Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoxil sizinde saçınızı bu kadar döktü mü ? (Resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Ay canm çok teşekkür ederim ben izledim hatta şimdi çarşıya çıkıyordum aktardan almak için bunları. Macun cok kafama yattı. etkili olabileceğini düşünüyorum dökülme konusunda. Denicem bakalım 1 ay inşallah olur faydası. tşk.ler tekrardan.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet su da çok etkili doğru diyorsun canm..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İzlediysen güzel ben bunların ne ölçüde kullanıldığını ne sıklıkla kullanıldığını bilmiyrm çünkü dinleyemedim pek fazla gördüm çektim fotoğrafını :) bnce başka bisey uygulama sadece burada yazanlari uygula inşallah faydasını görürsün canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende son o yenilecek macunu yaparken actim teyzem aradi o soyledi hemen showu ac diye oyle actim ama nete koyarlar videosunu izlerim bidaha ogrenirim amin canm insallah sifa olur sagolasin..

Bugun 600 tel sacim dokuldu arkadaslar fazlasi var eksigi yok cok felaket bir haldeyim ne yapacagimi blmiorum şoklar icerisindeyim..

Bugun 600 tel sacim dokuldu arkadaslar fazlasi var eksigi yok cok felaket bir haldeyim ne yapacagimi blmiorum şoklar icerisindeyim..

Canım senin durumuna çok üzülüyorum bu hastalık psikolojik olarak çökertiyo insanı.diğer hastalıklar gibi çözümü de yok.Doktora gidiyorsun şampuan verip gönderiyo illa seni ciddiye alması için kel olman. Lazım.bişey yok diyip gönderiyo insan daha çok geriliyo.Sen de pko vardı değil mi cnm? Hormonlar sanırım bu kadar döküyor.Bu arada bende shen Mine başladım ama hiç umudum yok Allah sabır versin

Canım bende saydım 400 tel kafayı yemek üzereyim moralim çok bpzuk hep ağlıyorum ne yapsak olmuyor bizim kaderimiz bu ben peruga karar verdim para topluorum bikaç ay sonra güzel bi peruk alacam başka çarem kalmadı

Ya anlamiorm hayatimin hc bi doneminde bu denli dokulmedi o lanet olasica minoxil yapti boyle tahminmce. halbuki cok da kullanmadm. Bugun bayram ama hc ne ufak bir keyif var ne sevnc. Hep aglayasim geliyor. Shen minin de hc bir faydasi yok henuz. Hatta o mu bu kadar cok dokuo die suphelenir oldm

Canım bende saydım 400 tel kafayı yemek üzereyim moralim çok bpzuk hep ağlıyorum ne yapsak olmuyor bizim kaderimiz bu ben peruga karar verdim para topluorum bikaç ay sonra güzel bi peruk alacam başka çarem kalmadı

Hadi ya peruga mi sartlandirdin kendini. Ama nasil mutlu oluyorsan ole yapman gerekiyor tabiki. Sen minoxil de kullanmiyorsn neden bu kdr dokuluyor acaba. Pesini birakma ramazan bayrami biter btmez persembe gunu ni endokrine gt butun vitaminlerini olctur. Sahsen ben oyle yapicam 100e bile indirsek biseydir.

Canım minoxa başlamam zaten başlasam ömür boyu kullanmam gerekecek hem kullanıncada herkeste aynı etkiyi yapmıyor çıkardığı saçlar ince tüy gibi eskisi gibi olamaz yani.çok güzel peruklar var gerçek saçtan en azından psikolojimi bu kadar bozmaz insan içine çıkabilirim ne hale geldim bi bilsen hicbisey yapamıorum saçlarımı düşünmekten endokrine gidicem ama pek fayda edecegini sanmıorum pko gitmeden dökülme durmaz onuda gideremedim soğan kürü aslan pençesi diane 35 ama yok geçmio çok yıprandım çokkkk

Once işe yaramaz sağlıksız sacların dökülüyor. Yerine daha canlısı ve güzeli çıkar. Surekli kullanım onemli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canm cikardiginda tuy gbi deil normal cikariyor ben baya arastrmistim ama iste ilk once dokme olayi bitiriyor insani. Sacimin abartisiz yarisini doktu. Bende bugun peruk arastrdim gercekten o son sayamadigim bile 700 veya daha fazla dokulen telden sora perugu dusunur oldm. Medikal peruk ama cok pahali ya. 850 liradan filan bahsedio daha fazlalari da var. Guc yetmez ona da ya.

Once işe yaramaz sağlıksız sacların dökülüyor. Yerine daha canlısı ve güzeli çıkar. Surekli kullanım onemli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canm hepsi mi sagliksiz ya resmen yarisini doktuu. Kalan sacim doktuklerinden daha az resmen. Kullanmayi biraktm insallah doktukleri yerine gelir tekrardan..

Canım ISIRGAN KÜRÜNÜ KESİN DENEMELİSİN BU MINOXIL'DEN VAZGEÇ HER TÜRLÜ SENTETİK MADDEDEN...

Canım ISIRGAN KÜRÜNÜ KESİN DENEMELİSİN BU MINOXIL'DEN VAZGEÇ HER TÜRLÜ SENTETİK MADDEDEN...

Isırgan kurunu ben de deniycem en kısa zamanda bugün babam da bahsetti faydalsrindan aktara gidicem bir aara

Isırgan kurunu ben de deniycem en kısa zamanda bugün babam da bahsetti faydalsrindan aktara gidicem bir aara

Nasıl yapıldığını biliyor musun? Isırgan yağıyla değil....Isırganın kurusunu 500 ml kadar suya bir büyük tutam demleyip soğutuyorsun ve banyodan sonra ıslak,krem sürülmemiş, kremsiz şampuanla yıkanmış saça boca edip dip uç iyice yediriyorsun...Sonra fazlasını sıkıp DURULAMADAN BANYODAN ÇIKIYORSUN...Saç dökülmesi direkt duruyor ve yeni saçlar çıkıyor...Bu kulüpten bir başka bayandan görüp öğrenmiştim ben de onun da saçlar fışkırıyormuş artık...Benimse diplerim görünüyordu dökülmekten daha ilk yapışımda dökülme durdu ve şimdi eski saçıma kavuştum..Yalnız her yıkamada sürekli yapacaksınız...Kolay gelsin...

Sağol canım biliyrm uygulanışını, yalniz kaynar suya otu atıp bekliyoruz su kaynarken atmiycaz içine dimi orda kafam karidiyo sadece?

Sağol canım biliyrm uygulanışını, yalniz kaynar suya otu atıp bekliyoruz su kaynarken atmiycaz içine dimi orda kafam karidiyo sadece?

Kaynatıp altını kapattığın suya evet kaynatmıyorsun canım...Erteleme mutlaka yap...Kremli şampuan, saç kremi ve yağlı bakımlar,7-24 gibi şeyler uygulama..Geçmiş olsun...Tresan şampuan kullan kremsiz ısırganlı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…