Minisko'nun Diyet Günlüğü

tatlım üzülme sanırım senin durumunda olan birkaç kişi var bende dahil ben spor yaptığım halde diyeti birazcık boşladım kilo vermedim hissediyorum ama almadım da bunu hissettiğim içinde tartılmıyorum birde benim polikistik over problemim var adet olmadığım için karnımı davul gibi görünce daha bir moralim bozuluyo sporu lütfen bir şekilde sev benim sana dediğimi yap bir hafta sadece bir hafta sabah açık havada yürü ama sokak aralarında demiyorum :) daha sonrasında değişimi sende görüceksin lütfen bunu yap .ayrıca o gördüğün fotoğrafa üzülmemeli sevinmelisin bir insan daha zayıf ve mutlu diye gıpta ile bakmalısın tabiki ama üzülerek değil.heves et ve uygula yöntemiyle yaklaşmalıyız ve diyetini yaparkende lütfen besin gruplarındaki bazı yiyecekleri aksatarak yeme kas kaybına neden olabilirsin ..arkadaşlar bunu herkese söylüyorum eğer diyet yaparken yüzünüzde bir çöküklük varsa gözlerinizin altı morarıyor ve yüzünüz sarımsı bir hal alıyorsa o noktada çok dikkatli olmanız gerekiyor diyetinizde bir problem oldugunun göstergesi yani birşeyleri eksik yiyorsunuz demek oluyor bu ayrıca kas kaybediyorsunuz demek oluyor lütfen bu hatayı yapmayalım şimdi diyeceksiniz sen nereden biliyorsun bunları doğru bildiğinden eminmisin falan 21 yıldır kilolu olunca insan bu konu üzerinde en az bir diyetisyen kadar uzmanlaşıyor..:)dediklerimi en azından deneyin kaybedicek hiç birşeyiniz yok yağlarınızdan başka bakın yağlarınız diyorum kaslarınız değil:)(kendime not:tatlılar anlık mutluluk getirir zayıflıkise ömür boyu):)..

Canım çok tşkkür ederim söylediklerin için. O kız için gerçekten çok sevindim bnm üzülmem kendime :/ kilolu kalarak kendime yazık ediyorum hepsi bu
Sporu sevicem sevicem sevicemmm inşallahhh ....

Canım çok tşkkür ederim söylediklerin için. O kız için gerçekten çok sevindim bnm üzülmem kendime :/ kilolu kalarak kendime yazık ediyorum hepsi bu
Sporu sevicem sevicem sevicemmm inşallahhh ....

rica ederim evet öyle aynaya baktığımda her zaman diyorum bu yağlar yüzündan bu yüze yazık değil mi diyorum ama sonuçta bu geçici bir süreç üzülmene gerek yok başarıcaksın ki :)başarıcaz ki:)inşalllahh canımmm inş...:)

Aynen canım ya. İnsanın kendine yaptıgı kötülüğü kimse yapamazmış ya o hesap valla.

Aynen canım ya. İnsanın kendine yaptıgı kötülüğü kimse yapamazmış ya o hesap valla.

evet öyle ama grubumuzun kurucusu grubun üyelerini ve kendimi sana şikayet ediyorum :)kimse buraya gün içinde ne yediğini yazmıyor ve bir tartılma günümüz bile yokayrıca kimse motive olmak istemiyo galiba düzenli girmiyorlar bunları ayarlamanı rica ediyorum miniskocum :)

Ayy en başta ben varım düzensin girenlerde :S Ben kimse yazmayınca yediklerini ondan yazmamaya başladım açıkcası :) Elimden geldiğince girmeye çalışıyrm ama süreklide giremiyrm maalesef

Çok gelen arkadaşımız oldu ama bazıları girmemeye başladı ben tartılma gününü sormustum ama senden başka kimse cvp vermemişti. Grubumuzla devam etmek isteyenler sölese bilgilerimize göre bi tapla oluştursam daha güzel ve motive edici olur aslında.

ARKADAŞLAR GRUBUMUZLA BİRLİKTE KİLO VERMEK İSTEYENLER SÖYLESİN LÜTFEN KİLO BOY BİLGİLERİMİZDEN Bİ TABLO OLUŞTURALIM TARTILMA GÜNÜ YAPIP KİLOMUZU KONTROL ALTINA ALALIM. BİRBİRİMİZİ MOTİVE EDELİM LÜTFENN !! :/

evet canım haklısın öyle oldu bende yazdım yazdım kimse yazmayınca bende bıraktım ama olsun geç olsun güç olmasın tekrar başlayalım çünkü öyle daha motive edici ve gerçekçi oluyor ben daha öncede fikrimi belirtmiştim pazartesi tartılma günü olsun diye ve hala öyle düşünüyorum tabi diğer arkadaşlarda lütfen bu mesajı bakıp eğer bizimle devam etmek istiyorlarsa cevap yazsınlar ayrıca elimizden geldiğince ihmal etmemeye çalışalım diyet günlüğünü çünkü görüldüğü gibi araya kopukluk giriyor olmuyor verim alamıyoruz canlarım zayıflamak istiyorsanız biraz kendinize zaman ayırın ..:)bu arada boyum 1.55 kilom 77 miniskocum halaybaşı yine ben oldum

Katılıyorum. Geri bildirim oluyo böyle yazarak diyet yapmak. Hem de diğer insanlar için motive edici oluyo.

Benim sorumada senden başka cvp veren olmadı Pazartesi iyi bence diğer arkadaşlarda okusun kabul ederlerse pazartesi olsun bilgilerini versinler bende tablo yapayım hemen :))

Benim sorumada senden başka cvp veren olmadı Pazartesi iyi bence diğer arkadaşlarda okusun kabul ederlerse pazartesi olsun bilgilerini versinler bende tablo yapayım hemen :))

selamlaar

kızlar ben 60 kilo ile basladım suan 57.5 im ama çizelgemi degiştiremediğimden hala 60 gözüküyor bu arada bugünkü menum

sabah
2 dil.ekmek
1 yumurta

ogle
6 y.k sebze yemegi
1 dilim ekmek
1 kase corba

aksam
1 kase corba
6 y.k sebze yemegi
1 dil.ekmek
2 kasık yogurt

13.11.2012 tarihi yemek günlüğüm

sabah kahvaltısı
1 tane haşlanmış yumurta
2 kahve kaşığı peynir
1 tane domates
1 bardak süt (sütün tok tutma özelliği var arkadaşlar yüzden aralarda mümkün oldugunca kullanın)

Ara
Bi tane orta boy kivi
3 y.k yoğurt üzerine az miktarda tarçın (şekeri dengelemesi açısından Serpiyorum)

Öğlen yemeği
8 çorba kaşığı ıspanak
kıvırcık salatası
bir dilim beyaz ekmek

Ara
yeşil çay
2-3 tane diyet bisküvi

Akşam yemeği (en geç 7 de bitiriyorum)
3 yumurta büyüklüğünde beyaz et
salata

Ara (yatmadan bir saat önce yiyorum çok kazınırsam ki akşam yemeğinde ekmek yemediysem genelde kazınıyorum )
bir elma
ve yanında illa yoğurt veya süt tüketiyorum çünkü yediğimiz meyvenin içindeki şeker kan şekerimizi birden çıkartıp birden düşürdüğü için açlık hisediyorum bunun olmaması içinde meyveyi süt veya yoğurtla veya bir kkaç tane badem cevizle takviyeliyorum :)

canım zayıflayan arkadaş moralini bozmasın,bilakis motivasyon kaynağın olsun,o yaptıysa sen de yaparsın. biz de yaparız.. zayıflamak için ihtiyacımız olan şey 'Allah tarfından bize verilmiş olan azim ve irade :)) Not:demet dedeoğlu :)). bu arada kendisini de tebrik ederim. o yaptıysa biz de yaparız sadece sabırlı olmalıyız, bu kiloları nasıl ki bir ayda almadıysak, bir ayda da veremeyiz.. yeni bir yaşam tarzı yapıcaz artık ve elbirliği ile kurtulucaz bu kilolardan.. benim bir arkadaşım vardı daha doğrusu ablam geçen face te resim eklemiş şok oldum 10 yıl önce ben zayıf sayılırdım o kiloluydu, şimdi tam tersi olmuş.. konuştuk biraz, dedim naptın nasıl başardın, ben diyet yapsam bir ay sürüyo sonra bırakıyorum verdiğimi de alıyorum dedim, o da ben de öyleydim artık öyle yapmıyorum dedi yürüyüş yapmış hergün 2 saat kadar diyet yapmadım diyor 10 ayda 22 kilo vermiş yürüyerek ve bu arkadaşım 50 yaşında, ben yaptımsa siz daha kolay yaparsınız diyor haklı da.. biz niye yapamayalım ki? yapacaz evelallah. yeterki inanalım ve gereğini yapalım..

ben de çok sık giremiyorum, pazartesi günleri bence de uygundur.

günaydıın kızlaar :) bugün güne harika bir kahvaltıyla basladım bu yüzden kendimi çok enerjik hissediyorum

sabah
1 dil.ekmek
1 yumurta
kk kadar krem peynir
3 zeytin

aradada 1 mandalina yemeyi düşünüyorum ayrıca sabah kalkınca kuru kayısı yedim 1 tane tavsiye ediyorum bagırsakları cok calıstırıyor :))

afiyet bal olsun bol bol kan olsun :) ne güzel hem doyurucu hemde sağlıklı bir kahvaltı olmuş :)

14.11.2012 tarihi yemek günlüğüm

sabah kahvaltısı
ılık su-limon(kaltığım gibi)
bir dilim tahıllı ekmekten yarım yarım keserek beyaz peynirli tost
1 yumurta
1 bardak çay

ara
12 tane badem yedim (metabolizmayı hızlandırıyor ve tok tutuyorr canlarımm)

öğlen yemeği
3 yumurta büyüklüğü beyaz et
salata
1 dilim ekmek

Ara
1 bardak süt
bir elma orta boy

Akşam yemeği
8 ç.k kapuska yemeği(kıymasız) sebze yemeklerimi mümkün olduğunca akşam yemeğine koyuyorum hem hafif olsun diye hemde
1 dilim ekmek
Salata mutlaka ihmal etmeden yiyorum kalorisi az ve midemi doldursun çabuk açıkmıyım diye :) ayrıca salatamı yağsız tuzsuz yiyorsam mutlaka 2 ç.k yoğurt yiyorum ama salatama yağ damlatıyorsam asla yoğurt yemiyorum

ara
1 bardak süt belki

eğer bunları yemeyip kaçamak yaparsam yazacağım buraya kızın bana utandırın beni yanaklarımı kızartın :)

Yaşımızda genç yapamamamız için bi neden de yok sadece spor konusunda problem oluyo sporda kilo vermek için en önemli şey :) İnşallah yapalım canım ya haftada 1 kilo yeterde artar yani benim için fazlasında gözüm yok :/

Canım menün çok güzel gerçekten çokta sağlıklı :) Bu arada badem kavrulmuş yiyosan çiğ o daha yararlıymış :))

afiyet olsun canım :) kuru kayısı ve kuru erik çok iyi geliyo gerçekten :))

Kızlar regl oldum ağrım var birazda keyifsizim maalesef bende bugün menümü yazayım.

Sabah:
-Çorba (Sabah sabah çorba mı içilir demeyin sıcacık iyi oluyo havalarda soğumaya başladı ztn )
-Az peynir
-Zeytin
-çay

Öğlen:
- Küçük tabak barbunya
- Az pilav
- Salata

Akşam:

-Çorba
-Salata
yiyeceğim.

Ben ara öğünleri canım isterse yapıyorum. 1 tane meyve , kuru meyve ya da yoğurda 1-2 kayısı doğruyorum bana belli olmuyo sabahları kuru kayısı ve kuru erik yiyorum. Suyu enlimden geldiğince içiyrm ama yine az maalesef ...

slm herkese ben de menümü yazayım

Sabah:
çeyrek tost (oğlumun beslenmesine yapmıştım yemeyi unutmuş ben yedim)
3 zeytin
açık şekeriz çay

ara:
3 kuru üzüm,3 badem(çiğ)
1 fincan şekersiz neskafe

öğle
2 küçük çinekop
maydonoz,tere,roka

ara:
3 kuru üzüm,3 badem
1 kupa yeşil çay

Akşama brokoli yemeyi düşünüyorum

canım teşekkür ederim evet bende çiğ yiyorum çünkü diğerinin kalorisi daha yüksek oluyo :) bu arada menünü sevdim ama ara öğünlerinin atlamamalısın bence çünkü ara öğünlerinin atlayarak hem metabolizmanı yavaşlatıyosun hemde çok acıkıp birden yemeyi engelliyo ara öğünler bu arada geçmiş olsun ciciş.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…