- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
Bence uç boyut değil garipte değil, kişiden kişiye göre değişebilen bi normal bu. Ben de sevmem yatılı misafir. Hele ki eşimin tarafindansa ve yatarken bu sıcakta kapı kapatmak zorunda kaliyorsam.İşte kastettiğim gariplik buydu. Yakın arkadaşınızın dahi evininize gelmemesi, onlardan rahatsız olabileceğinizi düşünmeniz misafir sevmemenin çok uç bir boyutu bana göre
Gelir gelirBencede
Birde her izinde misafir gelirse kötü
Niye garip olalım ki tercih meselesi. Başkasının evinde rahat edemiyorum WC banyo vs. Birkaç ay önce gitmiştim en son otelde kaldık daha rahat ettik. Gün içinde de gorustuk evlerinde agirladilar. Birinin evinde kalmam için birinci derece akrabam olması gerekiyor napim bu gariplikse garibim :) aynı şekilde birinin benim evimde kalabilmesi için ya anne baba ya kardeş olabilir :)
bitmedi ki pandemi. biz su an ailecek coronayiz. Bayramda kendi ailemle görüştüm onlar da pozitif. Eltimlerle de görüşmüştük onun cocugu da dun ateslenmis. Biz yetiskinler kolay atlatıyoruz asiliyiz ama 16 aylik oglum 3 gündur gozunu açamıyor. Sizin bebeginiz 3.5 aylik daha. Gayet tabii coronayi one sürüp geri çevirebilirsiniz.Aslında her yıl olurdu da bi pandemi tatili girmişti araya
Niye garip olalım ki tercih meselesi. Başkasının evinde rahat edemiyorum WC banyo vs. Birkaç ay önce gitmiştim en son otelde kaldık daha rahat ettik. Gün içinde de gorustuk evlerinde agirladilar. Birinin evinde kalmam için birinci derece akrabam olması gerekiyor napim bu gariplikse garibim :) aynı şekilde birinin benim evimde kalabilmesi için ya anne baba ya kardeş olabilir :)
Israrla garipsiniz deyip kendi doğrusunu aynı şeyi yazıp duruyor o üye anlamadımPinkflambe size normal gelen şeyler gelmeyenleri garip yapmaz, ben elin adamıyla aynı evde rahat etmem, siz edersiniz kim ne diyebilir ki
Mesela yakın iki arkadaşım var ama hiç gelmediler. Gelelim deseler bilmiyorum ki rahatsız olur muyummuhtemelen eşleriyle gelecekleri için rahatsız olup istemeyebilirim yine
Bence uç boyut değil garipte değil, kişiden kişiye göre değişebilen bi normal bu. Ben de sevmem yatılı misafir. Hele ki eşimin tarafindansa ve yatarken bu sıcakta kapı kapatmak zorunda kaliyorsam.
Kendi ailem dışında kimseyi çekemiyorum. Yakin arkadasim da yatılı gelse bi iki gün evet güzel olur ama sonra sıkılırım evimde başkasının dolaşıp durmasından. Ki burda konu sahibi arkadasimdan rahatsız olmam ama eşinden olurum diyor gayet normal bu.
Size yatılıya gelende kabahat...Sizlik bir durum yok valla sevmiyorum beleşçiliği gidip otelde kalmaları gerek... şuan benimde kuzenim geldi daha önceden gelmişti eşiyle neyse ben bunu güzelce ağırladım... ama artık ikizlerim var ve tekrar hamileyim ben mümkün değil artık...Kızlar 7 yıllık evliyim.
Yatılı misafir korkulu rüyam gibi bi şey
Tatil yeri olan bi ilde ama merkezde yaşıyorum. Öyle çok fazla misafir gelmez yatılıya ama ben az da istemiyorumEvimde 2 günden fazla aile üyelerimden başkasını sevmiyorum dip dibe. E şimdi yaz geldi. Çok sıcak var ve eşimin akrabası ailesiyle gelecek. Benim bebeğim daha 3.5 aylık. Onlarda da 2 çocuk var.
Yemin ederim kimse için kılımı kıpırdatasım yok. Bu sıcakta yatak odasının kapısını kapatıp yatmayı düşünmek bile beni baydı (tuvalet hemen yatak odamın yanında) evde de sürekli askılı ve şortla dolaşıyorum, bebek sürekli emmek istiyo zaten.
Ay daraldım işte
(Beni sorarsanız ben 7 yılda kendi ailem ve eşimin ailesi dışında kimseye yatılı gitmedim.)
Kaç gün kalcaklar iki gün falanda olur derdim. Ama bı hafta ise hiç kabul etmem. Gelen kadına iş ver mutlaka. Yemek yaparken sen şunu yap ben bunu yapayim. Sen ben supureyim sen sil falan de. Kesinlikle her şeyi üstlenme. Ve eşinden de yardım iste. Çünkü kadın her şeyi ustlenirse erkek kolay geldiği için kendine daha rahat çağırıyor misafirlerini. Bebekli eve yatıya gelceklerse gelen de iş yapacak evin erkeği deKızlar 7 yıllık evliyim.
Tatil yeri olan bi ilde ama merkezde yaşıyorum. Öyle çok fazla misafir gelmez yatılıya ama ben az da istemiyorumEvimde 2 günden fazla aile üyelerimden başkasını sevmiyorum dip dibe. E şimdi yaz geldi. Çok sıcak var ve eşimin akrabası ailesiyle gelecek. Benim bebeğim daha 3.5 aylık. Onlarda da 2 çocuk var.
Yemin ederim kimse için kılımı kıpırdatasım yok. Bu sıcakta yatak odasının kapısını kapatıp yatmayı düşünmek bile beni baydı (tuvalet hemen yatak odamın yanında) evde de sürekli askılı ve şortla dolaşıyorum, bebek sürekli emmek istiyo zaten.
Ay daraldım işte
(Beni sorarsanız ben 7 yılda kendi ailem ve eşimin ailesi dışında kimseye yatılı gitmedim.)
Aynen öyle arkadaş dediğimi aynen doğru anlamış ki yazdığım da o şekilde zaten. Kız arkadaşım tek gelse neden rahatsız olayım ki? Niye bu kadar bu konuda ısrar ettiniz anlamadımKonu sahibi arkadaşımdan rahatsız olmam eşinden olurum mu yazmış? Emin misiniz? Tekrar okuyun bi isterseniz ne yazıyor orda. Konu sahibinin arkadaşı daha gelmemiş hiç o yüzden rahatsız olur mu kendi bile bilmiyormuş ama siz onun yerine biliyorsunuz galiba pek eminsiniz.
Aynen öyle arkadaş dediğimi aynen doğru anlamış ki yazdığım da o şekilde zaten. Kız arkadaşım tek gelse neden rahatsız olayım ki? Niye bu kadar bu konuda ısrar ettiniz anlamadım
Sağlığım iyi iken misafir severdim ama şuan asla kabul edemem bu halde...Kızlar 7 yıllık evliyim.
Ay daraldım işte
Çok haklısın valla ne diyeyim.ben bekarım.arkadaşlar benim samimi arkadaşlarım.istediğim gibi giyinebiliyorum, yemek yapmıyorum. ama buna rağmen yatılı misafire tahammül edemiyorum.sinir basıyor.ben açık açık söylüyorum valla yatılı misafir hiç sevmiyorum diye. Ama tabi evlilikte bu kadar kolay değil hiçbirşey. Hatta bu durum evlenmeme nedenlerimden biri bile denebilir.bilmiyorum nasıl kaçılır.düşüncelerimi yazdım sadece.zor ya evlilik.Kızlar 7 yıllık evliyim.
Ay daraldım işte
Tatil bolgesinde oldugunuz için böyle yaparsanız evinizde misafir eksik olmaz hayır demeyi esinizin öğrenmesi lazım kimse kimseyi cekmek zorunda değil vallaKızlar 7 yıllık evliyim.
Ay daraldım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?