Minyon kadinlari kiskaniyorum:(

Bana laf sokanlara söylüyorum ben her kese diğil ki. Bi kere dış görünüşle dalga geçmek medeniyyetsizlik öyleleri böyle cevabı hakkediyor

Her laf sokana böyle medenice! cevap verilmez hanımefendi..
Bizde medeniyetsiz olunca sus pus oluyoruz..

Benim boyum da 180..sizi sandimki 185 :)
Boşuna kuruntu yapiyosunuz.valla hic kiskanmadim minyon bayanları.hatta Allaha şükrediyorum iyi ki uzun boyluyum.Allah sizi öyle yaratmis sizde sukredin..
Eşinizin eminimki aklında şu dusunduklerinizin biri yoktur..kendinize güvenin.kim ne derse dedin yaninizda alinmayin hiç..bende cok duydum milletten cok uzunsun vs kelimeler ama hic bi zaman "acaba"demedim.Rabbim yaratmış

Vücudu gelismis te kendini zekasini hiç gelistirememis diyorum ben böylelerine
Bu kafayla 180 olsan ne
150 olsan
Heryerde dışlanirsin ki zaten
Şu an medeniyetsizlik yapan sensin. Sana heralde kocanın sülalesi dev müamelesi yaparsa susarsın senin tercihin. Ben 178 boy ve 70 kiloyum tahmin et bir zahmet.

Şu an medeniyetsizlik yapan sensin. Sana heralde kocanın sülalesi dev müamelesi yaparsa susarsın senin tercihin. Ben 178 boy ve 70 kiloyum tahmin et bir zahmet.
Bana öyle deseler ben kendimle mutluyum kandini seviyorum der konuyu kapatirim ki en güzel cevap bu olur
Kendimi kurtaracağim diye onu bunu yermem herhalde.

Bu nedir ya? Siz ciddi misiniz? Engelli deforme söyleminiz çok çirkin. Minnoş derken de umarım anladığım şeyi kastetmemişsinizdir. Bir boy için bu kadar hakaret edilmez. Bence siz o kadar da aşamamışsınız bu boy meselesini.

Lupe değil mi? Ben de memnuniyetsizliğine ve çıkışmasına çok şaşırmıştım ama özgüvenine hayran kalmamak da mümkün değil..

Bana öyle deseler ben kendimle mutluyum kandini seviyorum der konuyu kapatirim ki en güzel cevap bu olur
Kendimi kurtaracağim diye onu bunu yermem herhalde.
benimkocam daha önce evliydi. 2 çocuğu var boşanmış ve cocukları da karısı da minyon annesine çekmiş. Kocamın ailesinde de en yüksek olan kocam zaten. Hamileyim eşim bana diyor ki çocuğun benimkilerin yanında yaşı küçük olsa da kocaman olcak ve cocuklarımı kendinden utandəracak yanı. Çocuklarının özgüveni düşecekmiş. Daha doğmayan bebeye bunu söyleyene ne cevap veriym? Kıçın kadarı almasaydın çocuklarn da adam gibi geni olsaydı dedim bende. Şimdi kim kaba allah aşkına

senin boyunla koca evi seni ezmeye kalksa sen de cevap verirdn sanırm. Ben karşmda kvldemin oturub başkasını överek beni ezmesini kabul eden biri diğilim. Beni yargılamaya başlarsa cevablarını da öyle alırlar.
Ben cevap vermezdim mesela.Çünkü beni ezmeye çalışan biri kocam olamazdı,hayatımda olamazdı.Kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına bin katarak yapmanızı ayrıca anlayamadım.

Konu sahibesi,Türk erkeklerinin boyu selvi olmadığı için yanlarında minyon kadın istemeleri normal.Senlik bişey yok eşin kısa.Gayet normal boyun.Hiç takılma bile.Salına salına gez.

Birsey net! Aile olarak patavatsizliginiz ozguvensizliginiz.. dunyada hersey boydan ibaret sanki..

Uuuuuuu kesinlikle baska yorum yazmiyorum kesinlikle
Rabbim affetsin seni
Bebişin insallah sağ salim ve sağlikla doğsun

Ben o lafları her kese söylemedim. Herkes üstne almasn. Bana karşşı söylenenlere cevap olarak söyledim .kimsenin boyu beni ilgilendirmez

E napalım eski eşlerle uğraşıyoruz işte hayat. Bide küçücük karşıma geçip bana hakaret korku yapinca adama komik geliyor napalm .

Vuhu naptın bacım. 166 boyundayım orta boy yani ama omuzlarım geniştir ve her giysiyi güzelce kaldırırım. Valla bakan dönüp gene bakar. Ben de aynada kendime bakmaya doyamıyorum. Kocacık da memnun halinden fazlasıyla şükür. Minyon da olmak istemezdim özgüvenimi artıran bir unsur bu durum.
Naptın sen ya genellemeler ne öyle. Nasıl takıntı yapmışsan nick bile small girl

Keşke türkçeyi de ögretseydi annen

benimde boyum uzun 1.75 felan sanırım ama ellerim ayaklarım küçük ince kemikliyim ama bende biraz kısa olmak isterdim daha rahat giyinebiliyosun mini etek bende çok dikkat çekiyo mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…