.

kendimizi seversek, zaten başka birinin sevgisini de kendisini de bu kadar önemsemeyiz.! kendimiz, kendimiz için önemli değerli olmalıyız ki, bi başkasını sevince kendimizden vazgeçmeyelim, o adama bağımlı olmayalım.

aşka kapılarım açık.! gelirse gelir.! gelmezse valla o da bana uyar :)) tek başıma hiç de canım sıkılmıyor, yapacak çok şey buluyorum.! hayatıma biri gelirse onunla bu yaptıklarıma devam ederim, tek fark bu olur canım :*

bebeğim,
aşk +1 benim için.
ben şunu anladım önce kendimi tanıyıp sevmeliyim.
aşk gelirse gelir.
maalesef ülkemizde kadınlar kendilerini tanıyıp sevmiyor, başkası sevince ona bağımlı oluyor.! çünkü sevilmeyi bekliyoruz ve sevilmeyi seviyoruz.! işte ne yazık ki o sevgiyi hep dışardan istiyoruz.
içerden üretmiyoruz.

kendimizi seversek, zaten başka birinin sevgisini de kendisini de bu kadar önemsemeyiz.! kendimiz, kendimiz için önemli değerli olmalıyız ki, bi başkasını sevince kendimizden vazgeçmeyelim, o adama bağımlı olmayalım.

aşka kapılarım açık.! gelirse gelir.! gelmezse valla o da bana uyar :)) tek başıma hiç de canım sıkılmıyor, yapacak çok şey buluyorum.! hayatıma biri gelirse onunla bu yaptıklarıma devam ederim, tek fark bu olur canım :*

mantıklı tatlım, tuttum seni afferimm:KK24::KK8::KK9:

merhaba kızlar,

boşandım.
oğlum büyüdü.

bu yüzden,

e niye duracaktım ki.?

yalan.!

onlar ne yapıyor?

yok öyle yağma.!

kazık kadar kadın oldum, 60 yaşında annem annem babam kavga etse içime oturuyor yahu.! o minicik yavruların ruhlarında neler olmaz.!

fazla uzattım lafı.

sevgiler <3
Katılıyorum kardeşim. Ben de çok sevmeme rağmen boşandım ve çok mutluyum. Mutsuz sevgi bi işe yaramıyor.

aşka bakışın ne durumda?
Aşk bir duygu sonuçta kaynağı da biziz. Ben flörtöz bir insan olduğumdan herhalde, defalarca kez aşık olabilirim :KK8:

Haklimi? Hakli. Dagilin.
Tabi o anki psikolojiyi anlamiyorum ben cunku bekarim. O yuzden saygisizlik etmek istemem. Ama bence her gun ölmektense bir gun bicak gibi kesersin, bosanirsin ve 1 gun ölursun. Tabi benide bilen bilir hemen bosan diyen bi uye degilim. Yukardaki sozu umitsiz vaka evlilikler icin dedim.

Aşk bir duygu sonuçta kaynağı da biziz. Ben flörtöz bir insan olduğumdan herhalde, defalarca kez aşık olabilirim :KK8:

ya ben çok zor aşık olurum.
ve yalnızlığı da sevmem.
sanırım oyüzden sordum bu soruyu.
bi de alışkanlıklarımı terketmem zordur.
o nedenle yeni bi hayat kurmam zaman alabilir sanırım.

Back
X