Misafir varken kızımın davranışları

Daha önce bir konu açılmıştı kızının kıyafet yüzünden inat ettiğini, eşinin de gelip çocuğa vurduğunu yazan üye bu mu?
Konularına bakmak istemiyorum. bu o değildir umarım..

Canım ya kıyamam nasıl jkıyıp vurdunuz ve o şekilde rahat uyudunuzmu
Vurmak nedir nekadar ilkel
O çocuk defalarca vursanız aynısını yapar aynı yaşta kızım var yapacak bişey yok herşey hallolur ev yeniden temizlenir ya o çocuğun duyguları nasıl korkmuş odasını toplamış çok saçma bir davranış çok gereksiz

of ya yine o zaman eski konuları mı hatmedeceğiz her şüpheli üyede vay anam vay gidip bakayım şunun konularına

Daha önce bir konu açılmıştı kızının kıyafet yüzünden inat ettiğini, eşinin de gelip çocuğa vurduğunu yazan üye bu mu?
Konularına bakmak istemiyorum. bu o değildir umarım..
Galiba o uye
Actigi tonlarca konu var bi ton da uyeligi varmis

Boyle uyelikleri alan sorunlu arkadaslarin nicklerinin altina yonetim, Çoklu üyelik sevdalısı yazsa keşke...my angel uzman destegine ihtiyaciniz var...

Bunlar zaten kari koca surekli kavga halindelermis konu sahibi surekli esiyle iletisiminde de sesini yukseltip bagiriyormus cocuga tahammulu de yok sanirim yavrum dogdugundan bu yana ne kavgalara sahit olmustur.vallahi yazik su cocuklara.

Vurarak asla terbiye edemezsiniz ki.
Yazık çocuğa.
Arkadaşı gelmeden konuşmanız gerekiyordu. Benim kızımda aynı yaşlarda.
Arkadaşı gelmeden soruyorum,hangi oyuncaklarınla oynamak istiyorsun diye,onları çıkartıyoruz kutulardan,uyarıyorum başka oyuncak almak yok diye,aksi halde 1 oda oyuncak çıkar ortaya ki çıktığı da oldu uyarmadığım için önceden. Misafir gidince uyardım,bir daha böyle birşey olursa arkadaşını çağıramam diye. Konuştuk anlaştık devamı gelmedi.
Mutfağa gittiklerinde kalkıp baksaydınız,siz neden oturup bekliyorsunuz ev o hale gelene kadar. Yastıklar kesilene kadar.
Misafir gelmeden özellikle kücük kardeşi de varsa misafirin,kalem,makas ,oyun hamuru,kinetik kum vb oyuncaklar kaldırılır bizim evde en basitinden.
Siz hatalısınız kusura bakmayın. Sınırlarınızı çizersiniz önden konuşursunuz sonrasında misafir gidince yanlışları konuşursunuz. Anında müdahale edersiniz amenna ama olup bittikten sonra vurmak olmaz.

Böyle bir ehliyet şartı olsa ülke nüfusu İsveç kadar kalır Milana :)
Keske kalsa
Cehalet de son bulur , boyle insanlarin yetistirdigi ruh sagligi yerinde olmayan insanlarla ugrasmak zorunda da kalmayiz
Her anne topluma bir birey yetistiriyor keske bunu idrak edebilseler once

ben bu annenin pişmanlığına inanmadım
pişman olan insan kendi hatasını da anlar
oysa konu sahibi "kızımın psikolojik bir rahatsızlığı mı var" diyor hala

vallahi billahi anlamıyorum
çocuğa karşı gösterilen şiddet (bir tokat dahi olsa), yetişkine karşı gösterilen şiddetten bin beter bir şey!
yetişkin kendini savunabilir, savunamıyorsa ertesi gün gider şikayet eder, adalete başvurur, kaçar vs
çocuklar ne yapsın??? kaçabilir mi? kendini savunabilir mi?

bu sitede, kocası kadına bir tokat attı diye kıyamet kopuyor, küçücük çocuğa şiddete gelince (ısrarla yazıyorum tokat da şiddettir) bir seferlik bir şeymiş de, olabilirmiş de

olamaz kardeşim
6 yaşındaki çocuğa vurulmaz!!! hiçbir çocuğa vurulmaz
ben şiddete karşı değilim, çocuklarına şiddet uygulayan ebeveynlere aynı şiddetin (tokatsa tokat, dövmeyse dövme) uygulanmasını istiyorum

yahu bedenleri küçük, yaşları küçük diye şiddet kabul edilebilir mi? bahar temizliğiymiş de, yorgunmuş da

konu sahibi akıl sormuşsun
git bir uzmanla görüş, destek al, laf sokmak için yazmıyorum, ciddi yazıyorum
ama kızın için değil
kendin için

Ben anneligi ölcmüyorum ancak siddet benim kirmizi cizgimdir. Pismanlik birseye fayda etmez. Ki "ben cok pismanim, nasil telafe ederim" demiyor konu sahibi. "Kizimda bir anormalik mi var, 6 yasinda söz dinlemiyor" diyor.

Niye? Cok bilerek o kizi dövdü cünkü. Hirsini ondan aldi. Misafirin yaninda uslu durmadigi icin, ideal aile tablosu cizilmedigi icin. Üstüne bide toplancak darmadagan bir oda kaldi.

Ben daha önce önerilerde buldum. Sonraki yorumlarinda "sonucta tokat hep tekrarlanmiyor" gibi seyler yazmissin. Eh ne zaman eli kirasica yazacagiz? 2 defa vurdugunda mi? Yoksa 5 defami? Bir cocuga 1 defa vurulmasi bile fazladir. Travmadir.

Cocukken benzer birsey yasadim ve bu yasima geldim, halen unutmadim. Kendinden pay bic. Biri gelip seni vursa gidip darp raporu alirsin. Bir ögretmen cocuga vurursa, kiyamet kopar, meb'e sikayet felan. Ancak bir anne cocuguna vurdugunda "annenin pismanligi yeter" oluyor.

Yani bu konuda lütfen 1 seferden birsey olmaz demeyin. Kendi cocugunuz icinde öyle. Cocuk unutmuyor cünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…