slm herkese ben de menümü yazayım
Sabah:
çeyrek tost (oğlumun beslenmesine yapmıştım yemeyi unutmuş ben yedim)
3 zeytin
açık şekeriz çay
ara:
3 kuru üzüm,3 badem(çiğ)
1 fincan şekersiz neskafe
öğle
2 küçük çinekop
maydonoz,tere,roka
ara:
3 kuru üzüm,3 badem
1 kupa yeşil çay
Akşama brokoli yemeyi düşünüyorum
canım teşekkür ederim evet bende çiğ yiyorum çünkü diğerinin kalorisi daha yüksek oluyo :) bu arada menünü sevdim ama ara öğünlerinin atlamamalısın bence çünkü ara öğünlerinin atlayarak hem metabolizmanı yavaşlatıyosun hemde çok acıkıp birden yemeyi engelliyo ara öğünler bu arada geçmiş olsun ciciş.:)
Düzene sokmaya başlayayım yemeğide iyiceAkşamları bol salata ve çorbayla geçireceğim sürekli sanırım. Bide ben akşam 9 gibi meyve yiyorum yanlış mı yapıyorum ki :/ saol cnm :)) Çok ağrım var spor ne yapsam ki bilemedim :/
bu sayfaya girmeye yorum yazmaya bile utanıyorum artık.kaç gündür ne diyet kaldı ne spor.önce beyinde biter diyolar ya iki hafta önce o olayın bende oldugunu sanmısım galiba sadece.
canım olay tabiki sen de. beyninde senin değil mi? sen hükmediyorsun, pes etmek yok, silkin ve kendine gel, yapman gereken şey yapabileceğine inanman, ama yürekten inanman.. inanmak başarmanın yarısıdır.. hadi bakalım bugün tekrardan başlıyoruz.. spora ve sağlıklı beslenmeye..
güzel güzel ama dikkat etmen gereken bir nokta var bu yazıyı oku lütfen :) zayıflayacağım diye de kendinden geçecek değilsin ya unutma hayatın boyunca yiyebileceğin tarzda yemek ye birden kısma bi noktada patlayabilirsin sakın ..!baksana bana kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum :)yiceksin ama sporla yakıcaksın ölüm orucuna hayır :) değirmene buğday atmazsan nerden un çıkıcak :)
Bir çok kişi tarafından düşük karbonhidratlı ancak yüksek proteinli diyetler uygulanmaktadır. Karbonhidratın düşük olması özellikle karaciğerde depolanan glikojeni yok etmektedir. Dolayısı ile vücutta aşırı su kaybı meydana gelmektedir. Oldukça popüler olan bu yöntem aslında bilindiği kadar kalıcı ve etkili olmamaktadır. Aslında kaybedilen fazla kilolar değil su ve kaslardır.
Karbonhidrat vücut için önemli bir yakıt kaynağıdır. Yani vücutta karbonhidrat seviyesinin aşırı düzeyde azalması kişinin daha bitkin bir hale bürünmesine neden olmaktadır. Daha çabuk yorulabilir ve gerekli olan egzersiz hareketlerini yapamaz hale gelebilirsiniz. Bu nedenle karbonhidrat seviyesinin vücutta dengeli bir düzeyde korunması kilo vermeniz için oldukça dikkat edilmesi gerekilen bir maddedir.
bu sayfaya girmeye yorum yazmaya bile utanıyorum artık.kaç gündür ne diyet kaldı ne spor.önce beyinde biter diyolar ya iki hafta önce o olayın bende oldugunu sanmısım galiba sadece.
bugün tekrar basladım yine kararlıyım her zamanki gibi :)inşallah bu sefer sonunu getirebilrim.desteğin için çook tesekkür ederm :) allah kabul etsin orucunu bu arada..
ben bugün niyetliyim menüm şöyle
sahur
2 dilim tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
8 zeytin
1 kk'dan fazlaca peynir
1 yeşil cin biber
domates,salatalık,maydonoz,roka
1 kupa açık şekersiz çay
2 su bardağı su
iftara da allah kerim
selam kızlaar bugünkü menum
sabah
1 kase k fileks
ögle
8 y.k sebze yemegi
1 dil.ekmek
4 y.k yogurt
şimdide 1 dilim şekersiz nesgafe içiyorum bu arada bugün benim diyetimin 15. günü ve sadece 1 kez kaçamak yaptım umarım bidahada yapmam :)
Kızlar ben bugün sabah sapıttım baya :S çikolata cips gazoz öğlende dahil olmak üzere yedim(( ufffffffffffffffffff
ara ara yeseydin bunları belki birden patlama olmazdı canım :) neyse yarın yeme ama çok canın istediğinde tadımlık ye böyle patlama olmaz gerçi regl döneminde iştah aşırı açılıyo yesen bile az yemeye çalış canım birkaç gün sonra düzelirsin
Sabah uyandım evde dolanırken 1 çikolatalı gofreti mideye indirmişim sonra mutfağa gelip giderken 1-2 cips attım ağzıma her gittiğimde ara ara ama yinede sonra sinir oldum kendime :/ İnsallah canım geçsin şu iştahBu arada bugün kendimi inceledim belim incelmiş baya nası oldu nasıl fark etmedim bilmiyrm Üst normal geliyo bel ince sonra bi göbekle karşılaşıyoruz biraz kalın baldırla devam ediyo vücut tipim değişti ya normalde üstüm direk kalın düzdü şükür kıvrımlarım oluşmaya başlamış yalnz alt karnı eritmem lazım eğer eritirsem eminim daha zayıf durucam .....
Kızlar ben bugün sabah sapıttım baya :S çikolata cips gazoz öğlende dahil olmak üzere yedim(( ufffffffffffffffffff
Sabah uyandım evde dolanırken 1 çikolatalı gofreti mideye indirmişim sonra mutfağa gelip giderken 1-2 cips attım ağzıma her gittiğimde ara ara ama yinede sonra sinir oldum kendime :/ İnsallah canım geçsin şu iştahBu arada bugün kendimi inceledim belim incelmiş baya nası oldu nasıl fark etmedim bilmiyrm Üst normal geliyo bel ince sonra bi göbekle karşılaşıyoruz biraz kalın baldırla devam ediyo vücut tipim değişti ya normalde üstüm direk kalın düzdü şükür kıvrımlarım oluşmaya başlamış yalnz alt karnı eritmem lazım eğer eritirsem eminim daha zayıf durucam .....
neyse artık yediğin içtiğin senin olmuş spor yapmaya başladıysan hiç problem olmaz yesende almassın :) geçiyo ya gözle görülür şekilde en azından bende öyle oluyo :) evet direk bel inceliyo benimde öyle olur çok güzel gelişmeler bunlar ya sorma o göbek tüm türk kadının sorunu platess diyorum başka birşey demiyorum :) ) bende bi kıvrılabilsem kütle kütleyim :)
o zaman yarın telafi edersin canım yavaş yavaş alıcaz sağlıklı beslenmeye..
ben bu tür sağlıksız gıdaları evde bulundurmamanı öneriririm, onun yerine sağlıklı atıştırmalıklar bulundur, fındık, badem ceviz, kuru kayısı hurma vs... ille de çikolata yiyceksen bitter olsun, ve bir parçadan fazla yeme, o da sadece regl dönemlerinde..
Ya canım bişey dicem. Ben plates setini internetten aldım plates topunu şişirdim ama tam şişmedi ya pompa yetersiz gibi. Yumuşak mı olucak top yoksa sertmi bilemedim ben :O Bide
önerdiğin videolar varmı plates için bende doğru düzgün yapayım :)))
Canım ben almadım canım çekmesin diye eve aldırmıyodum. Dün benden habersiz alınmış eve ne zmndr yemiyodum bide regl olnca saldırdım resmen kendime dur demeye calıştım ama yine yedim :S Bitter çikolatalı gofret yedim Allahtan
çok gergin olmamalı tabiki çokta gevşek olmamalı evet o pompalar yetersiz gelebilir. google ebru şallı plates videoları yazınca canım domates suyu diye bir site var orda hepsi var ben ebru şallıyla yapıyorum plates orda problem çıkarsa videolarda beyaz tv nin sitesindede şimdiye kadar çekilenler var oradan da yapabilirsin
ayy canım çok saol ben ebru şallıya takılayım bariBide topumu şişireyim
Bunlar çok hoşuma gitti yaa
Eki Görüntüle 554255 Eki Görüntüle 554256
Eki Görüntüle 554257
Eki Görüntüle 554258
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?