- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
Çocuğu tabi ki de kimseye güvenmeden yaptık ama 2.yi yaparsak zorlanırız.1 tane olsun özelde okutalım diyen kendi. Mal pazarlığı için değil normal zamanda da sokmam eve bilir eşim, ki haklısın da der.
Yok zaten bir sinirle yazdım buraya. 5 dk sonra eşime istediğini yap,para için huzurumuzu bozmam dedim :)Normalde de eve sokmazsaniz bunu niye bu kavga arasinda soyleyip malzeme veriyorsunuz?
Demek ki durumunuz 1 taneye yetiyor. 2.yi yapmayin. Yani ev cokebilir. Mal sahibi bir yere bagislayabilir. Satip olmeden gezip icip yiyebilir. Sizden biri hastalanabilir satip tedaviye verebilir. Sonra hastalansalar eve sokmam deyisinize uzulursunuz. Kendinizden utanirsiniz. Birakin bi mal kalsin da sonra paylasma derdine girersiniz.
Bugün biraz eşimle atıştık. Ailesi ölürse kızkardeşine verecekmiş evi,miras almam dedi. Kardeşini düşünüyorsun iyi güzel de onun çocuğu varsa senin de çocuğun var ona haksızlık yapıyorsun dedim. Bana sana ev alacağım ya ;daha ne olsun bir de ailenden miras kalacak (annem evlenmeden önce evi benim üstüme aldı) dedi. Ben de o zaman hastalanınca kapıdan içeri sokmam onları,kardeşin baksın dedim. Sonra eşim sanki pay alsam bakacak mısın dedi. Ben alsan da almasan da bakmam onlara,hem alsan oğluna bırakacaksın benim ihtiyacım yok evim şükür var dedim. Çok sinirliyim karışık olabilir.şimdi ben haksız mıyım objektif yorum istiyorum Lütfen. Eşim çok iyidir, evi o süpürge siler, ev işlerine yardım eder,çocuğu alır gezdirir dinlen der. Bunlara karşı görmezden mi gelmeliyim nalet olsun onlara da mallarına da mı demeliyim.
Yok aslında mesele üzülmek değil,dışardan bir gözle nasıl göründüğünü merak ettim. İyi olduBir anlık sinirle detayları tam anlatmadan açtığınız bu konuya gelen yorumlar sizi üzebilir. Bence haklısınız ama bunu eşinizle paylaşmanıza yüz göz olmanıza gerek yok. Hem kimin kimden önce öleceği belli olmaz. Çocuğunuz için bile olsa bu tür muhabbetlere girmeyin.
Bu söylediğiniz doğru bir söz ama bana göre eşler birbirinin miras hakkına karışmamalı, fikir alışverişi yapılır ama tercih miras kalan kişiye bırakılır, dileyen miras hakkını kullanır dileyen hakkından vazgeçer.Ölüm hak miras helal derdim.
Babam hasta olduğu için arada bana söylerdi, sana şunu şunu birakicam sakın reddetme, diye .. ben de ,benzin döker yakarım ,vakfa bağışla derdim ..şimdi babamdan kalanlara elim gitmiyor ..içim acıyor ..Bugün biraz eşimle atıştık. Ailesi ölürse kızkardeşine verecekmiş evi,miras almam dedi. Kardeşini düşünüyorsun iyi güzel de onun çocuğu varsa senin de çocuğun var ona haksızlık yapıyorsun dedim. Bana sana ev alacağım ya ;daha ne olsun bir de ailenden miras kalacak (annem evlenmeden önce evi benim üstüme aldı) dedi. Ben de o zaman hastalanınca kapıdan içeri sokmam onları,kardeşin baksın dedim. Sonra eşim sanki pay alsam bakacak mısın dedi. Ben alsan da almasan da bakmam onlara,hem alsan oğluna bırakacaksın benim ihtiyacım yok evim şükür var dedim. Çok sinirliyim karışık olabilir.şimdi ben haksız mıyım objektif yorum istiyorum Lütfen. Eşim çok iyidir, evi o süpürge siler, ev işlerine yardım eder,çocuğu alır gezdirir dinlen der. Bunlara karşı görmezden mi gelmeliyim nalet olsun onlara da mallarına da mı demeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?