- 29 Ocak 2015
- 114
- 91
- 98
- Konu Sahibi samyeli_21
-
Haklısınız bence sonuçta o da evlat sizde hukuksal olarak varsa imkanı hakkınız için dava açabilirsiniz bence söke söke alın annenizin oglancı tavrına boyun eğmeyinSöze nasıl başlayacağım bilmiyorum biz 6 kardeşiz 3 kız 3 erkek babadan kalan miras var annem sağ ve paylaşımı o yapti ve yaptığı paylaşım hiç adil değil kızlara 1 iken oğullarına 4 vermek istiyor annem diye sesimi çıkarmak istemedim ama vicdanım hiç rahat değil kardeşlerinin durumu yok diyor vicdan azabı çekiyorum ben çalışmıyorum bu arada evliyim ve eşimin eline bakiyorum malesef ve bu duruma da çok üzülüyorum. Anneme çok kırgınım sizce ben haksız mıyım..
Bu miras değil paylaşım istediği gibi yapma hakkı var evet adil değil ama maalesef yapacak bir şey üzülecek bir durum yok yanlış anlamayın ama evli olup eş eline bakmak sizin tercihiniz sizin hayatınız siz bunu yaparken kendinize acımıyorsanız annenize kırılma hakkınız yokSöze nasıl başlayacağım bilmiyorum biz 6 kardeşiz 3 kız 3 erkek babadan kalan miras var annem sağ ve paylaşımı o yapti ve yaptığı paylaşım hiç adil değil kızlara 1 iken oğullarına 4 vermek istiyor annem diye sesimi çıkarmak istemedim ama vicdanım hiç rahat değil kardeşlerinin durumu yok diyor vicdan azabı çekiyorum ben çalışmıyorum bu arada evliyim ve eşimin eline bakiyorum malesef ve bu duruma da çok üzülüyorum. Anneme çok kırgınım sizce ben haksız mıyım..
Anneniz nasıl kafasına göre paylaşım yapıyor ki.Biz de miras paylaştık devlet herkesin hesabına eşit bir şekilde yatırıyor parayı.İmzanız ya da vekaletiniz olmadan hiç bir taşınır taşınmaz mal da satılamıyor.Anneniz temenni edebilir ama hakkınızı yiyemez.Sakın müsaade etmeyin asıl itiraz etmesi gerekenler erkek kardeşler bu arada.Söze nasıl başlayacağım bilmiyorum biz 6 kardeşiz 3 kız 3 erkek babadan kalan miras var annem sağ ve paylaşımı o yapti ve yaptığı paylaşım hiç adil değil kızlara 1 iken oğullarına 4 vermek istiyor annem diye sesimi çıkarmak istemedim ama vicdanım hiç rahat değil kardeşlerinin durumu yok diyor vicdan azabı çekiyorum ben çalışmıyorum bu arada evliyim ve eşimin eline bakiyorum malesef ve bu duruma da çok üzülüyorum. Anneme çok kırgınım sizce ben haksız mıyım..
Bu miras değil paylaşım istediği gibi yapma hakkı var evet adil değil ama maalesef yapacak bir şey üzülecek bir durum yok yanlış anlamayın ama evli olup eş eline bakmak sizin tercihiniz sizin hayatınız siz bunu yaparken kendinize acımıyorsanız annenize kırılma hakkınız yok
Anneniz paylastiramaz. Miras hukuku var. Basvurun hakkinizi alin saf olmayin.Söze nasıl başlayacağım bilmiyorum biz 6 kardeşiz 3 kız 3 erkek babadan kalan miras var annem sağ ve paylaşımı o yapti ve yaptığı paylaşım hiç adil değil kızlara 1 iken oğullarına 4 vermek istiyor annem diye sesimi çıkarmak istemedim ama vicdanım hiç rahat değil kardeşlerinin durumu yok diyor vicdan azabı çekiyorum ben çalışmıyorum bu arada evliyim ve eşimin eline bakiyorum malesef ve bu duruma da çok üzülüyorum. Anneme çok kırgınım sizce ben haksız mıyım..
Eger cocuklarina hibe etti diye gozukurse satista anne öldükten sonra mahkemeye verilip ana hakkimi vermediler diyip alabilirBaba ölünce miras eşine ve çocuklarına kalır
Eş kendi payına düşeni erkek çocuklarına verirse evet bu paylaşım olur.
Babadan kalanı kafasına göre paylaştıramaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?