Misafir sever misiniz?

Sevmiyorum ya sevemiyorum...

Yanında rahatça ayaklarımı uzatıp oturabileceğim, çayını kahvesini kendi alabilecek kadar yakın olanlar hariç tabi.

Esim severde ben sevmem oyuzden bize misafir cook cook az gelir.
Surekli disariyada kalabalık cikmam çünkü millete uymak benimde sinirimi bozuyor bir defa esimin ablalari, enisteler, coluk cocuk ciktim pişman oldum.Bahaneyle kaçtık.
Hoş bir durum degil

Catkapı misafiri sevmem

Esimde ailece gorusmeler vs sevmez..

Benim 2-3ablam var gorustugum onlarlada zaten ayri gayrimiz yok
Hatta dun aksam birlikteydik onda toplandik 4kisi yedik ictik. Esler evde cocuk bakti
Evdemisin diyip gidebiliyoruz birbirimize
Yada birimiz eksik olursa cagiriyoruz yada musait oldugu gun toplaniyoruz
Cuma gunu baska birinde toplancaz mesela
Ama diyorum ya nazimiz geciyo birbirimize
Gideriz beraber yapariz herseyi
Anlatiriz, guleriz,aglariz
3unun yasi buyuk benden 1i de ben yaslarda
15senedir gorusuyoruz.

sureklı mısafırı helekı çat kapı gelenı ve vakıtsız gelenı hıc sevmem....
haftaıcı mısafır mantıgı bana da ters belkı cuma yada cumartesı olabılır ama bu demek degıl kı hep baskalarıyla vakıt gecıreceksınız , arada basbasa kalmaya hatta evde kalıp sakınce dınlenmeye de ıhtıyacınız var..
ayrıca cocuksuz bırı olarak cocuklu aılelerle takılmayın derım, hem kafanız kaldırmaz o cocuk gurultusunu hem de onlar sıze degıl sız hep onlara ayak uydurmak zorunda kalırsınız, ben hamıleyım ama su an bıle cocuklu arkadaslarımla takılmıyorum, cocugum oldugunda takılırız cunku ortak noktamız olacak ama su an benım kafam kaldırmıyor cocuk muhabbetlerını..

Bizde genel erkek kadın ayrı olunca eşim erkeklerin hizmetine bakiyo ben ilk hazırlıkları yapıyorum bayanların hizmetine zor olmuyor eskiden çalışırım anlıyorum çok zor oluyor

Bençat kapı misafirden nefret ederim. İnsanın evi dağınık olur süpürğlmemiş olur atıyorum ikram edecek şeyi olmaz hiç hiççç sevmem. Ve çevremde bunu bilir. Birara kayın validem çat kapı gelme meraklısıydı açıkça söyledim geleceğin zaman ara bende ona göre hazırlık yapıyım böyle rahat edemiyorum diye. Bence söylemek lazım yani insan gelirkenyolda arasa bile olur o yarıms saatte bir düzen sağlanır. Kalabalık bir misafir geleceği zamanda evde terör estiririm her yeri tek tek düseltir kimsenin basmasına dokunmasına izin vermem eşime şunu yap bunu yap diye iş veririm o yüzden sanırım eşimde bende misafiri sevsekte sevemiyoruz. Çünkü ertesi güne yorgunluktan ölüyor oluyoruz. Bir arada olmak güzel ama her saniye hizmet beklemeyen insanlarla... Mesela gelen arkadaş akraba kendi suyunu çayını vs almalı bence. Bir kişinin on kişiye yetişmeye çalışması fikri çok saçma. Hemde ne anlamı kalıyır o zaman sohbet etmenin bitlikte olmanın bir saniye oturamadıktan sonra.

Temelde seviyorum. Ama bekarken çatkapı gelen akrabalar,komşular bayağı soğuttu.
Şimdi de çocuğunu prens/prenses zanneden tuhaf ebeveynler yüzünden ısrarla davet edilmediğim sürece kimseye gitmiyorum. Ben gidersem ben de çağırmak zorundayım sonuçta. Arasıra gidip,arasıra misafir ağırlamak en makul olanı.
Zaten 2.bebe doğduktan sonra mağara hayatı yaşamayı düşünüyorum
Ne ben milletin kafası 2 çocukla şişereyim ne de benim kafam şişsin

Ben çok severim misafir. Yanlız çat kapı gelen misafir sevmem. Çünkü evde hep 3 kişilik yemek yapacak erzak olur. Önlerine kuru çay koysam rahatsız olurum. Bana 1 gün önceden haber verilsin yemekler yapayım güzelce agarlayım. Ama çalışmıyor olmama rağmen her hafta sonu istemezdim bende. Çalışan için hafta içi misafir zaten kabus tur. İşten gelip duş alıp Ohhh çayını içmek varken.

Ilk evlendigim yillar gercekten cok severdim guzel guzel yemekler hazirlar şık sofralar kurardim. Ama cok yordular beni ilk gebeligim cok zor gecti 6 gun calisiyordum. Aksam is cikisi arayip yemege geliyoruz dediler sık sık. E zaten.yorgunum 1 saat yol geliyorum eve gel yemek hazirla evi toparla. Ne zaman esimin kardeşleriyle vs toplansak 15 16 kisi olduk yemeksiz misafir olmaz tabi. Kisacasi yoruldum

ay sevmem
kacta yatıp dınlenıyorsunuz ?

Ben hiç sevmem misafir. Ki kötü bir huy bence. Erkek arkadaşım da sevmiyor gibi görünüyor. Ama evlilikle ilgili en büyük korkularımdan biri. Bi de elim yavaş biraz beceriksiz sayılırım. Bilmiyorum ki becerebilir miyim

kafa dengim olmayan kimseye tahammülüm yok.
sevdiğim akraba arkadaş gelsin ama diğerlerine mecbur kalınca katlanıyorum.
çok da mecbur kalmıyorum açıkçası, akşamları yemeğimi yiyip ayaklarımı uzatıp çay içmek istiyorum.
kimseyi de özellikle davet etmiyorum. kendileri gelmek isterse de duruma göre kabul ediyorum.

Bizde de tam tersi ben severim misafiri eşim aksine hiç sevmez.Kavanoz dibli dünya dedikleri bu olsa gerek.

Aman gençler gelsin çift olarak görüştüğümüz arkadaşlar mesela
Yoksa büyük kişilerle pek ortak noktam olmuyo zaman geçmek bilmiyo

Aman gençler gelsin çift olarak görüştüğümüz arkadaşlar mesela
Yoksa büyük kişilerle pek ortak noktam olmuyo zaman geçmek bilmiyo
Eşimin arkadaşları olduğu için misafir geldiğinde yaş ortalaması 32-40 oluyor :) ne kadar iyi anlaşsam da sıkılıyorum bazen. Bir de çoluk çocuk aman aman

Eşimin arkadaşları olduğu için misafir geldiğinde yaş ortalaması 32-40 oluyor :) ne kadar iyi anlaşsam da sıkılıyorum bazen. Bir de çoluk çocuk aman aman
Eşimin arkadaşı diyosun
Senin arkadaşın olsa daha rahat ederdin
Ben liseden arkadaşlarımla hala kızkıza toplanırım mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…