- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
ben bu annenin pişmanlığına inanmadım
pişman olan insan kendi hatasını da anlar
oysa konu sahibi "kızımın psikolojik bir rahatsızlığı mı var" diyor hala
vallahi billahi anlamıyorum
çocuğa karşı gösterilen şiddet (bir tokat dahi olsa), yetişkine karşı gösterilen şiddetten bin beter bir şey!
yetişkin kendini savunabilir, savunamıyorsa ertesi gün gider şikayet eder, adalete başvurur, kaçar vs
çocuklar ne yapsın??? kaçabilir mi? kendine savunabilir mi?
bu sitede, kocası kadına bir tokat attı diye kıyamet kopuyor, küçücük çocuğa şiddete gelince (ısrarla yazıyorum tokat da şiddettir) bir seferlik bir şeymiş de, olabilirmiş de
olamaz kardeşim
6 yaşındaki çocuğa vurulmaz!!! hiçbir çocuğa vurulmaz
ben şiddete karşı değilim, çocuklarına şiddet uygulayan ebeveynlere aynı şiddetin (tokatsa tokat, dövmeyse dövme) uygulanmasını istiyorum
yahu bedenleri küçük, yaşları küçük diye şiddet kabul edilebilir mi? bahar temizliğiymiş de, yorgunmuş da
konu sahibi akıl sormuşsun
git bir uzmanla görüş, destek al
ama kızın için değil
kendin için
ben bu annenin pişmanlığına inanmadım
pişman olan insan kendi hatasını da anlar
oysa konu sahibi "kızımın psikolojik bir rahatsızlığı mı var" diyor hala
vallahi billahi anlamıyorum
çocuğa karşı gösterilen şiddet (bir tokat dahi olsa), yetişkine karşı gösterilen şiddetten bin beter bir şey!
yetişkin kendini savunabilir, savunamıyorsa ertesi gün gider şikayet eder, adalete başvurur, kaçar vs
çocuklar ne yapsın??? kaçabilir mi? kendini savunabilir mi?
bu sitede, kocası kadına bir tokat attı diye kıyamet kopuyor, küçücük çocuğa şiddete gelince (ısrarla yazıyorum tokat da şiddettir) bir seferlik bir şeymiş de, olabilirmiş de
olamaz kardeşim
6 yaşındaki çocuğa vurulmaz!!! hiçbir çocuğa vurulmaz
ben şiddete karşı değilim, çocuklarına şiddet uygulayan ebeveynlere aynı şiddetin (tokatsa tokat, dövmeyse dövme) uygulanmasını istiyorum
yahu bedenleri küçük, yaşları küçük diye şiddet kabul edilebilir mi? bahar temizliğiymiş de, yorgunmuş da
konu sahibi akıl sormuşsun
git bir uzmanla görüş, destek al
ama kızın için değil
kendin için
Keske kalsa
Cehalet de son bulur , boyle insanlarin yetistirdigi ruh sagligi yerinde olmayan insanlarla ugrasmak zorunda da kalmayiz
Her anne topluma bir birey yetistiriyor keske bunu idrak edebilseler once
bu ne biliyor musunuz iki yüzlülük başka bir şey değil.bu sitede bunlardan çok var.
kendi doğurdukları çocuklara her şeyi yapmayı hak görüyor insanlar.
bazı beğenilere dikkat ettim ve iki kat emin oldum bundan
çocuk yetiştirmeyi bilmeyen bir toplumuz, o yüzden hiçbir zaman o seviyeye çıkamayacağız Milana.. bizde sayı önemli, 3 olsun- 5 olsun-10 olsun ama allah umuduna yetişsin, sal çayıra.. hatta burada bir üye vardı, çocuk sayısıyla övünüp birbirlerini yetiştiriyorlar diyordu.. sıkıntı, biz anneleriyle mücadele ediyoruz, çocuklarımız da çocuklarıyla mücadele edecek..
size katılıyorum
ama sizi de eleştirdiğim bir nokta var
gerçekten beddua, hem de hiç tanımadığımız insanlara, kötü bir şey
karşımızdaki insanın akıl sağlığının yerinde olup olmadığını, veya bir konuda suçlanan bir insanın iftiraya uğrayıp uğramadığını bilmiyoruz
kötü olana beddua etmek yerine, iyi olana dua etmek her zaman daha iyidir
ilk mesajınızda o yüzden beğen butonuna basamadım
yoksa o beddua dışında, söylediklerinize aynen katılıyordum
Bahsettiğin 6 çocuklu sanırım..
Ne büyük marifet doğurmak değil mi?
Benim de tokat atasim geliyor , sonra da niye kizfin yahu sadece bir tokat demek istoyorumaynen
hele bir de "sadece bir tokat" diyenler yok mu
iyice çıldırıyorum
Ruh sagligi ehliyeti sartOff içim daraldı yeminle..
Bir de çocukta problem aramıyorlar mı deli oluyorum?
Durun bakalım daha yeni başlıyor.
bence siz henüz hiç bir şey görmediniz
her dönem farklı türlü huyları türeyecek ve göreceksiniz.
bence yaşına göre davranışı çok normal.
sadece fazla mutlu olmuş ve kendini ıspatlamak istemiş bana göre.
şu elleri kırılsın etsin diyenlere de anlam veremiyorum. bence onların çocukları yok.
herkes mikemmel anne, herkes çok cicii
Zaten sorun o kuzumçocuk yetiştirmeyi bilmeyen bir toplumuz, o yüzden hiçbir zaman o seviyeye çıkamayacağız Milana.. bizde sayı önemli, 3 olsun- 5 olsun-10 olsun ama allah umuduna yetişsin, sal çayıra.. hatta burada bir üye vardı, çocuk sayısıyla övünüp birbirlerini yetiştiriyorlar diyordu.. sıkıntı, biz anneleriyle mücadele ediyoruz, çocuklarımız da çocuklarıyla mücadele edecek..
Böyle bir konuda ikinci üyelik neden?
Böyle bir konuda ikinci üyelik neden?
Avukat dediğiniz arkadaşta sadece yorumunuza yorum yapmış. Okuyup geçin olmaz mı?evet 6 yaşındaki bir çocuğa vuran eller kırılabilir benim için sorun yok
avukat mısınız size ne benim yorumumdan kendi yardımınızı yapın geçin
Avukat dediğiniz arkadaşta sadece yorumunuza yorum yapmış. Okuyup geçin olmaz mı?
16 mı!!!? çocuk rahatsız mı diye yazmışta kendisi ne budurmda2 değil 16ymış galiba
kazen yazmış
Zaten sorun o kuzum
Bizim cocuklar buyudugunde muhatap olacaklar bunlarla
Toplumu bozuyorlar aslinda farkinda degiller
Su bdv ye bile baktiginda acilan yuzlerce konudaki problemli kisilere baktiginda hepsinin ailesi ariza
Ya gercekten utopik bir hayal ama ben kendim gibi insanlarla beraber yasadigim bir ulke istiyorum
Dun bir dizi izledim , uzaya koloni kuracaklar , en iyileri secip gonderiyorlar , boyle birsey olsa kesin aday olurdum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?