Misafir geldim stanbul'a ama kaynpeder benimle konumuyor..

matarani

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
2.302
812
248
arkadaşlar abartısız anlatacağım...söylediklerimde en ufak fazlalık yok...

eşimle 4 yıllık birlikteliğin ardından işi resmiyete dökelim dedik...tabi istenmem gerek ve farklı memleketlerde olduğumuz için istemeye gelecekler....yorgunluk olmasın diyede hemen ertesi günde yüzük takalım dedik...

tam bütün sülaleye duyurduk ki kayınpeder bir tel açıyor maddi yönden çok kötü durumdayım gelemiyorum....ve yeminler olsun ki eşim bu olaydan altı ay öncesinden babasına maaş kartını verdi ve kendi şırnakta gabar dağında süründü ki para biriktirsinde nişanda bişeler yapalım diye...adam kendine harcamış parayııı...

neyse ben tabi şok aileme hayatta söyleyemem gelemeyecekler diye.bir daha asla kabul etmezdi babam..gittim arkadaşımdan borç para buldum..tek gelsinler diye gittim alyansımı kendim aldım...bir iki bilezik aldım eşime verdim tek onlar takmış olsun diye...

nese geldiler nişan falan bitti...bir yıl geçti düğün olacak..eşimden maaş kartını aldırdım...beyaz eşya vs borca soktum...şükür aldık...düğünde beş kuruş yardım görmedim...

hep borcu vardı zaten yani hep öyle dendi bize....düğün ertesi resmen tel üstüne tel borcumuz var vs...ne var ne yok verdim bende..ama borç dedim...ailemin hala haberi yok...

tabi bu durumda bir yığın eşya düğün vs taksiti bizi bekliyor...düğün ardı bayram eşimin ailesine gittik...sonra diğer bayram kendi aileme....hepimiz farklı yerlerdeyiz çünki...eşimin ailesi istanbul benim ailem başka ve ben eşimle başka...

zart zurt istanbula gidemiyoz...ben çalişiyorum...eşim zaten askeri personel..nöbeti vs...gelgelelim 3 kez istanbula...4 kez benim aileme gittik diye kıyametler koptu...ki istanbula gelmemle kendi memleketime gitmem arasında dağlar var..istanbul bize 14 saat kendi memleketim 5 saat...şimdi istanbuldayım ve kayınpederim geldiğimden beri benimle konuşmuyor yüzüme bile bakmıyor...been oğullarını onlardan soğutuyormuşum diye...

ağla ağla bittim ben...eşim beni destekliyor şükür de kaynanamla konuştum dedim asla gelmem bi daha...nolur akıl verin ne yapayım...perşembe günüe uçak biletimiz var...beklemeyip çekip gidim mi buradan..

sen elinden gelen herseyi yapmissin bu evlilik icin canim

sira onlarda azicikta onlar bazi seye gögüs gericek ve seni bunaltmicaklar

ama yerinde olsam cekip gitmezdim ,istedigi kadar konusmasin kayinpeder

kendisi yaptigindan utanir

sen elinden gelen herseyi yapmissin bu evlilik icin canim

sira onlarda azicikta onlar bazi seye gögüs gericek ve seni bunaltmicaklar

ama yerinde olsam cekip gitmezdim ,istedigi kadar konusmasin kayinpeder

kendisi yaptigindan utanir

sağol bi tanem...inan şu an odaya kapattım resmen kendimi ben salona onların yanına gidince salondan çıkıyor...napım bende geçemiyorum salona...senağlama

Adam seni basindan beri istemedini beli etmis
Kusura bakma ama sende kendi biraz agrdan satsaydin
Bana kizacaksin biliyorum ama yüzükleri senin almani dogru bulmadim
Bunlari ailenden habersiz yapmanda cok yanlis yarin birgün evlendikden sonra patavatsizin birisi bunlari ailene anlata bilir

Insallah hersey yoluna girer

bu nasıl bir nankörlüktür,sinir oldum kayınpederinize
genelde kayınvalideler böyle şeyler yapar ama sizde durum farklı anlaşılan.
oğlunun maaş kartındaki paraları kendine harcıyor (Evleneceğini bildiği halde)
gelininin altınlarına göz dikiyor.
yine de yaranılmıyor

Ucak bıletını bılemıyorum gerıye alabılır mısınız ama durmanın bır anlamı yok... Sonucta sıze yapılanda saygısızlıktır...
Sen yıne saymıssın gıtmıssın kalıyorsun ve nelere göz yummussun eşin ıcın ama ne olursa olsun annenın ve babanın cocuklarının huzuru ve mutlulugu ıcın bazı seyleri haklıda olsalar sineye cekmelerınden yanayım ama kayınpederınız bunu ıdrak edemeyecek kadar bencil bellı kı...

Uçak biletinin tarihini hemen bu geceye al,bas git.Eşin de artık olan bitenden seni sorumlu tutmaz san ırım.Bir daha da görüşme,44 kere kendi annene git doya doya :teselli:

sen niye yüzüğü bilezikleri aldın ki..
alışmışlar eşinin maaşını yemeye, çok haksızlık ama...
bence orda dur konuşmuyorsa konuşmasın ,sen niye bunu dert ediyorsun ki..
zaten zerre kadar sana menfaati olmamış,sende takma onu...
eşin bu duruma ne diyor,babasının tavrına yani?

orda durmanız hata
eşinde böyle bişeye göz yumuyor
karımla konuşmazsan benide gözden çıkarmış olursun
hadi gidiyoruzz biz diyemedi mi?:1no2:
birde sen kendini zorla kabul ettirir gibi,bilezikleri masrafları üstlenmişsin bu zamanında yaptığın büyük hata.en azından evleneceğin insan ilgilenirdi.her neyse geçmişte kaldı.babaları hata yapmasa oğlu soğumazdı.
her neyse geçmiş olsun ağlama lütfen sen neden ağlıyosun onlar ağlasın boşver aman.kafana tokadan başka bişey takmıcan :1closedeyes:

yok kızmam ama eşimi çok seviyorum hiç bir problemimiz yoktu..ailesi yüzünden ayrılmak istemedim sadece...şimdi de kendi içimizde çok iyiyiz şükür ama oda üzülüyor garibim

ewet maalesef canm..napım allah bildiği gibi yapsın diyelim teşekkür edrim...ewet canm
ewet kelime bu bencillik başka hiçbişe değil...off off sağol bitanem..iftarı birlikte açtık demin masayı toplayım odaya geliyorum hemen
Uçak biletinin tarihini hemen bu geceye al,bas git.Eşin de artık olan bitenden seni sorumlu tutmaz san ırım.Bir daha da görüşme,44 kere kendi annene git doya doya :teselli:
teşekkürler bitanem:)

eşim haklısın diyor bana karşı çok mahçup oluyor üzülüyorum da

canım hatalı davrandım ama napayım işte çok seviyorum çok iyi bir insan...cahillik mi denir ne denri bilmiyorum ama aşkın gözü kör oluyor sanırım:sinifsinif:

perşembeye çok var.. şirketi arayıp daha öne alın bileti.. sizin şehre yoksa annenlerin şehre gidin yeter ki gidin ama...

terbiyesizlik .. eşiniz hiç mi birşey demiyor babaasına nasıl bir terbiyesizliktir bu.

eşiniz sizin ne yapmanız konusunda destek olmuyor mu, şayet eşiniz gitme isteğinize olumlu yaklaşırsa biletinizi beraber erkene alın, eşiniz diliyorsa ailesinin yanında kalsın. bu durum dışında tek başınıza bir karar vermeyin, zira kayınpederinizin size yaklaşımı düşüncesizce ve siz şimdi giderek bu düşüncesizliği devam ettirmesine vesile olmuş, küskünlüğünü sürderecek durum oluşturmuş olursunuz. kendinize bir odaya da atmayın, sizin yeriniz eşinizin yanı, kayınpederiniz odadan çıkıyorsa kendi bileceği iştir. bir kere misafirsiniz, bu davranış kayınpederinizin terbiyesine yakışıyorsa varsın siz de yakıştırın.

perşembeye çok var.. şirketi arayıp daha öne alın bileti.. sizin şehre yoksa annenlerin şehre gidin yeter ki gidin ama...

terbiyesizlik .. eşiniz hiç mi birşey demiyor babaasına nasıl bir terbiyesizliktir bu.

canım oğluylada konuşmuyor..annemin hatrına nolur diyor bana da..tamam artık gelme ama sabret diyor

bi daha konuşcam eşimle haklısın...

Matarani canım,aklın yolu birdir,bak herkes aynı şeyi söylüyor.
Eğer sabır gösterip gününde gidersen gereken tepkiyi vermemiş olursun
Öyle bir çık ki o evden,deprem etkisi yaratsın o çok bilmiş kayınpederinin o boş beyninde..

Bızde yenı tayın olduk buraya ve baya uzaktayım mahrum bır yerdeyım ve esım sureklı gmrevde yalnızım... Sureklı ogullarını doldurmakla sucladıklarından benı bır kere bıle arayıp bı ıhtıyacın varmı oralarda napıyorsun dıye sormadılar bıle... Eşinde destekcınse konus ve erken ayrılın ordan canım...
Inan bızde en fazla 2 gun ayırıyoruz onlara gıdınce,3.gun suyunu cıkarıolar cunku...
Fazla yuz göz olma bosver canısı...

haklısınız ben öğretmenim burada kalabilmek için rapor bile aldım seminerler başlıcak diye...beklemenin manası yok...gitmek sanırım en mantıklı olan..

canım özebüs senle eski nickimle de tanışmıştık...inan geldiğimden beri o kadar ağladım ki..o gün sahura kalktık...diğer oğlu eşim ben oturuyoruz...diğer oğluna hadi sofraya gel diyor...eşimle ben birbirimize baktık...allahım ne zoruma gitti anlatamam...annesi geldi kadında ağlaya ağlaya zorladı dayanamadım...

Yaptıgı davranıs gercekten cok saygısızca...Hadı senı saymıyor oglunun hıc mı hatırı yok...
Hıc durma canım orada,esınle konus ayrılın daha fazla uzulmenın manası yok bıtanem...

kayınpederin yapacaklarını sen yapmışsın. O kadar iyiliklerini bilmemiş çünkü gelir kaynağı kesildi sizin evlenmenizle.
Ne yaptıysan kendi mutluluğunuz için yaptın hiç pişman olma madem eşin yanında.
Kayınpederi de Allah görüyor yaptığı haksızlıkları.
Bence de 1 gün dahi durmayın tepkinizi anlasın.
Kalırsanız her şeyi sineye çekmiş olursunuz ve o kadar gün adamın suratı çekilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…