Minyon kadinlari kiskaniyorum:(

Kusura bakma da sen de abartmışşsın. Sen de deformesin engellisin diye mi cevap veriyorsun uzun diyen kişiye . aklınla boyun özgüveeen sebebiyle çok ayrı büyümüş gelişmiş

Yabancinin da yabanci dilinin de ta kendisiyim canim
Ayrica burda yabanci cok...inan kimse senin gibi yazmiyor...16liklar haric...zeka mantik deme hele sen ...gorduk zekanı mantığını
Oo yabancıysan kısa keseyim o zaman. Da poşla tı na xuy. Anlarsın nede olsa sabah sabah kimseyle uğraşamam eyvallah

insanın kendini sevmesi güzel birşey
herşeyden öte Yaradan dan ötürü
ama kendimizi severken diğerlerine bu muameleyi yapamayız
o zaman bir anlam taşımaz içinizdeki sevgi

Oo yabancıysan kısa keseyim o zaman. Da poşla tı na xuy. Anlarsın nede olsa sabah sabah kimseyle uğraşamam eyvallah
Yok canim bunu anlamam :)))) her yabanci rus degil...ben senin 5 dil bildigine hatta ve hatta yabanci olduguna asla inanmam
Cahillik akiyor pacadan...

bende minyon olduğumdan mıdır nedir bayılırım boylu poslu kadınlara
konu sahibi durduk yerde kuruntu yapmayın ve kendinize güvenin

Yok canim bunu anlamam :)))) her yabanci rus degil...ben senin 5 dil bildigine hatta ve hatta yabanci olduguna asla inanmam
Cahillik akiyor pacadan...
ay kıyamam. O zaman universite bitirib öğretmen olduğumu da yazayım gül biraz.. zeka ve medeniyyet başka şeydir canm. 5 dil bilmem zekaya hakaretcil konuşmamda medeniyyetime bağlı. .hem seni kaşıyan mı oldu takmışsn dilime. Ben kv deme söylediklerimi yazmışım da sana dokunmş galiba sen de onun mantığındasn o yüzden

Utandım şimdi senle şu hitap kelimelerle meslektaş olduğuma. Hakaretçil ne :)))) etçil otçul gibi mi. Ezbere konuşuyorsun senin öğtetmtn olduğuna inanmıyorum.

Boyum 1.70. Kilom normal. Kollar bacaklar uzun, omuzlar geniş. Hamileyken doktorum bana “kızın da senin gibi minyon olacak” dediğinde şok olmuştum ben bunca yıldır kendimi minyon tipli görmemiştim. Adam neler gördüyse demek :)

Yani sen de fazla abartma istersen, dünyanın en uzun ve en yapılı kadını sayılmazsın.

Ben minyonlari değil Osmanlı yapılı (senin gibi ) tipi olan kadınları beğeniyorum senin yapin tam türk yapın.

Bundan 3-4 sene evvel zayifken 1.80 olmak cok guzeldi.Ne giysen cukk oturuyor ve hani yakisiyor guzel de duruyor ama kilo alinda kotu,berbaattt.Bir bakima hak veriyorum sana konu sahibi ama uzun boyu bu kadar gömme.

Ya dalga gecmeyin ama boyum bildiginiz 1.51 benim.. Esimde 1.83 .. Gorumcem,kayinvalidem,eltim hepsi en az 1.65.. Ama hicbirsey soylemidiler boyuma ya da ben farketmedim,bilmiyorum... 6 ve 4 yasinda iki oglum var. kucuk minyon nenim gibi ana buyuk resmen ceneme yetisti. Okila birakirken cocuklari ,forma ile gitsem ogrenci diye sinifa sokarlar vallahi. O derece yani eskiden cok takardim 18-20 li yaslarda ama artik hic umursamiyorum. Bence insanin ic guzelligidir disina yansiyan. Eminimki senin icguzelligini hissettiginden su anda senin esin seninle evli. Esini ailesine gelince belki cok hassassindir aliniyorsundur ya da onalr minyon oldugundan kiskanmislardir belki.. Hic takma bence.. Pozitif ol. Unutmaki boy,pos,dis gorunus hepsi hikaye.. Herseyden once insan olarak sen cok cok degerlisin..

Aman bosver canim kayinvalideyi gorumceyi.ben minyon tipliyim esimin amcasinin gelini de iri ilk evlenecegi zamn kayinvalidem elli kolu kiz boylu poslu diye ovup durdu.surekli iri olanlardan bahsedip durur.ve ben lohusaydim o sinirle esime annen gitsin boylu poslu kiz alsn sana icinde ukte kalmis heralde dedim.esimin yaninda da boyle soyleyip duruyordu sinir oluyordum.ama simdi takmiyorum bile sen de hic takma canim minyon olsan uzunlari overler uzun olsan minyonlari overler bosver.

Allaha şukür eliniz ayaginiz saglam.Aza ve akil noksanliginiz yok.Minyon olmak,uzun boylu olmak cok takinti yapilacak seyler degil.Herkes in kendine gore bir guzelligi vardir.Esiniz sizi sevmis,begenmis,evlenmis sizi boyle kabul etmis.Kiyaslama yapmak yersiz.Kendinize Guvenin.Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…