Misafir sevmiyorum 🤦‍♀️

İşte kastettiğim gariplik buydu. Yakın arkadaşınızın dahi evininize gelmemesi, onlardan rahatsız olabileceğinizi düşünmeniz misafir sevmemenin çok uç bir boyutu bana göre
Bence uç boyut değil garipte değil, kişiden kişiye göre değişebilen bi normal bu. Ben de sevmem yatılı misafir. Hele ki eşimin tarafindansa ve yatarken bu sıcakta kapı kapatmak zorunda kaliyorsam.
Kendi ailem dışında kimseyi çekemiyorum. Yakin arkadasim da yatılı gelse bi iki gün evet güzel olur ama sonra sıkılırım evimde başkasının dolaşıp durmasından. Ki burda konu sahibi arkadasimdan rahatsız olmam ama eşinden olurum diyor gayet normal bu.

Konu sahibi yerinizde olsam herkesin dediği gibi pandemiyi bahane ederim bebeğim zaten hasta salgın varmis ne bi yere çıkıyoruz ne birini kabul ediyoruz kusura bakmayin derim.

Israrla garipsiniz deyip kendi doğrusunu aynı şeyi yazıp duruyor o üye anlamadım Pinkflambe size normal gelen şeyler gelmeyenleri garip yapmaz, ben elin adamıyla aynı evde rahat etmem, siz edersiniz kim ne diyebilir ki

Aslında her yıl olurdu da bi pandemi tatili girmişti araya
bitmedi ki pandemi. biz su an ailecek coronayiz. Bayramda kendi ailemle görüştüm onlar da pozitif. Eltimlerle de görüşmüştük onun cocugu da dun ateslenmis. Biz yetiskinler kolay atlatıyoruz asiliyiz ama 16 aylik oglum 3 gündur gozunu açamıyor. Sizin bebeginiz 3.5 aylik daha. Gayet tabii coronayi one sürüp geri çevirebilirsiniz.

Tamam işte bana göre bu garip bir şey. İnsan sosyal bir varlık neticede. Beni görmek için başka şehirden kuzenim geldi daha geçen hafta. Otelde kalın benim evimde kalmayın dediğimi düşünemiyorum bile aklıma yatmıyor. Sizin görüşünüz böyle benim görüşüm böyle. Kendinizi illa açıklama gereği duyan beni alıntılanan sizsiniz sonrasında da tercih meselesi diyerek kapatıyorsunuz.

Anlamamışsınız anlatayım; birileri ki bu birilerinde siz de varsınız benim yorumumu alıntılayarak neden garip olalım diye sorup uzun uzun kendini anlatma gereği duymazsa bana da cevap verme hakkı doğmaz. Yorum yazmamı istemiyorsanız beni alıntılanmak veya etiketlemekten vazgeçin. Siz sadece elin adamıyla değil yakın arkadaşım dediğiniz kişiyle de rahat edemiyorsunuz ki öyle yazmışsınız. Bu bana göre garip, anormal bir durum. Kendi yaptığınızı doğru buluyorsunuz madem hiç beni ikna çabasına girerek kendinizi yormayın derim.

Kabul etmediğinizi söyleseydiniz bebek çok küçük neden reddetmediniz ki anlamadım . Milletteki yüzsüzlüge bak ya tatili uzaktan akrabada geçiriyorlar ayıp yani

Mesela yakın iki arkadaşım var ama hiç gelmediler. Gelelim deseler bilmiyorum ki rahatsız olur muyum muhtemelen eşleriyle gelecekleri için rahatsız olup istemeyebilirim yine

Konu sahibi arkadaşımdan rahatsız olmam eşinden olurum mu yazmış? Emin misiniz? Tekrar okuyun bi isterseniz ne yazıyor orda. Konu sahibinin arkadaşı daha gelmemiş hiç o yüzden rahatsız olur mu kendi bile bilmiyormuş ama siz onun yerine biliyorsunuz galiba pek eminsiniz.

Size yatılıya gelende kabahat...Sizlik bir durum yok valla sevmiyorum beleşçiliği gidip otelde kalmaları gerek... şuan benimde kuzenim geldi daha önceden gelmişti eşiyle neyse ben bunu güzelce ağırladım... ama artık ikizlerim var ve tekrar hamileyim ben mümkün değil artık...

Kaç gün kalcaklar iki gün falanda olur derdim. Ama bı hafta ise hiç kabul etmem. Gelen kadına iş ver mutlaka. Yemek yaparken sen şunu yap ben bunu yapayim. Sen ben supureyim sen sil falan de. Kesinlikle her şeyi üstlenme. Ve eşinden de yardım iste. Çünkü kadın her şeyi ustlenirse erkek kolay geldiği için kendine daha rahat çağırıyor misafirlerini. Bebekli eve yatıya gelceklerse gelen de iş yapacak evin erkeği de

Aynen öyle arkadaş dediğimi aynen doğru anlamış ki yazdığım da o şekilde zaten. Kız arkadaşım tek gelse neden rahatsız olayım ki? Niye bu kadar bu konuda ısrar ettiniz anlamadım

Bende sevmiyorum hele çocuk hiç sevmem.çok yakın akraba dışında misafir kabul etmem.pandemi tekrar tırmanışta bence o kadar kişi küçük bebek olan eve doluşmasın.

Ben de sevmem misafiri çok yakınım olmadıkça yan komşu var bebeği oldu daha 1 aylık bile değil bebek ama bir ordu dolusu misafir geldi gitti, her gördüğümde ağzım açık kalıyor hiç benim yapabileceğim bir şey değil. Tercih meselesi demekki ama biz yapamıyoruz en büyük mazeretiniz küçük bebeğiniz bence kimse alınıp gücenmesin

Aynen öyle arkadaş dediğimi aynen doğru anlamış ki yazdığım da o şekilde zaten. Kız arkadaşım tek gelse neden rahatsız olayım ki? Niye bu kadar bu konuda ısrar ettiniz anlamadım

Yazdığınız o şekilde mi? Dalga mı geçiyorsunuz? Sizin cümleniz “Mesela yakın iki arkadaşım var ama hiç gelmediler. Gelelim deseler bilmiyorum ki rahatsız olur muyum“ Bu cümleden kız arkadaşım tabi tek gelebilir rahatsız olmam anlamı mı çıkıyor? Hanımefendi yazdığınız cümle rahatsız olur muyum bilmiyorum ama anlatmak istediğiniz hiç rahatsız olmam mı yani

Ben bu konuda ısrar etmiyorum sandığınızın aksine, tekrar yazayım daha önce de yazdım ama hala sorduğunuza göre anlamamışsınız. İnsanlar beni alıntılarsa bana cevap hakkı doğar. Israr eden ben değilim yani

Sağlığım iyi iken misafir severdim ama şuan asla kabul edemem bu halde...
Eş ailesi bile artık bana misafir gelmiyor hastayım diye..

Çok haklısın valla ne diyeyim.ben bekarım.arkadaşlar benim samimi arkadaşlarım.istediğim gibi giyinebiliyorum, yemek yapmıyorum. ama buna rağmen yatılı misafire tahammül edemiyorum.sinir basıyor.ben açık açık söylüyorum valla yatılı misafir hiç sevmiyorum diye. Ama tabi evlilikte bu kadar kolay değil hiçbirşey. Hatta bu durum evlenmeme nedenlerimden biri bile denebilir.bilmiyorum nasıl kaçılır.düşüncelerimi yazdım sadece.zor ya evlilik.

Tatil bolgesinde oldugunuz için böyle yaparsanız evinizde misafir eksik olmaz hayır demeyi esinizin öğrenmesi lazım kimse kimseyi cekmek zorunda değil valla

Insan sosyal bir varlık ve eve çeşitli sebeblerle yakın akraba dışındakileri yatılı olarak kabul edemeyenler asosyal ve garip mi olmuş oluyor.

Ben de kimin evi olursa olsun tatile diye gidip başkasının evini yatağını yorganını tuvaletini banyosunu rahat rahat kullananlara hayret ediyorum garipten de öte çekincesiz ihtiyatsız düşüncesizce bana göre.

Ya bi de halinden tavrından konuşma şeklinden besbelli olur kabul etmek istemediği mecbur bırakmak istemediği halde bu ayıplama ve ısrarla gelme isteği nedir ki?

Yalnız değilsiniz başkasında yatılı kalmayı sevmem, bende de kalınmasından pek hoşlanmıyorum. Eşim de kırk yılda bir kuzeni gelsin kalsın istiyor ona ses etmiyorum bi tek
Bir de yazlık yerde yaşamak en büyük hayalimdir ama genelde insanlar yazlık yer olunca oranın o ailenin evi olduğunu kabul etmeyip sadece bir yazlık olarak görüyor. Öyle bir tanıdığımız var özellikle yazları gelen giden bitmiyor baya otel gibi, hatta gelecek kişiler kendi aralarında tarih falan belirliyor. Korkunç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…