Hazırda hep birşeyler tutmaya çalışıyoruz çok şükür Allah arttırsın. Büyük kolaylık oluyor. Boş vakitlerimde özellikle dondurucuya konan veya geç bayatlayan tarifler araştırıp yapıyorumBörekleri sar buzluğa koy (kızartırsın)
Kuru pasta yada kurabiye yap kavanoza koy ..
Birde bi hazır birşeyler alırsın gerekirse yeterli. .
Bende kalabalık bir ailede büyüdüm aslında. Babannemle yaşadık bir süre eve giren çıkan bitmezdi. Ona keza annem tarafıda çok kalabalık ama ben hiç çekmemişim onlara. Sakinlik yalnızlık hep daha çok hoşuma gider.Ben misafire bayılırım, hep birileri gelsin gitsin isterim. Hafta içi eğer bir işim yoksa ve hazırlığın hepsini ben yapmayacaksam misafir moral olur bana, biz kalabalık sülalede büyüdük, alıştık yani.
Ama habersiz misafir sevmem, hiç halim yokken zırt pırt çağıran eşime de sinir olurum.
Çok sıkılırsam balkona çıkıyorum bi hava alıyorumAy yok ben darilim evde Valla 2-3 gunden fazla kalamamBiz adeta esimin sevmedigim akrabalari yuzunden tartisiriz gicik tipleri coktur masallah hepsi biyere toplanmis onlarin ne gelmesinu isterim ne de onlara gitmeyi aman uzak olsunlar benden
Bizde de cok sukur arkadaslarla gel git yokÇok sıkılırsam balkona çıkıyorum bi hava alıyorumbizde akraba sorunu yok şükür de eşimin arkadaşları bitmiyor sağolsun
Allah gönlüne göre versinBizde de cok sukur arkadaslarla gel git yokbi de su akrabalardan tamamen kurtulursam iyi olacakta
Amin tatlim hepimizinAllah gönlüne göre versinsakinlik huzur sessizlik gibisi var mı ya
Yani bunu eşinize açıkça belirtmeniz lazım. Olmadı biraz dişinizi göstermeniz lazım. Ya da ben kocamla baş başa olmak istiyorum vs gibi duygusal cümleler. İstenmeyen misafir büyük külfet gerçekten, bazen insan gitseler de ayağımı uzatıp otursam diyor.Bende kalabalık bir ailede büyüdüm aslında. Babannemle yaşadık bir süre eve giren çıkan bitmezdi. Ona keza annem tarafıda çok kalabalık ama ben hiç çekmemişim onlara. Sakinlik yalnızlık hep daha çok hoşuma gider.
Ya benim eşim yalnız kalmayı sevmiyor sanırım. Kendi kafasına göre kahveye gitmesine erkek erkeğe maç izlemesine vs de olumlu yaklaşırım ama bana gelince hiç düşünmüyor. Mesele bu akşam bir yere gitmek istedi maç bakmaya ben yorgunum başka zaman gitsek falan dedim de ne iş yapıyosun da yorgunsun bundan sonra görürsün seni hiç bi yere götürmem kendi başıma gezerim işine gelirse vs tarzında konuşuyor. Yani gelmesinler desem dert gitmeyelim desem dert anlamadımYani bunu eşinize açıkça belirtmeniz lazım. Olmadı biraz dişinizi göstermeniz lazım. Ya da ben kocamla baş başa olmak istiyorum vs gibi duygusal cümleler. İstenmeyen misafir büyük külfet gerçekten, bazen insan gitseler de ayağımı uzatıp otursam diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?