- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- 168
- Konu Sahibi Hayvanseverdost
-
Kaynatıp altını kapattığın suya evet kaynatmıyorsun canım...Erteleme mutlaka yap...Kremli şampuan, saç kremi ve yağlı bakımlar,7-24 gibi şeyler uygulama..Geçmiş olsun...Tresan şampuan kullan kremsiz ısırganlı...
Krem kullanmiyrm sampuanimi da özenle kremsiz aliyrm bakım yapmiyrm kendi halinde saclarim. Önceden kalındı bir ara krem ve duzlestirici kullandım mahfoldu birkaç yıldır toparlayamiyrm çok inceler upuzundu sürekli kestirmek zorunda kaliyrm çok inceldi diye. İnsallah ise yarar saçımda kına da var beslesin diye surmustum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu arada kına saç dibini tıkayan başlıca maddelerden Leman Sam'ın saç dipleri açıktır mesela hep kına sürüyordu kadın... Kına için nette yazılanlar kimisi beslediği yönünde ki bu yanlış kına yapmadığın zaman alttaki tabaka bakımsızmış gibi görünüyor,oysa kına saçı tamamen havasız bırakıyor.Kuaförler asla kına önermiyorlar dipleri tıkadığı ve zehirli olduğu için...yağlı bakımlar da böyledir...Kınadan vazgeç canım sakın yapma kına da zehirli bir madde unutma....ele yakılması farklı saça yakılması farklıdır...
Şimdi banyodan çıktım yine ağlıorum gitti bütün saçım artık banyo yapmak taramak bile istemiorum 1 günde 500 tel gider mi yaa
Canım ISIRGAN KÜRÜNÜ KESİN DENEMELİSİN BU MINOXIL'DEN VAZGEÇ HER TÜRLÜ SENTETİK MADDEDEN...
Canm ben isirgan kullanmstm. Bahcemzde vardi taze isirgan toplayip hasliyordum. Simsiyah bi su cikiyordu. Nerdeyse 1 kiloya yakin isirgani hasliyordum 2 litre suda. Oyle kullaniodm cok yogun oluyordu. Fayda etmedi pek bana. Ayni zamanda da iciodm. Icince daha fazla etki gormustum. Ama smdi yeniden denicm. Kuru isirgan aldm dun aktardan. Adacayi,atkuyrugu otu, lavanta, yesilcay,isirgan ve biberiyeden bi tutam koyuyorm 1 bardak suya. Iciyorum. Aynilarindan yine son durulama suyu olarak sacima dokuyorum banyoda. Ayni etkide olurmu acaba.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Senin tarif çok yoğunmuş...Ben 500 ml suya altı üstü bir büyükçe tutam tek elle o da haşlama yapmıyorum, kaynatmıyorum yani sadece bitki çayı gibi kaynatıp altını kapattığım suya atıp bekletiyorum...Seninki çok yoğunmuş belki de ondan etki değil tepki vermiştir ....Ama ısırgan% 90 kadında saç dökülmesini durduruyor altında başka sebep yoksa yani bir hormon ya da organ yetersizliği gibi birşey değilse kesin durduruyor...Diğerlerini bilmiyorum etkisini, ama kötü otlar değiller.Ancak bu otlar tek tek iyi de birleşince bir bomba olmasın bazıları birleşince resmen zehirli hale geliyorlar...Bilemiyorum sadece dikkat etmek gerek...Isırgan kürümü ben hiçbirşeye değişmem öyle güzel ki berrak, dupduru, kolay yağlanmayan, güçlü ve yeni saçlarım var....
Cnm o kadar yoruldum ki garantisi olmayan seylere yönelmek istemiorum ve artık en fazla 10 tel dökülsün istiorum içim gidio kaldıramıorum artık bulundugum sehirde endokrin uzmanı yok persembe 2 saat uzaklıkta olan hastaneye gidicem yapacak bisey kalmadı aktara gidiorum sınırlı zaten bayat bayat ot satıolar.cnm kendi çabalarınla dökülmeyi azalttıkların yöntemler neler ? Birde bence senin şu formül çok karışık bence biraz azalt mesela karanfil ısırgan biberiye ve adaçayı yapabilirsin fazlası zarar yada bence banyoda ısırgan banyodan önce sarımsak saç için daha iyi bitkiler yok
Anladım cnmda bemix evigen bepanthen saçtan arındırmak zor saç tipim yağlı daha fazla dökmüştü bende .dualarımdasın cnm Rabbim yardımcımız olsun zor çok zor
Bi hafiflesede yapsam sarımsak nasıl peki.o gidecegim sehirdede endokrin uzmanı yokmuş yaaa
Siirtte yaşıyorum cnm en yakın batman ordada yokmuş.burda 2 aktar var birinde ısırgan yoktu dierindeki ise eskiydi onuda alamadım.ben sarımsağı püre yapıp saçımda tek başına bekletmeyi düşünüorum malum zeytinyağıyla olmaz ısırgan arayışınada girdim arıorum cnm birde çörekotu var yağını süremioruz bence sabahları çiğneyip yutalım
Aynen canım saçlarım çıksında varsın koksun.canımm naaptın gittin mi endokrine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?