Misafir sever misiniz?

Haberli gelen misafiri çok severim,elimden geldiği kadar güzel ağırlamaya çalışırım.Ama çalışan bayanlar için çok zor misafir ağırlamak.Hele hafta içi kabul etmeyin bence,çok yıpranırsınız,hiç gerek yok.Çat kapı misafiri sevmem.

bende zaman zaman kendşm davet ediyorum arkadaşlarını. Börekti kekti yapıyorum çay vs. Bir güzel de ağırlıyorum ama plansız olarak eşim hadi şunlarda gelsin bu akşam deyince sinirleniyorum.
Birde kayınvalidem bayılır sofralar hazırlasın bir sürü yemekler yapsın hazırlık vs hafta içi de o olmuyor malesef. Ben çok yoruluyorum.
Bir de uykuyu çok severim uykusuz kaldıysam terör estiririm Bu sebeple zamansız misafire karşıyım

İlk başlarda sormuyordu şu gelsin mi bunu davet edeyim mi diye onu aştık şükür Şimdi de sürekli o gelsin mi bu gelsin mi diye soruyor hepsine de hayır demek istemiyorum e kendimi de düşünmek zorundayım ay çok arada kalıyorum Aslında asosyal biri de değilim. Ama evde, mutfakta, misafirde, misafirliğe gitme de çok planlıyımdır. Düzene düşkünüm. Misafir her zaman işime gelmiyor açıkçası. Söylesem bazen kızıyor tamam gelmesinler bir daha hiç bizde gitmeyiz falan diyor. Olur desem dert olmaz desem dert bilemiyorum

Evet anlatmak istediğim tam olarak buydu

çalışan kadına saygı gösterin,o sizi davet etse bile hafta içi gitmeyin....ailecek yanı,ama öle tek muhabbet için ayrı,ama yemeğe çaya gitmeyin,yazık,

Eşimin yardım etme huyu yok malesef. Ben mutfaktaysam birinin çayı bittiyse sadece boş bardağı getirir bana o kadar. Tek başına da 6-7 kişilik misafir ağırlanmıyor. Ben oturup sohbet etme vakti bulamıyorum hizmet etmekten. Gece sonunda pertim çıkıyor

Ay öylesi daha fena kesinlikle yapmam habersiz gidiş. Her vakit uygun olmayabilir ev sahibi. Dolabında birşey olmayabilir. Sağlık sorunu olabilir. Keyfi kaçık olabilir. Yani ağırlayamadığı için mahçup olur en kötüsü

Benim yaşıma pek yakın değiller aslında ama yine de anlaşırız. Bir de biz arkadaş grubu olarak birbirimize gittiğimizde her zaman yemek olarak bir hazırlık beklemeyiz. Sadece çay içsek bile olur. Aramayız öyle şeyler ama biri bize gelmeye kalkınca kayınvalidem hemen kalkar o mutfaktan 5 çeşit şey çıkartır ortalık savaş alanına döner. Alt tarafı hafta içi akşam oturması. Ama anlatamıyorum. İlla herşey tam olsun ister. Oda beni geriyo.

Hamile olmama ragmen fark ettim de gecen hafta ici 4 gun misafir agirlamisim.. Haftasonu da biz gitmisiz. Ay dusununce yoruldum.

Calisirken ben de misafir almazdim hic. Haftasonu da esimle gecerdi disarda veya evde. Simdi aliyorum ama sanirim ara vermem gerekecek sirt agrilarim artti.

Ben gitmeyi de agirlamayi da cok severim. Esim her konuda Allah razi olsun yardimcidir bana. Yukumu hafiflettiginden sanirim severim yani.

Bölüşünce daha kolay oluyor işler. Şanslısınız yardımcı oluyor eşiniz. Sizin için artık daha zordur. Hamilelik yüzünden. Dinlenmeye daha fazla ihtiyacınız oluyor

Her zaman cekilmiyo evde kalabalık kafam kaldirmiyo esimde pek sevmez çok gelen giden olmaz zaten ben çok gitmedigim için genelde boş zamanlarimizda çok yorgun değilse eşim çıkıp gezeriz ev gezmesini de sevmiyorum o yüzden alışveriş merkezlerini filan gezeriz amaan ben aliskinim sessizliğe evimde ay da yılda bi gelen olur ordada çok güzel hazirligimi yaparim

Misafiri severim ama her zaman değil.
çalışan insanların haftada 2 maksimum 3 olmalı birileriyle görüşme sayısı.
yani bu 3 ün içinde onlar da gelmiş bende gitmiş olmalıyım. Diğer günler bana kalmalı.

ayy ben su an çalışmıyorum ona ragmen h.ıcı h.sonu sureklı mısafır gelse sıkılırım yanı..
ki yakın arkadaşlarımızla falan 2 haftada bır falan oturuyoruz sanırım,herkesın ısı gucu var yanı.eşıme sureklı goruselım desem ılk o der ben dınlenemıyorum dıyebence hiçbirşeyın dozunu kaçırmamak lazım..

Ben çok seviyorum misafiri ama eşim hiç sevmiyo oda sadece ikimiz olalım kimse olmasın istiyo bende sıkılıyorum

ay aynen valla besine birini takip gelen en sinur oldugum tip

Durum bizde de böyle. Misafıri bende eşimde severiz. Ama artık bıkkınlık geldi. Hala gelmek için haber yollayp musaıt gunu haber vermemizi bekleyen var. Evdeym bende ama ıkı cocukla duzen saglamak çook zor devamlı temız ol düzgün ol her an bırı gelebılıe stresi beni cok yordu.
Ayrıca misafrlıge gıdınce oglumu yerınden kımıldatmazken bıze gelenler ne hıkmetse evi çarsamba çanagına ceviriyorlar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…