- 9 Eylül 2009
- 495
- 162
- 648
- Konu Sahibi Hayvanseverdost
-
Canım su anda İclal aydının programını izliyorum. Sac dökülmesini engellemek için bazı formüller vermiş. İlk fotoğraftaki şeyleri saçına sureceksin, ikinci fotoğraftaki macunu da hazırlayıp yiycekmissin. Su an burada misin bilmiyrm ama show TV de gösteriyor hala
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hatunlar, yaşadığınız bölgede ki su aşırı kireçli ise bu da saç dökülmesi yapıyor bilginiz olsun.Eğer hiç bir tahlilde soruna rastlanmıyorsa sorun bu olabilir, su arıtmalı duş başlığı kullanmanız lazım, başlık içindeki filtre sayesinde suyu süzerek gönderiyor. Düzenli olarakda başlığı açıp filtreyi temizlerseniz tıkanma yapmaz.Yapı marketlerde ve bazı tesisatçılarda mevcut.
Ay canm çok teşekkür ederim ben izledim hatta şimdi çarşıya çıkıyordum aktardan almak için bunları. Macun cok kafama yattı. etkili olabileceğini düşünüyorum dökülme konusunda. Denicem bakalım 1 ay inşallah olur faydası. tşk.ler tekrardan.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İzlediysen güzel ben bunların ne ölçüde kullanıldığını ne sıklıkla kullanıldığını bilmiyrm çünkü dinleyemedim pek fazla gördüm çektim fotoğrafını :) bnce başka bisey uygulama sadece burada yazanlari uygula inşallah faydasını görürsün canim
Bugun 600 tel sacim dokuldu arkadaslar fazlasi var eksigi yok cok felaket bir haldeyim ne yapacagimi blmiorum şoklar icerisindeyim..
Canım senin durumuna çok üzülüyorumbu hastalık psikolojik olarak çökertiyo insanı.diğer hastalıklar gibi çözümü de yok.Doktora gidiyorsun şampuan verip gönderiyo illa seni ciddiye alması için kel olman. Lazım.bişey yok diyip gönderiyo insan daha çok geriliyo.Sen de pko vardı değil mi cnm? Hormonlar sanırım bu kadar döküyor.Bu arada bende shen Mine başladım ama hiç umudum yok Allah sabır versin
Canım bende saydım 400 tel kafayı yemek üzereyim moralim çok bpzuk hep ağlıyorum ne yapsak olmuyor bizim kaderimiz bu ben peruga karar verdim para topluorum bikaç ay sonra güzel bi peruk alacam başka çarem kalmadı
Canım minoxa başlamam zaten başlasam ömür boyu kullanmam gerekecek hem kullanıncada herkeste aynı etkiyi yapmıyor çıkardığı saçlar ince tüy gibi eskisi gibi olamaz yani.çok güzel peruklar var gerçek saçtan en azından psikolojimi bu kadar bozmaz insan içine çıkabilirim ne hale geldim bi bilsen hicbisey yapamıorum saçlarımı düşünmekten endokrine gidicem ama pek fayda edecegini sanmıorum pko gitmeden dökülme durmaz onuda gideremedim soğan kürü aslan pençesi diane 35 ama yok geçmio çok yıprandım çokkkk
Once işe yaramaz sağlıksız sacların dökülüyor. Yerine daha canlısı ve güzeli çıkar. Surekli kullanım onemli
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canm böyle giderse kafamda saç kalmicak ve döktüğü saçların yarısını bile çıkarmaz gibi geliyo bana o yuzden bıraktım ve başka çareler aricam artık.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ISIRGAN KÜRÜNÜ KESİN DENEMELİSİN BU MINOXIL'DEN VAZGEÇ HER TÜRLÜ SENTETİK MADDEDEN...
Isırgan kurunu ben de deniycem en kısa zamanda bugün babam da bahsetti faydalsrindan aktara gidicem bir aara
Nasıl yapıldığını biliyor musun? Isırgan yağıyla değil....Isırganın kurusunu 500 ml kadar suya bir büyük tutam demleyip soğutuyorsun ve banyodan sonra ıslak,krem sürülmemiş, kremsiz şampuanla yıkanmış saça boca edip dip uç iyice yediriyorsun...Sonra fazlasını sıkıp DURULAMADAN BANYODAN ÇIKIYORSUN...Saç dökülmesi direkt duruyor ve yeni saçlar çıkıyor...Bu kulüpten bir başka bayandan görüp öğrenmiştim ben de onun da saçlar fışkırıyormuş artık...Benimse diplerim görünüyordu dökülmekten daha ilk yapışımda dökülme durdu ve şimdi eski saçıma kavuştum..Yalnız her yıkamada sürekli yapacaksınız...Kolay gelsin...
Sağol canım biliyrm uygulanışını, yalniz kaynar suya otu atıp bekliyoruz su kaynarken atmiycaz içine dimi orda kafam karidiyo sadece?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?