- 3 Kasım 2016
- 690
- 1.094
- 33
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Hakikaten arkadaş da vur deyince öldürmüşşimdi ben deforme ve engellimiyim 160 ım diye :))
daha farklı bir tepki verilebilir bence de
mesela ben böyle yaratılmışım ve halimden memnunum gibi
Ben 178 im. Kurur duyuyorum hava atiyorum. Annem öğtetdi saolsun. Kendimi sevmeyi. Bana uzun diyenede ben uzn diğlm sen deformesin engellisin dünya standartı 170 ister derim. Ay biri yanmda laf sokunca çocuğu minyon olcak annesi gibi falan diynce bi bkasna ben diyorm o ne la öyle raxit. Oğlu olsa kız gibi top gibi olcak kıçı kadar.askerde kavgada şak diye ezecekler. Mankmısn kız sen? Kurut duy. Kizin manken oğlun boylu posunlu olcak. Onlara da şak diye sok lafı. E askerde görürz senin minyon torunununu minnoş olmaz inş diyeben topuk giysem eşimi geçiyorum herkes maşallah falan diyo. Eşim eskiden dalga geçerdi özgüvenimi görünce şak diye cevabını verince artk yanında eksik kalyorm falan deçeye başladı
Hakikaten arkadaş da vur deyince öldürmüş
Oo yabancıysan kısa keseyim o zaman. Da poşla tı na xuy. Anlarsın nede olsaYabancinin da yabanci dilinin de ta kendisiyim canim
Ayrica burda yabanci cok...inan kimse senin gibi yazmiyor...16liklar haric...zeka mantik deme hele sen ...gorduk zekanı mantığını
Abartma istersen.
Kısa boylulara böcek muamelesi yapmana gerek yok
Yok canim bunu anlamam :)))) her yabanci rus degil...ben senin 5 dil bildigine hatta ve hatta yabanci olduguna asla inanmamOo yabancıysan kısa keseyim o zaman. Da poşla tı na xuy. Anlarsın nede olsasabah sabah kimseyle uğraşamam eyvallah
ay kıyamam. O zaman universite bitirib öğretmen olduğumu da yazayım gül biraz.. zeka ve medeniyyet başka şeydir canm. 5 dil bilmem zekaya hakaretcil konuşmamda medeniyyetime bağlı. .hem seni kaşıyan mı oldu takmışsn dilime. Ben kv deme söylediklerimi yazmışım da sana dokunmş galiba sen de onun mantığındasn o yüzdenYok canim bunu anlamam :)))) her yabanci rus degil...ben senin 5 dil bildigine hatta ve hatta yabanci olduguna asla inanmam
Cahillik akiyor pacadan...
ay kıyamam. O zaman universite bitirib öğretmen olduğumu da yazayım gül biraz.. zeka ve medeniyyet başka şeydir canm. 5 dil bilmem zekaya hakaretcil konuşmamda medeniyyetime bağlı. .hem seni kaşıyan mı oldu takmışsn dilime. Ben kv deme söylediklerimi yazmışım da sana dokunmş galiba sen de onun mantığındasn o yüzden
Harbi sorunlu ha :)rusca olduğunu anladıysan anlamını da anlamışsndr
Aynen benim de öyle bir tip geldi aklıma da, yanlış anlaşılır diye bir şey demedim :)Kadın nasıl bir complexten şişirmişşse kendini, bir ara yarmagül vardı ya hamdi alkan tiplemesi aklıma o geldi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?