Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoxil sizinde saçınızı bu kadar döktü mü ? (Resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

inan canım sabretmekten başka çare yok bi gün durucak ümidiyle devam ediyorum işte, doktora da gittim hiç bi sorun yok telegonium efflevium teşhisi koydu doktor. heryerden dökülüo ensemden bile dökülüo kulak üstünden dökülüo , senin dökülme tipin nasıl

Benm de genel seyreklik canm ensem ve kulak üstüm acayip seyrek. Orta cizgim de hafif açık. Heryerden gidiyor yani. Topladıgımda serce parmagımın kalınlıgında olmuyordur belki lastikli olan kısım. Çok fazla azaldı geçen seneki saçlarıma bakıp iç geçiriorum ki geçen sene de yazmışlığım çok vardır buraya saçım çok seyrek diye. Her sene bir geçen seneyi aratıyor.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eski fotoğraflarını atabilir misin bi sakıncası yoksa bi de şimdiki halini?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben neredeyse 4 ay kullandım, hatta bu ilaçla ilgili konumda var, her ilacın ilk başta tersi etkisi olabiliyor bu normal,düzenli kullandıkca o dökülen saçlarının yerıne yenıleri gelecektir

Kulaktan dolma tavsiyelerle birşey uygulamayın saçlarınıza bence. Dökülmeyi azaltayım derken daha çok tetikleyebilirsiniz. Herkesin saç dökülme nedeni aynı değil ki çözümleri de aynı olsun. En doğrusunun bir dermatoloğa görünmek olduğunu düşünüyorum.

canım aynı benim durumumdasın benimde çok gür saçlarım vardı bundan bir yıl önce. 3 kere dermatologa gittim. birincisi hiç test yapmadan vitamin eksikliği dedi yolladı. ikincisi kan ve hormon tahlili yaptı . herşey normal çıktı. biotin hapı ve biotin şampuanı verdi. 3 ay biotin kullandım dökülmesine hiç etkisi olmadı saddece biraz kalınlaştırdı saç telimi. en son gittiğim dermotologda minoksil verdi. 6 ay kullan dedi. önce zayıf saçları dökecek sonra çıkaracak dedi. korka korka minoksile başladım. bana minoksil 5 lik verdi günde bir kere gece yatmadan sürüyorum. ilk 2 hafta sürdüğüm yerler biraz kalınlaştı dolgunlaştı. 3. haftadan sonra dökülmeler yavaş yavaş arttı. ama ilk ay dökülme oluomuş, 2. ayın sonunda bıçak gibi kesiliomuş dökülme 3. ayda saç çıkmaya başlıyomuş. umarım dedikleri gibi olur. yoksa kafamda saç kalmayacak

canım ben neredeyse 4 ay kullandım, hatta bu ilaçla ilgili konumda var, her ilacın ilk başta tersi etkisi olabiliyor bu normal,düzenli kullandıkca o dökülen saçlarının yerıne yenıleri gelecektir

meraba. seninde ilk aylarda dökülmen artmışmıydı, arttıysa ne zaman durdu dökülmeler yaklaşık olarak

Eski fotoğraflarını atabilir misin bi sakıncası yoksa bi de şimdiki halini?

Atayim canm zaten bu azalmayı görmek için dönem dönem çekiyorum saçımın fotografını. Hatta aşamalı olarak atayim. Sadece 3 yıllık bir değişim bu. Benm saçlarım 7 yıldır dökülüyor. 7 yıl önce çok daha gür saçlarım vardı.

bu yaklaşık 3 sene önce çekmiş olduğum fotograf.

bu ondan 6-7 ay sonrası yani yaklaşık 2 sene öncesi.

bu da yine 2 yıl öncesi.

bu da 6 ay önce.

Şuanki halini fotograflamadım henüz ama 6 ay öncesinin yarısı kadar kalmış durumda. Aslnda daha fazla fotograf vardı ama şimdilik bulabildiklerim bunlar. Resimde fazla belli olmuyodur belki ama aydan aya bile inanılmaz değişim gösteriyor saçlarım..

Geçmiş olsun canım inşallah eski haline döner saçların ya doktora görün mutlaka her turlu testi yaptır illaki çaresini bulucaksindir

Zaten dermatologlar bu saç dökülmesi konusunda inanılmaz ilgisiz. Kaç tane doktora gttiğimi ben bile unuttum ama en son 2 hafta önce gitmiştim.. Yine sonuç aynıydı. Biotin salisilik asit içeren bir sampuan işaretledi elindeki kağıttan. Sağolsun çok yardımcı oldu o da diğerleri gibi. Ben minoxili internetten doktor sitesinden konuştugum ilhan serdaroğlu önerdi. zaten de düşünüodum o da söyleyince gittim aldım %2lik ama dayanamadm saçımın hepsi elime geliodu resmen. Sora tekrar mesaj attım o da şaşırdı bu duruma bende bıraktım. İlk ay dökülmeler olur da olsun hadi 200 tel ama hergun elime 300-400 tel gelmesi psikolojimi çökertti. İnşallah sana iyi gelir canm saç çıkartıodur ama o noktaya kadar katlanmak peygamber sabrı gerektirio.

Geçmiş olsun canım inşallah eski haline döner saçların ya doktora görün mutlaka her turlu testi yaptır illaki çaresini bulucaksindir

Amin canm sağolasın doktorlar da birşey bulamıyor ama bulana kadar gidicem artık :/

Amin canm sağolasın doktorlar da birşey bulamıyor ama bulana kadar gidicem artık :/

Duzlestiriciyi sik sik kullanir miydin??

Senin de bu kadar cok doktumu. Korkuorum olanlari da kaybedersem bidaha cikmazsa diye. Suanki durumun nedir ?

Duzlestiriciyi sik sik kullanir miydin??

Yo hayir cok nadir senede 2-3 kez. Hcbisi yapasim gelmio zaten ne yapsam elimde kalio saclar. Illaki bi sebebi vardr ama bulamio doktorlar iste

Yo hayir cok nadir senede 2-3 kez. Hcbisi yapasim gelmio zaten ne yapsam elimde kalio saclar. Illaki bi sebebi vardr ama bulamio doktorlar iste

Allah allah çok garip gerçekten genetik mi acaba

Allah allah çok garip gerçekten genetik mi acaba

Bilmiorum insallah degildir o zaman hic caresi olmz hayatmda ilk kez ocak ayindan mayisa kadar durmustu dokulmem cok az dokuluyordu ama ilkbaharda yeniden basladi ve durmuyor. Son bi doktora daha gidip umudumu kescem artik. Hayirlisi Allahtan.

Canm gittiğin doktorların sayısını ben bile unuttum minoxil zaten bilimsel olarak kanıtlanmış tek ilaç saç konusunda.O yuzden kulaktan dolma olmadıgını bilmeni isterim doktorlar kendisi öneriyor. İyi gelip gelmeyeceğini de kullanmadan bilemeyeceğimiz için sonuçlarına katlanmaya razı olmak gerekiyor ne yazık ki..

Canım su anda İclal aydının programını izliyorum. Sac dökülmesini engellemek için bazı formüller vermiş. İlk fotoğraftaki şeyleri saçına sureceksin, ikinci fotoğraftaki macunu da hazırlayıp yiycekmissin. Su an burada misin bilmiyrm ama show TV de gösteriyor hala

Eklentiler

• $1406291236612.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 300
  • $1406291246556.webp
    27 KB · Görüntüleme: 326
Hatunlar, yaşadığınız bölgede ki su aşırı kireçli ise bu da saç dökülmesi yapıyor bilginiz olsun.Eğer hiç bir tahlilde soruna rastlanmıyorsa sorun bu olabilir, su arıtmalı duş başlığı kullanmanız lazım, başlık içindeki filtre sayesinde suyu süzerek gönderiyor. Düzenli olarakda başlığı açıp filtreyi temizlerseniz tıkanma yapmaz.Yapı marketlerde ve bazı tesisatçılarda mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…