Haklısınız misafirinde halden anlayanı daha güzel oluyor :) Bizde onun evde de misafirlikte de aynısını yapan çocuklu modeli var. Yemek masasında gezmeler, zıplamalar, Herşeyin yerini değiştirmeler, sürekli gürültü ay anlatırken daraldımBir de insanları amaan çocuktur yapar yapsın demek zorunda bırakıyorlar.
Babanız aynı eşim :) çoğu zaman sıkıntılı oluyorSizde benim gibi evcilsiniz demekkiInsan yapisiyla alakali benim babam yoldan gecen arkadasini bile cagiriyor dusun
Sizde benim gibi evcilsiniz demekkiInsan yapisiyla alakali benim babam yoldan gecen arkadasini bile cagiriyor dusun
belki de o babalar bizi bu hale getirdi
birgün ablamla saydık tam 11 akşam üstüste yemekli misafir ağırlamışız. bir de babam misafirden misafir! "servisimi değiştirin, ağaçtan vişne topla üstüne buz koy getir, kızım bu çay soğuk, tatlıyı ne zaman getirmeyi düşünüyorsunuz?"
Hahahah
Kiz acaba babalarimiz kardes falanmiAy ayni babamin diyaloglari vallahi,misafirler isyan edecek diye korkuyorum bir gun
mutlaka bi aynı yerden su içmişlikleri vardır
bizim misafirler bu muamelenin yanında bitmek tükenmek bilmeyen söylevlere katlanıyorlar bir de
Gel kiz suraya sarilacam vallahiSuan gule gule oluyorum Ayni babam vallahi ya bazen mesela diyelim ki ceviz ikram ediyoruz koyden gelen basliyor o cevizin faydalarini anlatmaya,dogal ceviz falan
Valla merak ettim neresi benim memleketimde küçük ve biriyle denk gelinmesi zor bir yerayy kk hatunları alakasız olacak ama söylemeden duramayacam bizafitap06 ile memleketli çıktık hem de öyle kalabalık, ha deyince denk gelecek bi memleket değil
daha neler göreceğiz şu kk aleminde, dünya küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?