Misafir sever misiniz?

Sizde benim gibi evcilsiniz demekki Insan yapisiyla alakali benim babam yoldan gecen arkadasini bile cagiriyor dusun

ayyy ben mutfağıda çokk severimm misafiride gelsinler bana yedireyim onları ..tabii işten saat 5 te çıkmamda etkili oluyor herhaldee..

bayılırım ama 2 gün önceden haber versinler :S streş oluyom yoksa

ayy çocuklu olduğum halde anlayış gösteremediğim bir durum... elbette benim çocuğumun da misafirlikte beni utandıran davranışları oluyor (geçen gün altına çiş yaptı mesela-ama yerleri ben sildim binbir özürle) ama en azından anneler bir uyarmalı, kazara birşey olursa sorumluluğu almalı
çocuğumun engelleyemediğim davranışından çok engellediklerim var ama tabi bu da zorla baskıyla değil, güzellikle ve kural-sınır öğreterek olmalı. sonuçta çocuğumuzun karakterine yatırım yapıyoruz.
özgüven oluşsun diye çocuğu saldım çayıra mevlam kayıra büyütmek ilerde sorun yaratıyor.

Ben bayılırım misafire, evim temizse
hazırlık yapmaya vaktim varsa, sohbetini sevdiğim insanlarsa
akşam evlerine gideceklerse buyursun gelsinler.
Ama her insanın ayağını uzatıp dinlenmeye de ihtiyacı var. Emrivaki misafiri hiç sevmem

bir de yeri gelmişken "formalite misafirlik" de çok gıcık bir şey değil mi? şu ev görme çocuk görme işleri... belli bir hukukun varsa tamam ama yeni doğum yapmıştım. eve taşınalı da bir ay olmuştu 16 daire, komşuları tanımaya fırsatım da hevesim de olmamıştı.
bebek daha 2 günlükken (yazıyla iki) kapı çaldı, uykusuzum perişanım üstüm başım berbat, eşim açtı kapıyı duyuyorum komşu teyze diyor ki "eşinin adı ne?"
ya ablacım, daha tanışmıyoruz bu ne acele iki günlük bebeği yeldir yeldir görmeye gelmişsin.
bekle 40 mevlütte çağırıcaz zaten. (tanımadığım iki akrabasıyla birlikte geldi)
çok yakın arkadaşım olmadığı sürece hiçbir lohusaya 3 aydan önce gitmiyorum.
normal doğum yaptığım halde misafir ağırlamaktan dikişlerim sızlardı da o kısıtlı zamanda bile uyuyamazdım.

misafir severim haber vererek geldiği sürece.
ama fırat sen gelme ne olur (3 yaşında)

Sizde benim gibi evcilsiniz demekki Insan yapisiyla alakali benim babam yoldan gecen arkadasini bile cagiriyor dusun

belki de o babalar bizi bu hale getirdi
birgün ablamla saydık tam 11 akşam üstüste yemekli misafir ağırlamışız. bir de babam misafirden misafir! "servisimi değiştirin, ağaçtan vişne topla üstüne buz koy getir, kızım bu çay soğuk, tatlıyı ne zaman getirmeyi düşünüyorsunuz?"

Hahahah
Kiz acaba babalarimiz kardes falanmi Ay ayni babamin diyaloglari vallahi,misafirler isyan edecek diye korkuyorum bir gun

Hahahah
Kiz acaba babalarimiz kardes falanmi Ay ayni babamin diyaloglari vallahi,misafirler isyan edecek diye korkuyorum bir gun

mutlaka bi aynı yerden su içmişlikleri vardır
bizim misafirler bu muamelenin yanında bitmek tükenmek bilmeyen söylevlere katlanıyorlar bir de

mutlaka bi aynı yerden su içmişlikleri vardır
bizim misafirler bu muamelenin yanında bitmek tükenmek bilmeyen söylevlere katlanıyorlar bir de

Gel kiz suraya sarilacam vallahi Suan gule gule oluyorum Ayni babam vallahi ya bazen mesela diyelim ki ceviz ikram ediyoruz koyden gelen basliyor o cevizin faydalarini anlatmaya,dogal ceviz falan

Gel kiz suraya sarilacam vallahi Suan gule gule oluyorum Ayni babam vallahi ya bazen mesela diyelim ki ceviz ikram ediyoruz koyden gelen basliyor o cevizin faydalarini anlatmaya,dogal ceviz falan

özelden memleketi yaz bana, kayıp kardeşimi bulmuş olabilirim

ayyynı benimki, bir vedat milör edasıyla yemekteki kuzunun nasıl çiçekli dağlarda otladığından başlar

Evime misafir gelmesi pek sevmem çünkküüü resmen sinir stres harbine giriyorum temizlik ikram derken
Ama birisine gitmeyi çok severim
Bana gelmesinler ben gideyim

ayy kk hatunları alakasız olacak ama söylemeden duramayacam biz afitap06 ile memleketli çıktık hem de öyle kalabalık, ha deyince denk gelecek bi memleket değil
daha neler göreceğiz şu kk aleminde, dünya küçük

Habersiz gelen misafiri ve misafirliği abartan misafiri sevmem bende. Yani geldimi gecenin 1 2sine kadar gitmek bilmeyeni. Bize böyle misafir çok geliyor O yüzden biraz bıkkınlık var bu konuda bende.

Valla merak ettim neresi benim memleketimde küçük ve biriyle denk gelinmesi zor bir yer Arada derede memleketimden insanlar karşıma çıkınca sevinç nidası atıyorum resmen

Birlikte zaman geçiremiyorsunuz o halde zaten kv ile birlikte oturuyorsunuz birde üstüne misafir derken hem dinlenmeye hemde özel zaman geçirmeye fırsat olmaz hafta sonu 1 gününüzü ayırın misafire gelecelerse yada siz gideceseniz bir gün belirleyin esinizle birlikte.Ben çok gelen misafire değil misafir gibi davranmayanlara hastayım bu aralar ...mutfak lavabosunda ağzını yıkayan birine ne denir bilemiyorum...

Misafire bayılırım. Çatkapi gelsinler istemem gelmeden önce arasınlar isterim. Ama hem çalışıp hem hafta ici kabul edemem. Kırk yılda bir anca olur. her hafta sonu misafir istemem gitmem de eşimle başbaşa olalım isterim ara sıra. :) bu arada hiç geleni gidenimde olmaz hepsi çalışıyor kırk yılda bir anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…