- 16 Haziran 2015
- 403
- 305
- 23
- 40
Valla severim aslinda ama haftanin en az iki gunu kv de kaynim yada gorumcem bizde olunca hemde yatili bikkinlik geldi artik simdi de kaynim bizde daral geldi vallaMerhaba hanımlarİyi haftalar olsun hepimize.
Çok büyük bir dert değil ama siz nasıl yapıyorsunuz, ne düşünüyorsunuz merak ettim.
O yüzden açıyorum konuyu.
Eşim misafir çok sever, hafta içi veya haftasonu ya sürekli biz arkadaşlarına gidelim ya da hep onlar bize gelsin ister.
Hafta içi sabah 9 akşam 7 çalışıyorum. Eve gelmem 8.
Yemek bulaşık vs derken saat 9 oluyor.
Sonra bir duş alıp sakince oturmak istiyorum.
Bazı arkadaşlarımız da sağolsun biraz vakitsiz.
2 yaşında çocukları var hep onu bahane ederek akşam en erken 21:00-21:30 gibi anca geliyorlar oturmaya. Dönüşleri de gece yarısını buluyor.
Hafta içi pek tahammül edemiyorum misafire.
Bir de dışarıda da olsak evde oturuyor da olsak sürekli arkadaşlarının çocuklarını beklemek zorunda kalıyorum.
Yani kalkıcaz diyelim, arkadaşları hemen ay dur mama yediriyim, ay dur pijamasını giydireyim vs vs diye bekletiyorlar.
Yanlış anlaşılmasın kınamıyorum ancak benim çocuğum yok olduğu zaman tabi ki bende yaşıcam aynı şeyleri ancak vakitsizlikleri ve plansızlıkları beni kızdırıyor.
Haftasonları da eşimle baş başa bir şeyler yapmak istiyorum ama o hep arkadaşlarını dahil etmek istiyor.
Zaten kayınvalideyle yaşıyoruz dolayısıyla pek yalnız kalma şansımız olmuyor.
(Kayınvalide konusunda kesinlikle şikayetim yok. O sebeple beni ordan vurmayın kabul etmeseydin beraber oturmayı diye)
Ben daha evcilim evde olalım çay demleyelim uzatalım ayaklarımızı.
Ancak eşim sürekli kalabalık olmak istiyor.
Nasıl ifade edebilirim kendimi?
Benim evime gelen giden kimsem pek yok. Ancak asosyal de değilim. Sadece herşey de abartıyı sevmiyorum.
Siz sever misiniz hep misafir hep misafir
Yemekleri pastalari hazirlayip stresten eli ayagi birbirine giren o olsaydi istemezdi eminim :)Eskiden sevmezdim.
Ama artık mecburiyetten seviyorum.
Kocam çok sever misafiri ve sürekli yemeğe,kahvaltıya birileri gelir.
Alıştım artık.
Zaten yemeği, sofrayı falan kocası yapıyormuş. Arkadaş sadece tatlı ve kahve yapıyormuş.Yemekleri pastalari hazirlayip stresten eli ayagi birbirine giren o olsaydi istemezdi eminim :)
Ahaha öyle bi kocam olsun istediği misafir olsunZ
Zaten yemeği, sofrayı falan kocası yapıyormuş. Arkadaş sadece tatlı ve kahve yapıyormuş.
Ne güzel koca valla, benimki makarna yapanaz.
Yapmaz kieşim ağırlayacaksa buyursun getırsın. hem ben agırlayacagım hem eşim misafir sevecek. sever tabı. işini sen yapıyosan mısafırın eşin sever agırlamayı. misafir gıdınce evı toplatın. gelmeden hazırlık kısmını ona yaptırın. sonra karar versın sevıp sevmedıgıne. çalışan bayanlar için haftaiçi eziyet bence mısafır.
Valla benim kocam o kadar şey yapsa arada tatlı ve kahveyi de ona yıkarım o kadar iş arasında ruhu duymaz arada kaynar giderZ
Zaten yemeği, sofrayı falan kocası yapıyormuş. Arkadaş sadece tatlı ve kahve yapıyormuş.
Ne güzel koca valla, benimki makarna yapanaz.
Biz bir yere giderken de biri bize gelecekken de genelde tartışma yaşıyoruz. Ben geliş gidiş pek hoşlanmam ama tabii insan dediğin sosyal hayvanSevdigim biriyse evet misafir olmasini severim sevmedigim biriyse aman uzak dursun zaten yuz bulmaz benden bi de misafir gelecek :)
Gel de anlat işte. Hafta içi özellikle karşıyım gelmeye ve gitmeye. Bu devirde kadınların geneli çalışıyor. Haberli olunca tabi ki elimden geleni yapıyorum ama saat 22:00ye kadar da misafir bekleyince çay ocakta acıyor ikramlar soğuyor bana birşeyler oluyorMisafir severim. .
Aramadan, davet edilmeden gitmem hiçbir yere ..
Hazırlık yaparım haberim olsa. .
O saatte gelmeleri uygun değil. .
Çalışan kadınlar için çok zor,yorucu. .
Ay yok ben darilim evde Valla 2-3 gunden fazla kalamamBiz bir yere giderken de biri bize gelecekken de genelde tartışma yaşıyoruz. Ben geliş gidiş pek hoşlanmam ama tabii insan dediğin sosyal hayvanmecburen ağırlıyoruz. Beni eve kapatsalar vallahi gıkım çıkmaz öyle seviyorum evimi
Haklısın canım. .Gel de anlat işte. Hafta içi özellikle karşıyım gelmeye ve gitmeye. Bu devirde kadınların geneli çalışıyor. Haberli olunca tabi ki elimden geleni yapıyorum ama saat 22:00ye kadar da misafir bekleyince çay ocakta acıyor ikramlar soğuyor bana birşeyler oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?