Yaptıgı davranıs gercekten cok saygısızca...Hadı senı saymıyor oglunun hıc mı hatırı yok...
Hıc durma canım orada,esınle konus ayrılın daha fazla uzulmenın manası yok bıtanem...
kayınpederin yapacaklarını sen yapmışsın. O kadar iyiliklerini bilmemiş çünkü gelir kaynağı kesildi sizin evlenmenizle.
Ne yaptıysan kendi mutluluğunuz için yaptın hiç pişman olma madem eşin yanında.
Kayınpederi de Allah görüyor yaptığı haksızlıkları.
Bence de 1 gün dahi durmayın tepkinizi anlasın.
Kalırsanız her şeyi sineye çekmiş olursunuz ve o kadar gün adamın suratı çekilmez.
Kaçarak uzaklaş,akıl sağlığını koruman için gitmen gerek.
Şaka gibi bir aile..
eşimle konuştum ve yuppiii yarın bilet bakmaya gidiyoruz
kesinlikle gelir kaynağı kesildi eşim onlar için çalıştı şırnakta onlar için süründüydü o zamanlar...ne diyim kalplerine göre versin...dediğin gibi eşim için herşeyi yaptım ben...oda haketti ama bunu kaldıramadım..gidiyorusszemuszemus
inanamazsınız eşim ve ben bir odada kaynım başka odada kayınpeder başka bir odada kayınvalde ise hepimizin arasında mekik dokuyor...inanılmaz bir aile
canım benim inan denedim...ramazan ramazan kimseyi kırmak istemedimve dediğim gibi ben rapor almayı planlarken bana tek kelime etmedi...odaya girdiğimde terkediyor odayı...çıt çıkmıyor kimseden..ben böyle bir aile görmedimartık gençler yaşlılardan daha olgun davranışlar sergiliyor.
bence biletini hangi güne kestiysen o günü bekle.bırak o nasıl davranırsa davransın sen büyüklük yap gideceğin güne kadar sabret..öfkeyle hareket etme.kayınpederin inş.birgün hatasını anlar
hadi geçmiş olsun. sanırım eşiniz de sizinle beraber geliyor. bu çok daha iyi olmuş sizin için.
oh cok sevındım canım... zaten esınde dogal olarak gucenıyordur bu duruma...
ama gelmezlerdiki canım benim...:sinifsinif:bence sen hatayı taa başında yapmışsın çocuk yapmayı bilen onun yuvasını yapmayıda bilecekti ve sen arkadaşından para istemeyecektin onlar bir şekilde bulup geleceklerdi insanları hazıra alışırmışsınız bir kere
çok sağol bitanem...yaptığın fedakarlıkların karşılığını alamamışsın canım ve en azından eşin arkanda eşini bu konuda tebrik ediyorum gözün aydın evine dönüyorsun
maalesef allah iyilerle karşılaştırsınnasıl bır haksızlık yaa
daha napıcakmıssın allah allah ...
iyi hadi gözün adın ..kıymetini bilmeyenlere sende kıymet verme canım ..
canımm eşim de karşıda kitap okuyor:)çok komik bir ortam olmaya başladı burası valla görmeniz lazım..inşallah tez zamanda düzelir aranız küslük iyi bir şey değil sonuçta ama onlarda hem suçlu hemgüçlü sen yalnızmısın şu an eşin görüp bişey demesin sonra bide bu yüzden çıkmasın tantana
Herşey bir yana bu ve benzeri konuları okuduğumda bir anne olarak anlayamadığım tek konu.
Bir anne baba ne olursa olsun böyle zamanlarda özellikle "ele karışma " deriz evlilik zamanlarında neden ve niçin çocuğunu mahcup eder.Alıp satmamakla yada yabancı gibi durmakla ne geline nede damada bişey olmazz ev nasılsa kurulur eşyalar boç harç nasılsa alınır. ama evladınız karşı tarafa karşısındaki muhcubiyeti asla geçmez. İşte bir anne baba evladının mahcup olmasına üzülmesine nasıl müsade eder bunu anlayamıyorum .
gelinimi istemesem sevmesem dahi kızdığım konular olsa dahi. en başta oğlumun yüzünü ak etmek ,ezik olmaması için elimden gelenin beş fazlasını yaparım ya.
Eşin destek,huzurlusunuz..Önemliside bu..KAyınpeder olmasada olur..
İnşallah Allah sana muhtac etmesin kibirli pederi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?