Minyon kadinlari kiskaniyorum:(

Özrünüz kabahatinizden büyük ne diyim. Adam gibi geni sadece boya bağlıyorsanız acırım size. Tabi ki siz kabasınız.
Sizden bi dolu laf yiyeceğim de yine de söyledim.
Ay iyi ki etrafımda sizin gibi biri yok

Sizinkisi özgüven değil kompleks oluyor.
Nasıl bu kadar abartabiliyor sunuz? Bir insan en çok neyden bahsediyorsa ondan muzdariptir.
Yok engelli yok minnoş .. yok top gibi olacak... siz hayata şak şak laf sokmaya mı geldiniz
Annenizin öğrettiği kendini sevme olayını siz yanlış anlamışsınız ne yazık ki

Bence gayet boyun normal çok uzun değilsin. Eşinin aile tarafı yüzünden takıntı yapmış olabilir misin bu durumu? Yani hepsi minyon ve bunu hep dile getiriyorşar besbelli o yüzden sende kuruntu yapıyorsun bence.
Minyonum,buyum 1,63 zayıfım bide herkes çocuk gibisin şirine filan diyor hangisi daha kötü bilemedim ama kuruntu yapmıyorum kendimle barışığım. Bence en önemlisi özgüvenli olmak. Yani boymuş,başka birşeymiş mesele o değil. Sen kendinle barışık olursan eminim daha farklı düşünürsün..

"Kıçın kadarı almasaydın" mı
İkidir yorumunuza denk geliyorum,sizdeki bu uslup sorununu nasıl yapsak ya

Düşünce yapından midem bulandı! İnsan olmak gerek şu hayatta! Seninki özgüven değil başka birşey güzelim!

Ayy paçadan akıyor.. kız sus bence konuştukca batıyorsun.

Bence senin özgüvenin yerle bir olmuş. Sana ne desek seni kurtaramayız. Bir kere esinin arzularini niye takinti yaptin anlamiyorum. Esinizin kölesi değilsiniz kizlar ona mukemmeli sunmak zorunda degilsiniz. Ki neye gire mukemmel kime gore mukemmel ? Orasi da tartisilir. Bende o boydayim ve kiloluyum. Ama hicbir zaman bunu takinti etmedim. Hele esim minyonlardan mi hoslaniyor diye acaba hayati kendime hic zehir etmedim. Esinizin sevgisinden emin iseniz bosuna kendinize dert edinecek seyler aramayin. Kaynanangde minyon sevebilir herkesin kendi tercihi.

Yahu git biraz eğitim al da konuşmayı öğren! Ne kadar ayıp ne kadar çirkin kelimelerin var senin böyle?

160 boylu biri olarak uzun boylu kadınlara bayılıyorum, daha dikkat çekici daha gösterişli ve daha seksi oluyorlar.

Güzelim benim de kaçıncı dilim türkçe ve ana dilim de değil. Ama kelimelerime ve uslup'uma dikkat ediyorum bu çok zor birşey değil. Sen resmen insanları kışkırtıyorsun!
Kitap oku emin ol geliştireceksin ve biraz olsun birşeyler öğrenmiş olursun. Böyle konuşursan insanlar tabi ki seni ezer bu ne böyle?

160 boyun var bende miyonum evet.hatta yuz hatlarim bile yasimi gostermez.yasimi soyledigimde benim normalde 10 yas daha kucuk gozterdigimi soylerler.bu da insanlarin esimle bizi kardes hatta babanmi demesine kadar gitti.

Bende bundan hosnut degilim.bende miyon olmak istemezdim.bende boylu poslu olmak isterdim.
Uzun boylu olmak en guzeli.dert etme bunu.
Benim yerimde olmak istemezdin tahminim.

Boyum 170 ve bugune kadar hic sikayetci olmadim boyumdan.
Bende minik olmak istemezdim cevremdeki herkes nerdeyse boyum keske senin kadar olsa demistir. Giydiğim yakisir kilo alinca dahi goze batmaz cok. Su an 60 kiloyum misal 5 kilo aldim 2 ayda ama yakisiyor.
Genel olarak boyu kisa olanlar uzunlari kiskanir ve laf sokustururlar ya oyle olmus sanki sizde de :)
Ozguvenli olun boyu sizin kadar olmak isteyen mikyonlarca kadin var :)

Önce bi boy vereyim: 175.
60 kilodan fazla göstermiyormuşum, bilseler ki 68im :)
Boy, kilo kaldıran bir özellik; iri de olsanız, orantılıysanız fark etmiyor; ki 90 kiloyu gördüm hamilelik sürecinde (Tamam 96 kilo ) ancak 160 boyundaki arkadaşımın 75 kilo halinden daha normal duruyordum.
Minyon olmanın da avantajları var, bodur tavuk her daim piliçtir derler :)) Eh imrenmemek elde değil minyon çıtı pıtı hanımlara ama kendinizi salt "Eşim minyon mu seviyordu ki?" diye paranoyaklaştırmalara değmez.

İlla bir sorun olduğunu düşünüyorsanız-size bu yansıyorsa; o sorun sizin iri olmanız değil, eşinizin 188-190lık kaslı ve haşin lumberjacklere göre minyon kalmasıyla ilgilidir belki.

neyini beğenmediniz yahu..
minnoş, top , kç yazmayı öğrenmiş her türlü argo var işte.

dil bilmeyi bundan ibaret sanıyorsa demek..

Güya türkçeyi pek bilmiyormuş ama en aşağlayıcı lafları da öğrenmiş.
Öyle özümseyerek yazmış ki o sözleri. Bizde yedik.
5 dil biliyorum lafını da o saniye gaza gelip yazdı şimdide geri alamıyor.

Minyon kadinlarin ben de daha sansli oldugunu dusunurum.

Ama bu konuda yapacak birseyiniz yok.
Siz de dev degilsiniz sonucta.
1.70 asiri bir boy degil.
Fazla kilo almamaya bakin
Yapacak basla seyiniz yok
Kendinizi sevin

Ben şu an şoktayım 170 bi insan kendini nasıl bu kadar uzun hissedebilir diye 1,73 boyum 65 kiloyum.. 2,5 yıl önce ilk evlendiğimde 57 kiloydum bi ara 68 kiloya kadar çıktım kıyafet bedenim bile sadece yarım beden değişti herkese 8-10 kilo aldım diyince inanamayıp inceliyolar ve yine de inanamıyolar çünkü boy olunca biraz(!) kilo bile çok belli olmuyo bu mükemmel bişey avantajları yerine nasıl bu kadar kötü düşünebilirsiniz şaştım kaldım Eşim 185 hep çocuk yapalım demez de"bi tane manken yapmasak mı" der 5-6 cm topuklu giyince nerdeyse 180 oluyorum girdiğim her ortamda dikkatleri mıknatıs gibi üstüme çekiyorum.. Herkes manken gibisin diye övgüler yağdırıyo.. Siz nasıl bi ortamdasınız ben anlayamadım 170 bile olmayan bi boyla (nerdeyse 170im dediğiniz için) sırık muamelesi görüyosunuz?
Benim tek sorunum biraz kısa bile giysem aşırı dikkat çekmek.. O yüzden kısa elbiseleri etekleri şortları tatil ve düğün dernek dışında hayatımdan nerdeyse çıkardım.. Aslında eşim gayet modern bi insandır ama biraz asabidir(bana karşı değil) bikaç kez dışarda kavga gürültü olunca ben de artık kısa giymeyi bıraktım.. E malum dışarda öküz maganda çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…