- 29 Ocak 2015
- 114
- 91
- 98
- Konu Sahibi samyeli_21
-
Anlaşmazlık olan mal ihaleye sokulup satılıp para olarak aile bireylerinin banka hesaplarına yatirilirmis ve yapılan ihaleyi de takip etmezseniz ucuza kapatiyorlarmis.bu ülkede hukuk vardi da ben mi güvenmiyorum kimi kime şikayet edebilirsiniz de sonuç alabilsin iz ben şu yaşıma kadar tek bir adil karar görmedim siz gördünüz mü? Katiller bile tutuklanmiyorken,uyuşturucu baronları ........neyse gerisini getirmiyorum anlayan anladı..Ne saçmalıyosunuz siz ya? Böyle bir şey yapan avukat varsa baroya şikayette bulunursunuz. Piyasada 100 binden fazla avukat var çok para isteyen de avukatlık asgari ücret tarifesi tutarında isteyen de var.
Ayrıca Mezata nasıl soksunlar malı? İcralık mal mı bu? Mirastan kalan mal nasıl mezata sokulsun? Birinden bir şey duymuşsunuz ama hiç araştırma gereği bile duymamışsınız. İyi siz mallarınızı erkek kardeşlerinize bırakırsınız boşverin avukatı.
Aile anlaşmazsa mahkeme satar malı. Bu avukatın suçu değil ki.Avukatlar miras davalarında çok para istiyorlarmis maldan 1 pay kadar istiyor ve malın hepsini mezat a sokup yok pahasına kendi yakınlarına aldiriyorlarmis hepsi için söylemiyorum bunu da 1 avukatın ağzından duydum.
Niye vazgececeksiniz hakkinizdan. Vazgecmeyin..ya normal yolla verin ya da hukuka basvuracam desenizBen zaten bazı konularda hakkı m dan vazgeçmeyi düşünüyordum ama böyle dayatıl inca üzüldüm kırıldım.
İhale ilan ediliyor ve arttırma usulüyle satılıyor. 3 kuruşa satılıyorsa girin 3 kuruşa toplayın milletin malını.Anlaşmazlık olan mal ihaleye sokulup satılıp para olarak aile bireylerinin banka hesaplarına yatirilirmis ve yapılan ihaleyi de takip etmezseniz ucuza kapatiyorlarmis.bu ülkede hukuk vardi da ben mi güvenmiyorum kimi kime şikayet edebilirsiniz de sonuç alabilsin iz ben şu yaşıma kadar tek bir adil karar görmedim siz gördünüz mü? Katiller bile tutuklanmiyorken,uyuşturucu baronları ........neyse gerisini getirmiyorum anlayan anladı..
O zaman neden buraya konu aciyorsunuz ki anlamadim. Insanlar size tabi ki gidin hakkinizi yasal yollardan arayin diyecek. Biz mi gidip annenizin kulagini cekelim?Anlaşmazlık olan mal ihaleye sokulup satılıp para olarak aile bireylerinin banka hesaplarına yatirilirmis ve yapılan ihaleyi de takip etmezseniz ucuza kapatiyorlarmis.bu ülkede hukuk vardi da ben mi güvenmiyorum kimi kime şikayet edebilirsiniz de sonuç alabilsin iz ben şu yaşıma kadar tek bir adil karar görmedim siz gördünüz mü? Katiller bile tutuklanmiyorken,uyuşturucu baronları ........neyse gerisini getirmiyorum anlayan anladı..
Anlaşmazlık olan mal ihaleye sokulup satılıp para olarak aile bireylerinin banka hesaplarına yatirilirmis ve yapılan ihaleyi de takip etmezseniz ucuza kapatiyorlarmis.bu ülkede hukuk vardi da ben mi güvenmiyorum kimi kime şikayet edebilirsiniz de sonuç alabilsin iz ben şu yaşıma kadar tek bir adil karar görmedim siz gördünüz mü? Katiller bile tutuklanmiyorken,uyuşturucu baronları ........neyse gerisini getirmiyorum anlayan anladı..
Benim annem de aynı şeye maruz kalacaktı ki gayet de hakkını aldı bütün kardeşler. Bence siz onu iyi bir araştırın.Anlaşmazlık olan mal ihaleye sokulup satılıp para olarak aile bireylerinin banka hesaplarına yatirilirmis ve yapılan ihaleyi de takip etmezseniz ucuza kapatiyorlarmis.bu ülkede hukuk vardi da ben mi güvenmiyorum kimi kime şikayet edebilirsiniz de sonuç alabilsin iz ben şu yaşıma kadar tek bir adil karar görmedim siz gördünüz mü? Katiller bile tutuklanmiyorken,uyuşturucu baronları ........neyse gerisini getirmiyorum anlayan anladı..
TeşekkürlerMalların satışı ya da satış fiyatı avukatın inisiyatifinde olan bir şey değil. Miras paylaşım sürecinde mirasçılar anlaşamazsa, ortaklığın giderilmesi davası açılır. Eğer dava sürecinde payları mirasçılar almazsa yasal olarak mallar satışa çıkar, mahkeme yolu ile satılır ve parası yine mahkeme yoluyla mirasçılara paylaştırılır.
Satış yapılırken de herhangi biri o satıştan malı alır. Bu, ister avukatın tanıdığı, ister x kişi fark etmez. En yüksek miktarı verene satılır.
Yani avukatın yok pahasına tanıdığına aldırması olmaz. En fazla haber verir şu mallar satışa çıkacak diye, almak isteyen de alır.
Miras davalarından yüksek ücret alınma olayı da her avukatın ücreti ayrıdır. Kimi asgari tutardan dava alır, kimi yüksekten. Herkes kesesine göre avukat ile anlaşır.
Sİz durumunuza uygun spesifik bilgileri almak için bir avukattan danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. Böylece haklarınıza daha iyi vâkıf olursunuz..
Siz atar gider yapın diye açtım. Olayın sonuçları nasil olur artı ve eksiklerini görebilmek adına benzer olaylar yaşayanlar varmi.dava açmak ailemi kaybettirir miO zaman neden buraya konu aciyorsunuz ki anlamadim. Insanlar size tabi ki gidin hakkinizi yasal yollardan arayin diyecek. Biz mi gidip annenizin kulagini cekelim?maliniz ucuza gidecekmis avukat tanidigina aldiracakmis ha? Ayol sanki boyle paranizi anneniz gasp etmiyor diger turlu hakkinizi alma ihtimaliniz var hic degilse ama siz de bir degisiksiniz.
Yok imzalama dim.Siz malların paylaşımı ile ilgili birşeyler imzaladınız mı, sadece sözlü paylaşım mı oldu? İmzaladıysanız bir şey yapılmaz herhalde. Yasal bir paylaşım olmadıysa imzalamayın hiç birşeyi. Küsün annenizle. Eninde sonunda hakkınızı alırsınız.
O zaman yapılmış bir işlem yok. Anneniz ne derse desin ben razı değilim, yaptığın haksızlık deyin. Özellikle bir protokol hazırlanmazsa kardeşler arasında eşit bölünüyor zaten, annenizin payı hariç. O yaşarken kendi payını erkeklere bölüştürürse yapacak birşeyiniz yok.Yok imzalama dim.
Hangi aileyi?Siz atar gider yapın diye açtım. Olayın sonuçları nasil olur artı ve eksiklerini görebilmek adına benzer olaylar yaşayanlar varmi.dava açmak ailemi kaybettirir mi
Oldu artık mirasıda istemeyeceğiz annelerdenBu miras değil paylaşım istediği gibi yapma hakkı var evet adil değil ama maalesef yapacak bir şey üzülecek bir durum yok yanlış anlamayın ama evli olup eş eline bakmak sizin tercihiniz sizin hayatınız siz bunu yaparken kendinize acımıyorsanız annenize kırılma hakkınız yok
Oha yaBu miras değil paylaşım istediği gibi yapma hakkı var evet adil değil ama maalesef yapacak bir şey üzülecek bir durum yok yanlış anlamayın ama evli olup eş eline bakmak sizin tercihiniz sizin hayatınız siz bunu yaparken kendinize acımıyorsanız annenize kırılma hakkınız yok
Gerçekten değişiksiniz. Kaybedecek bir aile bağı mı kalmış ortada? Annenizi ve buna ses çıkarmayan erkek kardeşleriniz size küsse ne küsmese ne? Ses çıkarıp itiraz etmediğiniz için onları elinizde tutacaksanız siz zaten normal bir aile değilsiniz.Siz atar gider yapın diye açtım. Olayın sonuçları nasil olur artı ve eksiklerini görebilmek adına benzer olaylar yaşayanlar varmi.dava açmak ailemi kaybettirir mi
Sizin düşündüğünüz kadar aileniz sizi düşünmüyor. Kaç yaşında insansınız , çocuk sahibisiniz , evlisiniz biraz kendi menfaatinizi mi düşünseniz acaba ? Onlar sizin olan hakka göz dikmiş iseler zaten aramız bozulur mu falan diye düşünmüyorlardır rahat olun.Siz atar gider yapın diye açtım. Olayın sonuçları nasil olur artı ve eksiklerini görebilmek adına benzer olaylar yaşayanlar varmi.dava açmak ailemi kaybettirir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?