- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
alıntıyı görmene sevindim sorun yok
bende bir anneyim bugüne kadar sabrımı hep muhafaza ettim bir fiske dahi vurmadım,
Şiddeti savunmuyorum çocuklarınıza bir tokat atabilirsiniz sorun olmaz caizdir fetvaları da vermiyorum,sadece yazım üslubundan pişmanlığını sezdiğim bir anneye bu tarz yorumların gereksiz olduğunu iddia ediyorum.bunu kronikleştirirse tabiki büyük sorun kimse dayakla terbiye edilmez ,umarım bende derdimi anlatabilmişimdir.
Bu arada not düşeyim bu hayatta gerçekten dövmek istediğim tek anladıkları dilin kötek olduğunu düşündüğüm 30 yaş üstü yetişkin bireyler de yok değil
Olabilir. Arkadas ortamlarina brz cok sokun onu. Gelin gidin mumkunse. Gittiginiz yerler nereler cocukla mesela? Bol cocuklarin oldugu ortamlara girdirmeye calis bence. Faydasini goreceksin.Kızım bir kere alıpta bıçakla makasla oynayan bir kız değildir
Bu yüzden kaldırmadım
Karıştıracağı aklıma gelmedi
Çalıştığım için kızım okuldan sonra annemle
Çöm fazla arkadaş ortamı olmuyor
Acaba eve arkadaşı uzun zamandan sonra gelmediği için mi böyle oldu
O nickleri bizede soyler misin? Yani ayni kisiye saf saf cevap veriyoruz demek. Tahmin ettigim kisi mi acaba???!!Merhaba,
Size bir sorum olacak 10 senelik üyeliğinizde görebildiğimiz 14 tane üyeliğiniz var. Hepsini my_angel_86 hesabınız ile birleştirdik. Neden sürekli 2. üyelik alıyorsunuz ? size yazdığımız mesajlar ulaşmıyor mu ? Bakın bu yaptığınız normal değil.
O nickleri bizede soyler misin? Yani ayni kisiye saf saf cevap veriyoruz demek. Tahmin ettigim kisi mi acaba???!!
Bizde gorsek iyiydi onu demek istedim.hepsini tek hesapta birleştirdik zaten. Lakin siz diğer hesapları bilmezsiniz konu açıp o hesaba uğramamış.
Bizde gorsek iyiydi onu demek istedim.
Evet misafiri bırakıp çocukların başında durun. Sizin göreviniz misafirle laklak yapmak değil çocuğunuzla ilgilenmek.Ne yapayın ya söyleyin de bileyim
Daha öncede bir sürü çocuk geldi evimize
Yine makas bıçak çekmecedeydi
Hiç bir zaman kaldırmadım
Daha önce gelen çocuklarla bir kere olsun bıçakla makasla oynamadılar
Ne yapayım
Misafiri bırakıp çocukların başımda mı oturayım
6 yaşında bir çocuğun yaramazlık yapmamasını istemek normal değil mi
Hayır çok eleştiri yapıyorsunuz da
Yazım nasıl kurak konur
Nasıl çocuk terbiyesi verilir bilelim
En cokta kavgalarin icinde buyuyen cocuga uzuluyorum.cocuklar bizim eserimiz ahh bunu bir anlasak.konu sahibinin gerçek üyeliğiyle ilgili açtığı konulara bir bakın da sonra gelin bu kadını savunun!
şimdi hepsine baktım bunlar karı koca bu çocuk doğduğundan beri sürekli kavga halindeler birbirlerine saygısı sevgisi kalmayan çocuğun yanında deli gibi kavga eden hatta çocuklarına bile bağıran tipler ve bunlara sürekli maruz kalan bir çocuk düşünün.
bence çocuk yine gayet iyi ve normal tepkiler veriyor.
Akşam kızımın arkadaşının annesi bize geldi
Kızım aşırı derece yaramazlık yaptı
Annesi kızıyla ilgilenmedi
Sürekli anlatıyor ben de annesini dinlenmekten çocuklarla ilgilenemedim
Odasındaki bütün oyuncakları darmadağın ettiler
Bunu geçtim
Makası almış yastığını kesmiş
İçinden kar gibi beyaz köpükleri çıkarmış
Her yer köpük oldu
Yapma dedikçe aldılar
onları saçlarından aşağıya döktüler
Mutfakta bıçak almışlar masada çilek kesiyorlar
Buzdolabı yatak odası evin heryerini karıştırdılar
Evlerine giderken kızım oyuncak vericem dedi
Tamam dedim
Elimin aldığı köpek oyuncak vardı pahalıya alındı
Kızım onu vermeye kalktı
Olmaz kızım baban sana hediye aldı başka ver diyorum
Ben oynamıyorum deyip vermeye çalışıyor
Kız ağladıkça köpeği kızım gözüne sokuyor
Daha bir gün öncesi bahar temizliği yapmıştım
Daha yorgunluğunu atamadım
Akşam çok sinir oldum
Gittiklerinde kızıma bağırdım
İlk defa yanağına vurdum
Biliyorum vurmak hiç çözüm değil
Adetimde değil
Ama yorgunlukla dayanamadım
6 yaşında kız oldu iyice çıldırmaya başladı
Hasta olunca görürsün dedim
Ağlaya ağlaya uyudu
Allah aşkıma bana özellikle kızımın yaşlarında çocuğu olan anneler fikir versin
Ben iyi bir anne olamıyorum
Kızıma terbiye veremiyorum
Ne yapıcam
Kurallara uymayi bilmeyen bir annenin cocuguna kural ogretmesini beklemekhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/my_angel_86.248740/ (şu anda aktif kullandığı)
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/my_angel_87.353989/ (eskilerden)
Evet tokat atmakta düzenli dövmek kadar kötü. Sabirin taşmasi annenin sorunu. Sabir taşmadan önce hamleler yapilmali.
Bu konuda mesela anne hiiç birşey yapmamiş. Kizin elinde biçak, annenin haberi yok. Hiç bir şekilde kontrol yok, disiplin yok ondan sonra sabir taşiyormuş, çocuk bencil döneme geçmişmiş oh ne ala memklet!
Kadin refleks olarak dövmedi. Bilerek misafirin gitmesini bekleyip, öÿle dövdü!! Şurda bir erkek, eşine tokat atsa "olabilir ya, sabiri taşmiş, refleks felan" mi denilirdi?
Yetişkinlere karşi şiddet ne kadar yanliş ise, çocuklara karşida o kadar yanliştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?