çişini çok tutuyor.kakayıda yatmadan bi saat önce hallediyorGecenlerde denedim yolunda gidiyordu ben hastalandim azicik ara verdim derken kabiz oldu ve tuvalet egitimine bagladim.
Hastanelik oldu icinde tutuyor yapmiyordu hala daha korkuyoruz, malesef askiya aldim, üc yasini bekleyecegim galiba
büyükte 34 aylık falandı tamamladık.bu biraz zorladı bizi.vazgeçmek de istemiyorumBenim oglum 2016 doğumlu ama 25 aylıkken öğrendi tuvaleti. 2 hafta felan sürdü gece hic bağlamadım ben disari çıkarken de bağlamadım. Gunduz hep yaptı çişini don felan kalmiyodu hickakası çok zordu yapmak istemedi bi kaç defa kakasını da altina yapti görmek istemedi hiç kakasini. Çişini de kaçıra kaçıra öğreniyorlar. Zor bi süreç ben hep aman vazgecicem artik dedim ufak bi sinyal gordum devam ettim. Kiz cocugu mu canim kisa sürede öğrenir insallah
şu hafta sonuna kadar devam edeyim bakalım.duruma göre değerlendireyim.tecrübeli sanıyordum kendimi ama her çocuğun farklı oluyormuşBenim kız 2016 doğumlu öğreneli birkaç ay oldu acele etmeyin derim
hayırlı olsun bende bu hafta yada izinden döndükten sonra görüşüp başlatacağım.yarım gün.Kreş kaydımızı yaptırdık tatil dönüşü başlayacak.
ne güzel şeyler yazmişsin kendim bildim bileli bipolar manikle uğraşmamla geçiyor. bi iyi bi kötü oluyorum.
çok zor bidönem geçiriyorum.
bu şekilde alışkanlıklarimi degiştirmeye çalışıyorum bu bipolar engelli aşiyor.
Fiyat nasıl canim tüm gün mü gidecek
Vay süpermiş valla. Bende kasım aralık gibi düşünüyorum. Simdi yine taşınıyoruz hırsızlık olayı olmuştu ya. Usandım yeminlefiyat 155 tl
bulunduğum ilçedeki en iyi yer :)
birde temizlik malzemesi için ayrı ödeme yapılacakmış o kadar
yarım gün.
bu sorunum evlendikten sonra başladi.Benimde panik atak problemlerim vardı.
Uzun zamandır yaşamıyorum çok şükür.
Sen istedikten sonra başarırsın migim
Vay süpermiş valla. Bende kasım aralık gibi düşünüyorum. Simdi yine taşınıyoruz hırsızlık olayı olmuştu ya. Usandım yeminle
bu sorunum evlendikten sonra başladi.
herşeyi kafaya taktim içime attim kimseye derdimi anlatamadim...
bu şekilde bende bipolar oluştu.
evlenmeden ben hiç bişeye kafama takmiyorum taktimsa geçerdi hemen..
başka türlü takıntım yok
kalem defter kitap takıntım var.
çok seviyorum evimin bi köşesinde kütüphane yapmak istiyorum.
Hemen adres ver koli yapalım Migi bizde ferahlarız sende mutlu olursunburada ben defter ajanda felan birine verdim diyince benim ağlayasim geliyor bana verseydi
Hemen adres ver koli yapalım Migi bizde ferahlarız sende mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?