- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Bacim kendini sevde abartma yani :) engelli derken??? Sacmaliyosun bence :)
Arkadasa gore oylesin bacim :)şimdi ben deforme ve engellimiyim 160 ım diye :))
daha farklı bir tepki verilebilir bence de
mesela ben böyle yaratılmışım ve halimden memnunum gibi
Arkadasa gore oylesin bacim :)
Aynen bende minyonum kendimi tuaf hissettim dermisim :) kaldiki engelliye engelli bile diyemiyorum ben, cunku hosuma gitmiyor o kelime..bozuldum ya
oysaki çok narin şirin bir bayanım
Bana uzun diyenede ben uzn diğlm sen deformesin engellisin dünya standartı 170 ister derim.
Ben 178 im. Kurur duyuyorum hava atiyorum. Annem öğtetdi saolsun. Kendimi sevmeyi. Bana uzun diyenede ben uzn diğlm sen deformesin engellisin dünya standartı 170 ister derim. Ay biri yanmda laf sokunca çocuğu minyon olcak annesi gibi falan diynce bi bkasna ben diyorm o ne la öyle raxit. Oğlu olsa kız gibi top gibi olcak kıçı kadar.askerde kavgada şak diye ezecekler. Mankmısn kız sen? Kurut duy. Kizin manken oğlun boylu posunlu olcak. Onlara da şak diye sok lafı. E askerde görürz senin minyon torunununu minnoş olmaz inş diyeben topuk giysem eşimi geçiyorum herkes maşallah falan diyo. Eşim eskiden dalga geçerdi özgüvenimi görünce şak diye cevabını verince artk yanında eksik kalyorm falan deçeye başladı
Ben 178 im. Kurur duyuyorum hava atiyorum. Annem öğtetdi saolsun. Kendimi sevmeyi. Bana uzun diyenede ben uzn diğlm sen deformesin engellisin dünya standartı 170 ister derim. Ay biri yanmda laf sokunca çocuğu minyon olcak annesi gibi falan diynce bi bkasna ben diyorm o ne la öyle raxit. Oğlu olsa kız gibi top gibi olcak kıçı kadar.askerde kavgada şak diye ezecekler. Mankmısn kız sen? Kurut duy. Kizin manken oğlun boylu posunlu olcak. Onlara da şak diye sok lafı. E askerde görürz senin minyon torunununu minnoş olmaz inş diyeben topuk giysem eşimi geçiyorum herkes maşallah falan diyo. Eşim eskiden dalga geçerdi özgüvenimi görünce şak diye cevabını verince artk yanında eksik kalyorm falan deçeye başladı
Sen yine de onun bunun çocuğuna top gibi minnacik popo gibi seyler söyleme benceBen 178 im. Kurur duyuyorum hava atiyorum. Annem öğtetdi saolsun. Kendimi sevmeyi. Bana uzun diyenede ben uzn diğlm sen deformesin engellisin dünya standartı 170 ister derim. Ay biri yanmda laf sokunca çocuğu minyon olcak annesi gibi falan diynce bi bkasna ben diyorm o ne la öyle raxit. Oğlu olsa kız gibi top gibi olcak kıçı kadar.askerde kavgada şak diye ezecekler. Mankmısn kız sen? Kurut duy. Kizin manken oğlun boylu posunlu olcak. Onlara da şak diye sok lafı. E askerde görürz senin minyon torunununu minnoş olmaz inş diyeben topuk giysem eşimi geçiyorum herkes maşallah falan diyo. Eşim eskiden dalga geçerdi özgüvenimi görünce şak diye cevabını verince artk yanında eksik kalyorm falan deçeye başladı
Bana laf sokanlara söylüyorum ben her kese diğil ki. Bi kere dış görünüşle dalga geçmek medeniyyetsizlik öyleleri böyle cevabı hakkediyorSen yine de onun bunun çocuğuna top gibi minnacik popo gibi seyler söyleme bence
Valla mesajlari okudum da bir tek sen yapmissin gibi geldi o medeniyetsizliğiBana laf sokanlara söylüyorum ben her kese diğil ki. Bi kere dış görünüşle dalga geçmek medeniyyetsizlik öyleleri böyle cevabı hakkediyor
senin boyunla koca evi seni ezmeye kalksa sen de cevap verirdn sanırm. Ben karşmda kvldemin oturub başkasını överek beni ezmesini kabul eden biri diğilim. Beni yargılamaya başlarsa cevablarını da öyle alırlar.Ne çirkin bir ifade bu boyle,
Kisa boylu erkekler, kiz gibi, top gibi mi yani?
Insanlari ellerinde olmayan fiziksel ozellikleriyle yargilayan, deforme, engelli diyerek, engelli kelimesini bir hakaret olarak kullanan bir cocugum olmasindansa, sizin degiminizle kisa, top gibi bir evladm olmasini tercih ederim, cunku insanin içi cirkinse dışının nasil gorundugu hic farketmiyor.
Kimine boyle Allah boy vermis gerisini koyvermis... insana boydan postan once insanlık gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?