sen elinden gelen herseyi yapmissin bu evlilik icin canim
sira onlarda azicikta onlar bazi seye gögüs gericek ve seni bunaltmicaklar
ama yerinde olsam cekip gitmezdim ,istedigi kadar konusmasin kayinpeder
kendisi yaptigindan utanir
Adam seni basindan beri istemedini beli etmis
Kusura bakma ama sende kendi biraz agrdan satsaydin
Bana kizacaksin biliyorum ama yüzükleri senin almani dogru bulmadim
Bunlari ailenden habersiz yapmanda cok yanlis yarin birgün evlendikden sonra patavatsizin birisi bunlari ailene anlata bilir
Insallah hersey yoluna girer
bu nasıl bir nankörlüktür,sinir oldum kayınpederinize
genelde kayınvalideler böyle şeyler yapar ama sizde durum farklı anlaşılan.
oğlunun maaş kartındaki paraları kendine harcıyor (Evleneceğini bildiği halde)
gelininin altınlarına göz dikiyor.
yine de yaranılmıyor
ewet kelime bu bencillik başka hiçbişe değil...off off sağol bitanem..iftarı birlikte açtık demin masayı toplayım odaya geliyorum hemenUcak bıletını bılemıyorum gerıye alabılır mısınız ama durmanın bır anlamı yok... Sonucta sıze yapılanda saygısızlıktır...
Sen yıne saymıssın gıtmıssın kalıyorsun ve nelere göz yummussun eşin ıcın ama ne olursa olsun annenın ve babanın cocuklarının huzuru ve mutlulugu ıcın bazı seyleri haklıda olsalar sineye cekmelerınden yanayım ama kayınpederınız bunu ıdrak edemeyecek kadar bencil bellı kı...
teşekkürler bitanem:)Uçak biletinin tarihini hemen bu geceye al,bas git.Eşin de artık olan bitenden seni sorumlu tutmaz san ırım.Bir daha da görüşme,44 kere kendi annene git doya doya :teselli:
sen niye yüzüğü bilezikleri aldın ki..
alışmışlar eşinin maaşını yemeye, çok haksızlık ama...
bence orda dur konuşmuyorsa konuşmasın ,sen niye bunu dert ediyorsun ki..
zaten zerre kadar sana menfaati olmamış,sende takma onu...
eşin bu duruma ne diyor,babasının tavrına yani?
orda durmanız hata
eşinde böyle bişeye göz yumuyor
karımla konuşmazsan benide gözden çıkarmış olursun
hadi gidiyoruzz biz diyemedi mi?:1no2:
birde sen kendini zorla kabul ettirir gibi,bilezikleri masrafları üstlenmişsin bu zamanında yaptığın büyük hata.en azından evleneceğin insan ilgilenirdi.her neyse geçmişte kaldı.babaları hata yapmasa oğlu soğumazdı.
her neyse geçmiş olsun ağlama lütfen sen neden ağlıyosun onlar ağlasın boşver aman.kafana tokadan başka bişey takmıcan :1closedeyes:
perşembeye çok var.. şirketi arayıp daha öne alın bileti.. sizin şehre yoksa annenlerin şehre gidin yeter ki gidin ama...
terbiyesizlik .. eşiniz hiç mi birşey demiyor babaasına nasıl bir terbiyesizliktir bu.
eşiniz sizin ne yapmanız konusunda destek olmuyor mu, şayet eşiniz gitme isteğinize olumlu yaklaşırsa biletinizi beraber erkene alın, eşiniz diliyorsa ailesinin yanında kalsın. bu durum dışında tek başınıza bir karar vermeyin, zira kayınpederinizin size yaklaşımı düşüncesizce ve siz şimdi giderek bu düşüncesizliği devam ettirmesine vesile olmuş, küskünlüğünü sürderecek durum oluşturmuş olursunuz. kendinize bir odaya da atmayın, sizin yeriniz eşinizin yanı, kayınpederiniz odadan çıkıyorsa kendi bileceği iştir. bir kere misafirsiniz, bu davranış kayınpederinizin terbiyesine yakışıyorsa varsın siz de yakıştırın.
Matarani canım,aklın yolu birdir,bak herkes aynı şeyi söylüyor.
Eğer sabır gösterip gününde gidersen gereken tepkiyi vermemiş olursun
Öyle bir çık ki o evden,deprem etkisi yaratsın o çok bilmiş kayınpederinin o boş beyninde..
Bızde yenı tayın olduk buraya ve baya uzaktayım mahrum bır yerdeyım ve esım sureklı gmrevde yalnızım... Sureklı ogullarını doldurmakla sucladıklarından benı bır kere bıle arayıp bı ıhtıyacın varmı oralarda napıyorsun dıye sormadılar bıle... Eşinde destekcınse konus ve erken ayrılın ordan canım...
Inan bızde en fazla 2 gun ayırıyoruz onlara gıdınce,3.gun suyunu cıkarıolar cunku...
Fazla yuz göz olma bosver canısı...
canım özebüs senle eski nickimle de tanışmıştık...inan geldiğimden beri o kadar ağladım ki..o gün sahura kalktık...diğer oğlu eşim ben oturuyoruz...diğer oğluna hadi sofraya gel diyor...eşimle ben birbirimize baktık...allahım ne zoruma gitti anlatamam...annesi geldi kadında ağlaya ağlaya zorladı dayanamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?