misafire verilen oda hassasiyeti

evi niye bırakıp gidiyosunuz ki?

siz kalın odanızda mis gibi, misafirinizi ağırlayın. Özel vakitlerini de evlerinde geçirsinler.

Evi bırakman onlara yardımcı olmaz ki canım. İnsanlar çekinirler ellerini bir şeye süremezler yani ben olsam öyle olurdu. Sen yatak odanda yat ve insanlara ev sahipliği yapmalısın bence. Hem rahat ederler hemde sen odanı verip yada kitlememiş olursun

Yatak odası kendi anne baban dahil kimseye verilmez. Bizde öyledir en azından. Ayrıca sen tabii ki evinde kal. Ne demek evi bırakmak. Çok saçma. Sen ev sahibisin.

ben bugüne kadar kimseye yatak odamı vermedim verilmesini de uygun bulmuyorum. eşyayla kesinlikle bağ kuran biri değilim her şeyimi paylaşabilirim mahrem alanlarım hariç. yatak odası da benim için bu düzeyde. benim de 2 sene önce kayınbiraderim evlendi biz kv ile aynı apartmandayız bir ton adam kaldı evimde başımın üzerinde yerleri var ama yatak odama kimseyi sokmadım. millet para vermeden tertemiz evde kalacağına şükretsin. yatak odan hariç diğer odaları salonu güzelce hazırlarsın gelir kalırlar.

siz odanızda kalın, evinizin içinde olup güzelce ağırlayın derim. şahsen ben ev sahibinin olmadığı bir evde rahat edemezdim

Yatak odasını kitleyip çıkmak inan daha ayıp olur. Hem misafiri neden yalnız bırakıyorsun ? saçma geldi bana . Al kız tarafını eve sende eşinde evde olur . Güzelce ağırlayın olsun bitsin . Aileyi uygun bir yere yatırırsın .

Yatak odamı vermezdim.
Ayrıca Evin tüm alanını onlara vermekle zaten iyilik yapmış oluyorsunuz .

Bendr baska bi sehre evlendim.dugunden iki gun once geldik eksik olan alisverisler icin.bizim oturacagimiz apartman aile apartmaniydi.amcasi evini bize birakti.utu lazim nerde bilmiyoruz.banyoyu kullanicaz cekiniyoz sampuan fillan baskasinin kullanmaya.dolabi zaten hic acmadik.sinir olmustum.ev sahibi olsa boyle olmazdi.kendini suclu gibi hissediyor insan.kiralik ev tarzi bisey olsa minnetsizce kullanirsin.ne bileyim sacma bence ev sahibi yokken misafir hicte rahat edemez.

bencede evinizi bırakıp çıkmayın yabancı insanlar neyin nerede olduğunu bilemezler bi ihtiyaçları olsa size sorabilsinler bahanesiyle evde kalın sizde. en azında hem yatak odası için hemde gereksiz eşya karıştırmamaları adına kendiniz misafirperverce yaklaşın. sonuçta düğün evi kimse ayıba sevaba bakmaz maksat sadece uyumaksa tabi.

ne alaka yahu yatak odasını da vermek? hadi kendi annen baban olsa neyse de elalemın ana babası. asla izin vermezdim ebn olsam. ayrıca ben başka şehre düğüne gidiyor olsam 150 lira verir otelde kalır kimsenin de evinde yatmazdım. ne gerek var?

Ilk defa boyle bir sey duydum ev birakip gidilir mi? O misafir agirlamak degil ki, ihtiyaclari oldugunda soracaklari bir ev sahibi olmadan kalmayi karsi taraf ister mi acaba? Sahsen ben bu durumu gittigim gun dahi ogrensem 1dk o evde yalniz kalmazdim. Dunyanin binbir turlu hali kimsenin evinde tek kalinmaz, boyle bir seyin dusuncesi bile kabul edilemez benim icin. Belki de karsi taraf kabul etmez tek baslarina sizin evde kalmayi ki normali de bu.

Yanlış anlanacak durum yok, yatak odası mahmrem olan yerdir ben yatırmazdım kesinlikle

Yatak odanızı kimseye vermeyin.
Salonda yerde yatak açmak neden ayıp olsun,beğenmeyen otele gider.
Gayet normal bir durum.
Siz evinizi de bırakmayın.
Kendi odanızda yatın,onları da diğer odalarda ağırlayın.
Sizin eviniz orası,bırakmayın kesinlikle.
Çünkü normal olan budur.
Bırakıp gidecekseniz orası otel olmuş oluyor.
O zaman sahiden otele gitmelisiniz.
İnsanlara güvenmemeyi geçtim,ayıp olur evi tamamen bırakmak.
Alın ne haliniz varsa görün der gibi.

sen zaten kararını vermişsin konuyu niye açtınki, millet boşuna yorum yapıyo. misafire para harcatılmaz ya bence siz eve bi miktar parada bırakın ihtiyaçlarını karşılasınlar. hem sevabınıza sevap katarsınız

Kendi anne babana verilir mi peki sizce? Bende de o dert var ayrı konu açcam şimdi :)

Ben yatak odası verilme olayını ilk kez burda okudum bana çok saçma geliyor.ben de başkasının yatağında yatmak istemem kendi yatağımı da vermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…