Misafir sever misiniz?

Eşimin arkadaşı diyosun
Senin arkadaşın olsa daha rahat ederdin
Ben liseden arkadaşlarımla hala kızkıza toplanırım mesela
Benim çok arkadaşım da yok malesef 2 kız arkadaşım var biri evli bir bekar. Yaşlar 23 civarı :) Aynı sıklıkta gelseler eşimde bunalır sanırım

Benim çok arkadaşım da yok malesef 2 kız arkadaşım var biri evli bir bekar. Yaşlar 23 civarı :) Aynı sıklıkta gelseler eşimde bunalır sanırım
E cevabı kendin bulmuşsun
Bunaldıysan sende kendi arkadaşlarını sık sık çağır
Biraz da eşin bunalsın da halinden anlasın

Haklısınız misafirinde halden anlayanı daha güzel oluyor :) Bizde onun evde de misafirlikte de aynısını yapan çocuklu modeli var. Yemek masasında gezmeler, zıplamalar, Herşeyin yerini değiştirmeler, sürekli gürültü ay anlatırken daraldım Bir de insanları amaan çocuktur yapar yapsın demek zorunda bırakıyorlar.

E cevabı kendin bulmuşsun
Bunaldıysan sende kendi arkadaşlarını sık sık çağır
Biraz da eşin bunalsın da halinden anlasın
Denenebilir aslında ben yine yorulurum ama karşı taraf empati yapabilir belki

Katiliyorum kesinlikle bende cocuklari 10.30da kendimle yatiririm eninde sonunda uyurlar çünkü evde ayakta kimse kalmayacak fikri uyutuyor bi komsum vardi gece 2 de 3 te yattigindan bahsederdi kizinin apartmanda sesi gelirdi hakikaten simdi ise çocuk ne hikmetse okula gitmeye başladı 8.30 yatiyor demekki isteyince oluyormuş

Ağzına sağlık şekerim

hafta ıcı ben kımseyı cagırmamaya calısıyorum cunku gıdıslerı kontrol edemıyorum
onun yerıne ben gıdıyorum hemen gıdeceksem kahve ıcmeye 30 dk sonra kalkıyorum

Ne güzel canım. .

Misafir iyide calisan birisi icin sıkıntı.
esinizin hosuna gider tabi o oturup muhabbetine bakiyor.
ama yinede sıkıntı etmeyin bunları iyi tarafından bakın. Sizi seven evinize gelen, sizi vagit gecirmeye deger goren insnlar var cevrenizde.
inanin insanlar olmadan insan mutlu olamiyor.
Tabi her zaman olmasi biraz yorar ama esiniz icin katlancaksiniz baska yolu yok. Huzur olsun yorgunluk gecer.

bende severim misafir başım üstüne
ama sağolsun eşim habersiz davet ettiğinde günüm ziyan olur,öyle ya mübarek haber ver hazırlığımı yapayı belki müsait değilim dimi yani

Hayir sevmem. Ne misafiri cok severim ne de misafirlige gitmeyi. Bu elbette misafirin kim olduğuna da bagli.

Yalniz ben cocuklu bir ailenin 9, 9 bucuk gibi gelmesine takildim. O saatte ne odsleri olabilir ki misafirlikte? Cocugun evinde uyumasi gerekmez mi? Hem sizde erken ise gidiyorsunuz nasil gece yarisina kadar kalabiliyorlar, ne dusuncesizlik. Dogrusu misafir gelecekse de bize cuma c.tesi ancak gelir. Haftaici calisiliyor zaten. Ki cocugu olanlar 8 gibi yatirirlar cocuklarini. Turkiye saat olmus 10 dizilerde görüyorum haydi cocuklar yataga diyor acayip şaşırıyorum.

Pat diye misafirlige gitmek bizim turklukte var kesinlikle. Ama bunu asmamiz lazim artik. Ansizin gelen misafirden hic hoslanmam, sukur ki nerdeyse hic olmuyor.

ben de esımde mısafırı cok severız
haberlı habersız sureklı gelenım var :)
catkapı gelen de en cok sevdıklerımdır o cüretı onlara ben verdıgım ıcın gelıyorlar sorun olmuyor oyuzden

çocuğun uyku düzeni biraz değişik gece 1den önce yatmıyormuş.
Bir de evden çıkmaları çocuk yüzünden geç oluyormuş. Hazırlanmaları vs.
Çocuklu kişilerle izin günümüzde bile plan yapsak hep geç kalırız, hep bekleriz onları.

Bazen öyle uygunsuz insanlar öyle münasebetsiz zamanlarda geliyor ki heee gelin gelin b.k var bizim evde diyorum:) :) :)

sürekli gelen çatkapı misafir yüzünden evi taşıyan insanım ben. çok misafir sevmiyorum ne gerek var ki yorulmaya. bütün gün çalışıp duruyorum dinlenmek istiyorum evimdedeee

eşim de ben de habersiz misafir sevmeyiz. hazırlıksız yakalanmayı sevmem çünkü.. ama haberli olursa çok güzel bir şekilde ağırlarım. eşinin sana saygı duyması lazım h.iç.i. madem o kdr misafir seviyor, o zaman o aırlasın sen otur.

Bayılırım misafire. Gece, gündüz, haberli, habersiz farketmez. Evimin bereketidirler. Başımın üstünde yerleri vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…