Misafir sever misiniz?

sabah 7de kalkıp işe gideceksem gece yarılarına kadar misafir ağırlayamam, saat 22de uykum gelmeye başlar benim :)
haftasonu ve haberli gelen misafir candır, gerisi sıkıntı...

eşim ağırlayacaksa buyursun getırsın. hem ben agırlayacagım hem eşim misafir sevecek. sever tabı. işini sen yapıyosan mısafırın eşin sever agırlamayı. misafir gıdınce evı toplatın. gelmeden hazırlık kısmını ona yaptırın. sonra karar versın sevıp sevmedıgıne. çalışan bayanlar için haftaiçi eziyet bence mısafır.

Sevdiğim insanlarsa severim aslında misafir ama, her misafirde evime damlayan kayınvalidem yüzünden, misaifre ikram konusunda cimri olan kocam yüzünden artık hiç istemiyorum misafir.

Valla severim aslinda ama haftanin en az iki gunu kv de kaynim yada gorumcem bizde olunca hemde yatili bikkinlik geldi artik simdi de kaynim bizde daral geldi valla

Eskiden sevmezdim.
Ama artık mecburiyetten seviyorum.
Kocam çok sever misafiri ve sürekli yemeğe,kahvaltıya birileri gelir.
Alıştım artık.
Yemekleri pastalari hazirlayip stresten eli ayagi birbirine giren o olsaydi istemezdi eminim :)

Eşimin işiden dolayı (geç gelir) akşam pek misafirliğe gitmeyiz gelen de pek olmaz. Sadece gelirse annemler kaynanamlar görümcemler gelir ki, iki ayda bir falandır yani.
Ama gündüz arkadaşlarım gelsinler mesela hoşuma gider kadınlarla olan ev gezmelerini daha çok severim.

Evli değilim ama kalabalık bir ailede buyudum bizim evde hic bos kalmaz heleki haftasonları ev curcuna olur bende misafiri sevmem daha doğrusu geldiginde kalkmak bilmeyen misafiri hic sevmem. aslında zamanla düşününce ben eve gelenlere degil onlara hizmet etmeye veya evi karışık dağınık gormeye tahammul edemiyomusum bunu anladım ins. evlendigimdede boyle olmam :)

çalıştığınız için zor oluyor size hak verdim ben ama ev hanimiyim misafirim hiç bitmez çokta severim

Yapmaz ki adım gibi eminim

Z

Zaten yemeği, sofrayı falan kocası yapıyormuş. Arkadaş sadece tatlı ve kahve yapıyormuş.

Ne güzel koca valla, benimki makarna yapanaz.
Valla benim kocam o kadar şey yapsa arada tatlı ve kahveyi de ona yıkarım o kadar iş arasında ruhu duymaz arada kaynar gider

Sevdigim biriyse evet misafir olmasini severim sevmedigim biriyse aman uzak dursun zaten yuz bulmaz benden bi de misafir gelecek :)

Misafir severim. .
Aramadan, davet edilmeden gitmem hiçbir yere ..
Hazırlık yaparım haberim olsa. .
O saatte gelmeleri uygun değil. .
Çalışan kadınlar için çok zor,yorucu. .

Sevdigim biriyse evet misafir olmasini severim sevmedigim biriyse aman uzak dursun zaten yuz bulmaz benden bi de misafir gelecek :)
Biz bir yere giderken de biri bize gelecekken de genelde tartışma yaşıyoruz. Ben geliş gidiş pek hoşlanmam ama tabii insan dediğin sosyal hayvan mecburen ağırlıyoruz. Beni eve kapatsalar vallahi gıkım çıkmaz öyle seviyorum evimi

Misafir severim. .
Aramadan, davet edilmeden gitmem hiçbir yere ..
Hazırlık yaparım haberim olsa. .
O saatte gelmeleri uygun değil. .
Çalışan kadınlar için çok zor,yorucu. .
Gel de anlat işte. Hafta içi özellikle karşıyım gelmeye ve gitmeye. Bu devirde kadınların geneli çalışıyor. Haberli olunca tabi ki elimden geleni yapıyorum ama saat 22:00ye kadar da misafir bekleyince çay ocakta acıyor ikramlar soğuyor bana birşeyler oluyor

Ay yok ben darilim evde Valla 2-3 gunden fazla kalamam Biz adeta esimin sevmedigim akrabalari yuzunden tartisiriz gicik tipleri coktur masallah hepsi biyere toplanmis onlarin ne gelmesinu isterim ne de onlara gitmeyi aman uzak olsunlar benden

Haklısın canım. .
Çalışıyorum de idare etsinler. .
Hem misafir umduğunu değil , bulduğunu yer ..

Ben misafire bayılırım, hep birileri gelsin gitsin isterim. Hafta içi eğer bir işim yoksa ve hazırlığın hepsini ben yapmayacaksam misafir moral olur bana, biz kalabalık sülalede büyüdük, alıştık yani.
Ama habersiz misafir sevmem, hiç halim yokken zırt pırt çağıran eşime de sinir olurum.

Börekleri sar buzluğa koy (kızartırsın)
Kuru pasta yada kurabiye yap kavanoza koy ..
Birde bi hazır birşeyler alırsın gerekirse yeterli. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…