Minyon kadinlari kiskaniyorum:(

Boyunuz cok guzel. Kilo varsa tabi iri gorunebilirsiniz. Kiloluysanız kilo verin. Iri hissetmek istemiyorsanız tabi.

Insanlar size çocuğunuzla ilgili boy muhabbeti yaptığında, senin gibi iri olacak dediklerinde 'ayy uzun boylu manken gibi olur ins' tarzi konuşun siz degil onlar sinir olsun.

Emin ol..minyonlarda sana ozeniyordur:))1.70 normal bir boy..giydigini gosterirsin..daha havali ,daha gosterişli olur 1.65 ve 1.75 arasi..Acikcasi 1.75 uzeri Turkiyede işi zor:)))

Bazı kadınlar uzun boyludur ince kemiklidir bu yüzden narin gözükürler,bazı kadınlarsa çok uzun boylu olmamasına rağmen iri kemiklidir bu yüzden yapılı, iri- yarı gözükürler.Dış görünüşünüzü değiştiremeyeceğinize göre bunu takıntı yapmadan kendinizi sevmeyi öğrenmelisiniz.Her söylenileni üzerinize almayın,eşinizle mutlu olmanın yollarını deneyin.

Valla ırk olarak zaten kısayız.ama neyse ki yeni nesil uzun geliyor.1.70 boydan da şikayet etmeyin artık, yoksa milletçe güdük kalırız.kisa boylu kadınlarda yüz güzelliği de olmayınca hayatları daha zor oluyor bir kadın olarak.bodur tavuk her dem piliç tesellisi ne de siginmamak lazım bu şekilde nitelendirilirse uzun boylu kadınlar da her zaman kuğu gibi duruyor.ideal kadın boyu kocasından bir kaç santim kısa olandır.....not 1.67 ile orta boylu bir kadın.

Bir keresinde boy muhabbetinde benim boyum 1.65 orta boyluyum demiştim. Arkadaşta dedik sen orta boyluysan ben cüceyim ozamn. kendisi 1.55..filan

Ben daha da minyonum. Boyum 152 falan. Okul dönemi hariç hiç problem etmedim. Ama özenilecek bişey olduğunu duyunca çok şaşırmıştım. Uzun boylu bir arkadaş demişti. Keşke senin gibi olsaydım diye ben şoook....
onun dışında ben de arada diyorum şöyle iri yarı kuvvetli bi hatun olsaydım. Omuzlarım minnacık mesela az biraz poşet taşısam ağrıyor, herşeye boyum yetmiyor, genel olarak narinim. Ama takıntı seviyesine hiç gelmedi. Konu sahibi sen kendinin kıymetini bil. Öyle insanların lafıyla kendini üzme, hayat kısa.
Ayol benim dört eltim var en kısası 172 falan. Ben ne yapayım

Küçüklükten beri her halttan biz sucluymusuz gibi buyutuluyoruz ..yetişkinlikte de her olayda kimse suclamasada biz sucluymusuz hissine kapiliyoruz..nasıl ogrenirsek öyle gidiyor..kurtulalım su yüklerden artık..tlc örneğine bayıldım..

Ağzını burnunu yerim senin çok güldürdün beni

Ayni boydayiz ve ben kemikliyimdir :) bana hep asker polis olmaliymissin derler 60 kilo benim icin zafiyet tablosudur kisa boylu birisi icin 60 çoktur mesela.benim esimin ailesi de genel olarak kısa boylu, sen kayinvalidenin dediklerine fazla takilma çünkü onlar hep bir acik arar ve bulurlar benim dugunumde cok zayiftim bir arkadasim yapili bir kizdir, kv demisti ki ne guzel citi piti kiz benden 6 7 kilo fazlasi var dedim senden zayif o dedi baska bir dugunde yine 1.70 civari bir kiza ne minyon tatli bir kiz dedi kiz benim kadardi yaranamazsin kisaca. Esin de seni oyle gormus begenmis niye kendinde kusur ariyorsun ki hep?ben kimsenin görüntüsüyle ilgilenmem bence insanlar boş konuşuyor.

1.68 boyundayım, hayalim hep minimum 1.72 olmaktı.
Her insan minyon sever diye bir şey yok, o kişisel zevke kaçıyor.
Eski sevgilim uzun boylu beğeniyordu mesela, benim boyuma çok kısa demişti :)
Daha eski sevgilisi 1.80 imiş, arkadaşlık evremizde bu durumun çok hoşuna gittiğini, bayıldığını söyledi :)
Kendisi de 1.83, yanlış olmasın..

Düşündüm de konu sahibi,sana şöyle diz altı belden kemerli bir elbise ne kadar güzel yakışır, güzel taşırsin..

Yakın arkadaşım 173 falan sanırım fıstık gibi incecik sülün gibi doğrumu soyledm bilmiorm:)) bacaklarda uzun uzun kemikleri iri değil ama uzun boyu ben seviyorum zayıf ve orantılı olunca güzelce giyinince çok seksi oluyo :))

Katılmıyorum bu genellemelere. Ben de uzun ve iriyim ve eşim her fırsatta beğenisini dile getirir. Minyon kadınların çocuk gibi durduğunu söyler mesela. Genelleme yapmamak lazım. Sizin eşinizin ailesi komple minyon olduğundan güzel gösterme çabası içine girmişler değişik şekilde. Hangi adam uzun bacaklı kadın sevmez ki:)

Zevkler kisiseldir. Esinizin ailesi minyon sevse ne yazar. Esiniz sizi gorup sizi begenmis o yatak sorununu da etkileyen sizin ozguven eksikliginiz olabilir.. Bunu yenmelisiniz

Eşin eşyaların küçüğünü seviyor diye minyon kadınlardan hoşlandığı kanısına varman takıntılı olduğunu gösteriyor. Boyun da fazla uzun değil ki ideal. Eminim o boyda olmak isteyen çok kadın vardır.

Endamda sikinti yok etraftan begenilirim ama benim derdjm esim ve cinsellik ve minyon kadinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…