Minyon kadinlari kiskaniyorum:(

Valla 1.60 li boylar minyon degil bence :) heleki Turk toplumunda.. 1.50 lerdeysen asil minyon onlara denir..konu sahibinin eside herseye bi kulpbulmus masallah..ne fark eder ya.. ikisininde avantajida olacak dezavantajida.. saglikliysak cok sukur..
Yani bence de 160 boy ortalama bi boy ama konuya yorum yazanlar hep uzun boylu.valla 5 cm topukla filan kurtarıyorum napalım şu saatten sonra uzamıycağımıza göre

dev karaturnam benim.canavarım

Basliga bakinca bende konu sahibesini 1.85-1.90 fln sandim üzülme senin kadar hastalik derecesinde olmasada bende hep minyon olmak istemisimdir 1.74 boyundayim bende eşimde 1.80-82 civarlarinda cok bi fark yok bizim aramizdada. Hatta sana daha vahim bir durum soyliyim ayak numaralarimiz ayni 40 no ama faydasinida görüyorum unisex ayakkabilerimizi ortak giyiyoruz ve en buyuk yaram hic bi zaman esimden zayif olamadim bekarkende 2-3 kilo sismandim evlendim dogum yaptim ikimizde kilo aldik yine 2-3 kilo sismanim ondan ( iri yapili oldugun icin bende kilo farkımız göze batmiyo oyle bıngıl bıngıl durmuyorum yani) gerci bi kere hirs yapmistim bekarken ben tartida 72.0 esimde 72.200 gr olarak 200 gram daha az çıktığım icin havalara ucmustum resmen
Bunları neden anlatiyorum tek degilsin diye ama artik eskisi kadar bu kdr detaya takilmiyorum hayatımda daha önemli sorunlarim ve sorumluluklarim var. Isterse esim parmak kadar olsun ben onu yine sever boyle konulari dert etmem. Ve eger bu kadar dert ediyorsanda eşinle paylas uzuntulerini yine sana destek olacak uzuntulerini hafifletecek kişi o.

Çok şaşırdım aslında.. ben Genel de çok güzel boylu poslu diye överler Genel de.. bu saatten sonra boyun değişmez.. üstelik çok uzunda değilsin.. ben senden 5 cm uzunum ve bende iri yapılıyım.. şükür memnunum.. beni görüp keşke benim boyumda senin gibi olsaydı ne güzel manken gibisin tarzı söyleyen çok oluyor şükür..

eminim sen biraz takıntı yapıyorsun.. sokakta 155 birini çevirsek eminim yarısından fazlası 170 olmayı ister..

ben böyle durumlarda şöyle düşünüyorum. bu beden aslımız ise ruhtan yaratıldı. Allah ruhu neye koysa o olurduk. kendimi bedene hapsedilmiş gözleri penceresi olan bir varlık olarak görüyorum Allah'ın bu sebeple bedeni kontrol edebilme dünyayı yaşayabilme şansını vermesi çok mükemmel birşey geliyor. çünkü ruhun tek başına kimseye görünüp hissedemeğini bunu beden aracılığı ile yaptıgını düşünüyorum. çok heyecan verici geliyor. çoğu zaman banyo yapacakken giyinirken vücuduma hayretle bakıyorum. mutluluk ruhtan gelen birşeydir. o penceleri hapishane olarak görmekte var özgürlük olarak görmekte var. Rabbimiz bedenimizi bizden aldığında bir surette olacakmıyız. yada nasıl olacağız bilemiyoruz. tadını çıkaralım .şükür edelim elimiz ayağımız hareket ettiği sağlıklı olduğumuz için.

Bende 1.70 im. İri olduğumu düşünmüyorum. Abartılacak bir boy değil çünkü. 170 in iriyarı durması için yanındakilerin 150 -140 civarında olması lazım.

175 im valla kendimi çok seviyorum ama kilolu değilim. Spor yapmaya ne dersin vücudun şekillenince senin tabirinle kalıplı değil yaş gibi birşey olursun
Benimle aynı boyda bi arkadaşım var kız kendini kilolu gösterecek tarzına uymayan şeyler giyiyor.

Bende 1.70 im o 1.78 filan bide ben kalkıp koskoca topuklular giyip onu geçiyorum
kilo desen aramızda 7 kilo filan fark var ama bence baya keyifli bir durum ona da öyle geldiğinden eminim minyon sevse öyle birini bulurdu bu kadar basit.
Bazen kucaklayıp kaldırıyorum bence eğlenceli ya minyon kız koca adamı nasıl kaldırsın
hoş görüntü diyorsan zaten 90 cm bacak var bide topuklu giyince oh mis millet uzun bacak ister sen minyonluk ilginç valla demek insan kendinde ne yoksa harbiden onu istiyor.
Bide tüm kıyafetlerini benimmiş gibi kullanabiliyorum kimse farkına bile varmıyor. Bence hayat böyle gayet güzel
standart alınan elbiselerin hepsi mini oluyor direk miss

Türk olmadığım için bilmemem normal canım. Türkce benim öğrendiğm 5 ci dil .yorum olsn diye yorum yapma
Hem türk degilsiniz hem nick name bahartuncay 5 dil biliyorsunuz üstelik anadil türkçe değilmiş söylediğiniz göre inandırıcı gelmedi. Üstelik insanlara sataşmaniz saçma olmuş belliki isminiz bahar hala yabanci oldugunuzu iddaa ediyorsunuz eşinizin eski esinlede boyu yüzünden hatta çocuklarda kısa olucak diye dalga geçmeniz de çok yakışıksız ve eski eşi kıskanıyorsunuz inşallah çocuklar sizle kalmıyordur bu mantiktakı biri onlarda zarar verir bayan rusçum.

aman aman uzun değilsiniz. ben de 1.70 civarındayım, hep boyum daha uzun olsun isterdim. uzun kadınlar, uzun insanlar bana hep çok zarif gelir.
uzun da olsak, kısa da olsak zaten kilo zararlı. ince uzun bir insanın zerafetine bakmaya doyamam.

deforme ve engellisin diye şak diye laf sokuyorsun demek...
bahar tuncay k.i.b.

benimde boyum aynı lütfen dalyan gibiyiz bi kere

Size icimden gecenleri soylemeyi cok isterdim ama ban yemek istemiyorum.uslubunuz igrenc. ilk yorumunuzda engelli insanlari yermeniz daha berbat

Ben 1.75'im ben ne yapayim? konu sahibi uzun olmakta guzel minyon olmakta. Ayrica esin minyon kadinlara ilgi duysaydi cok suan yaninda sen olmazdin. Demek ki onun icin bunun bir onemi yok. Boyle dusunup kendi kendini niye uzuyorsun ki?

Boyunuz o kadar da uzun değil bence tam ideal keşke benimde boyum olsaydı:)) hiç takmayın kafaniza . Eşinizle olan konu da tamamen sizin kuruntunuz gibi duruyor

1.70 bana göre bir kadına yakışan en güzel boy.Ne kadar zarif.Aşırı uzun değil,kısa değil tam olması gereken bnce.Ben 1.63üm çok isterdim 1.70 olmak.Ayrıca benim de leğen kemiklerim var çok seviyorum onları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…