Misafir varken kızımın davranışları

bu ne biliyor musunuz iki yüzlülük başka bir şey değil.bu sitede bunlardan çok var.

kendi doğurdukları çocuklara her şeyi yapmayı hak görüyor insanlar.

bazı beğenilere dikkat ettim ve iki kat emin oldum bundan

Karı koca topyekün gitmeliler..

Keske kalsa
Cehalet de son bulur , boyle insanlarin yetistirdigi ruh sagligi yerinde olmayan insanlarla ugrasmak zorunda da kalmayiz
Her anne topluma bir birey yetistiriyor keske bunu idrak edebilseler once

çocuk yetiştirmeyi bilmeyen bir toplumuz, o yüzden hiçbir zaman o seviyeye çıkamayacağız Milana.. bizde sayı önemli, 3 olsun- 5 olsun-10 olsun ama allah umuduna yetişsin, sal çayıra.. hatta burada bir üye vardı, çocuk sayısıyla övünüp birbirlerini yetiştiriyorlar diyordu.. sıkıntı, biz anneleriyle mücadele ediyoruz, çocuklarımız da çocuklarıyla mücadele edecek..

size katılıyorum
ama sizi de eleştirdiğim bir nokta var
gerçekten beddua, hem de hiç tanımadığımız insanlara, kötü bir şey
karşımızdaki insanın akıl sağlığının yerinde olup olmadığını, veya bir konuda suçlanan bir insanın iftiraya uğrayıp uğramadığını bilmiyoruz
kötü olana beddua etmek yerine, iyi olana dua etmek her zaman daha iyidir
ilk mesajınızda o yüzden beğen butonuna basamadım
yoksa o beddua dışında, söylediklerinize aynen katılıyordum

Bahsettiğin 6 çocuklu sanırım..
Ne büyük marifet doğurmak değil mi?

yok o beddua değil temenni

Ya kucucuk cocugun psikolojik sorunumu var acaba yazmislar. 6 yasinda daha ne yapmasini bekliyosunuz oturup sizle birlikte caymi icselerdi.

ben de beddua sevmem
ama benim 2 çocuğum var mesela
kolik durumunu da dibine kadar yaşadım, 2 yaş sendromunu da, 4 yaş sendromunu da
durduk yere hiç olmayacak bir şey için 1 saat inatlaşmayı da
ve evet ben, sizin tabirinizle CİCİyim

çocuğa tokat atılmaması gerektiğini savunanları "çocuğu yok" sanmak...

Son düzenleme:
Zaten sorun o kuzum
Bizim cocuklar buyudugunde muhatap olacaklar bunlarla
Toplumu bozuyorlar aslinda farkinda degiller
Su bdv ye bile baktiginda acilan yuzlerce konudaki problemli kisilere baktiginda hepsinin ailesi ariza
Ya gercekten utopik bir hayal ama ben kendim gibi insanlarla beraber yasadigim bir ulke istiyorum
Dun bir dizi izledim , uzaya koloni kuracaklar , en iyileri secip gonderiyorlar , boyle birsey olsa kesin aday olurdum :)

Ya çok eğlenceli şeyler yapmışlar gülümsedim tokatı okuyana kadar.
Misafir geldiginde cocuklara bakayim deyip surekli kalkip ilgilenmekten çekinmeyin.
Tokat icin özür dilemeyi unutmayin.
Ev kurallarini ,esyalarimiza zarar vermemesi gerektigini, çocuklarin biçak kullanmamasi gerektigini tehlikeli oldugunu falan anlatin.

ben de onu düşünüyorum, insan canlısı değilim zaten ruh ve fiziksel sağlığımızı korumak öncelikli artık.. gidelim ben varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…