Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakın ayakkabıları o çaldırtmış olmasın....Merhabalar, bugün misafir geldi annemin bir arkadaşı. Kısa bir süre oturdu ve gitmesi için kapıyı açtığımızda ayakkabılarının olmadığını gördük. Çalınmış... Çok daha önce birkaç kez yaşamıştık böyle bir olay ama, tekrar yaşanacağı aklımızın ucundan bile geçmedi. Kadın madem dış binanızın kapısı açık ve böyle olaylar yaşanıyordu ayakkabımı içeri alacaktınız x hanım diye gerici bir sesle anneme söylendi. Böyle bir olay yaşanmıyordu, çok önce yaşadık birkaç kez bizim günlük giydiğimiz ayakkabılar dışarda duruyor şansızlık işte size denk geldi dedim. Ben o ayakkabıları yeni almıştım falan dedi. 300 tl gibi bir mebla (kendisi 400 tl ye yakın olduğunu söyledi) ve evine dönmesi için ayakkabı verdik kendisine. Geldiğinde kapıyı ben açmıştım ayakkabıları beyazdı dikkat çekiyor olacak ki incelemişim ve pek yeni durmuyordu açıkçası. Akşamüzeri 16 17 yaşlarındaki bir çocukla verdiğimiz ayakkabıları gönderdi. Ben de biz onları tekrar kullanmayız ilerde köşede çöp var koyabilirsin oraya dedim. Annem üzüldü açıkçası ‘ben olsam böyle yapmazdım’ dedi, ben de haksızlığa uğramış hissetim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ps: Anlamayan arkadaşlar olmuş; 400 tl gibi bir fiyat söyledi annemin cüzdanında 300 tl olduğundan o kadarını verebildik. Ve eve dönmesi için ucuz bez ayakkabılar oluyor ya evde onlardan vardı daha önce kullanılmamış onu verdik. Geri getirme çöpe atabilirsin maliyetli bir şey değil dedik ama çocuğuyla göndermiş. Ben de kibarca onun çöpe atmasını söyledim.
Ben daha fazlasını söylerdim o kadınaMerhabalar, bugün misafir geldi annemin bir arkadaşı. Kısa bir süre oturdu ve gitmesi için kapıyı açtığımızda ayakkabılarının olmadığını gördük. Çalınmış... Çok daha önce birkaç kez yaşamıştık böyle bir olay ama, tekrar yaşanacağı aklımızın ucundan bile geçmedi. Kadın madem dış binanızın kapısı açık ve böyle olaylar yaşanıyordu ayakkabımı içeri alacaktınız x hanım diye gerici bir sesle anneme söylendi. Böyle bir olay yaşanmıyordu, çok önce yaşadık birkaç kez bizim günlük giydiğimiz ayakkabılar dışarda duruyor şansızlık işte size denk geldi dedim. Ben o ayakkabıları yeni almıştım falan dedi. 300 tl gibi bir mebla (kendisi 400 tl ye yakın olduğunu söyledi) ve evine dönmesi için ayakkabı verdik kendisine. Geldiğinde kapıyı ben açmıştım ayakkabıları beyazdı dikkat çekiyor olacak ki incelemişim ve pek yeni durmuyordu açıkçası. Akşamüzeri 16 17 yaşlarındaki bir çocukla verdiğimiz ayakkabıları gönderdi. Ben de biz onları tekrar kullanmayız ilerde köşede çöp var koyabilirsin oraya dedim. Annem üzüldü açıkçası ‘ben olsam böyle yapmazdım’ dedi, ben de haksızlığa uğramış hissetim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ps: Anlamayan arkadaşlar olmuş; 400 tl gibi bir fiyat söyledi annemin cüzdanında 300 tl olduğundan o kadarını verebildik. Ve eve dönmesi için ucuz bez ayakkabılar oluyor ya evde onlardan vardı daha önce kullanılmamış onu verdik. Geri getirme çöpe atabilirsin maliyetli bir şey değil dedik ama çocuğuyla göndermiş. Ben de kibarca onun çöpe atmasını söyledim.
Benim de aklıma o geldiNe kdr guvenilir bir kadin bile bile birine yaptirmis olabilir mi cunku kimse kolay kolay o parayi almaz madem cok degerli ayakkabisi kendi nedem iceri alinmasini istemedi parayi alacak kadar rahat biriymis yani
Annemin bir arkadaşı
Ne kdr guvenilir bir kadin bile bile birine yaptirmis olabilir mi cunku kimse kolay kolay o parayi almaz madem cok degerli ayakkabisi kendi nedem iceri alinmasini istemedi parayi alacak kadar rahat biriymis yani
Merhabalar, bugün misafir geldi annemin bir arkadaşı. Kısa bir süre oturdu ve gitmesi için kapıyı açtığımızda ayakkabılarının olmadığını gördük. Çalınmış... Çok daha önce birkaç kez yaşamıştık böyle bir olay ama, tekrar yaşanacağı aklımızın ucundan bile geçmedi. Kadın madem dış binanızın kapısı açık ve böyle olaylar yaşanıyordu ayakkabımı içeri alacaktınız x hanım diye gerici bir sesle anneme söylendi. Böyle bir olay yaşanmıyordu, çok önce yaşadık birkaç kez bizim günlük giydiğimiz ayakkabılar dışarda duruyor şansızlık işte size denk geldi dedim. Ben o ayakkabıları yeni almıştım falan dedi. 300 tl gibi bir mebla (kendisi 400 tl ye yakın olduğunu söyledi) ve evine dönmesi için ayakkabı verdik kendisine. Geldiğinde kapıyı ben açmıştım ayakkabıları beyazdı dikkat çekiyor olacak ki incelemişim ve pek yeni durmuyordu açıkçası. Akşamüzeri 16 17 yaşlarındaki bir çocukla verdiğimiz ayakkabıları gönderdi. Ben de biz onları tekrar kullanmayız ilerde köşede çöp var koyabilirsin oraya dedim. Annem üzüldü açıkçası ‘ben olsam böyle yapmazdım’ dedi, ben de haksızlığa uğramış hissetim. Siz ne düşünüyorsunuz?
benim ayakkabılarım da pahalı olduğu için gittiğim her misafirlikte içeri alalım teklifini kendim yaparımMerhabalar, bugün misafir geldi annemin bir arkadaşı. Kısa bir süre oturdu ve gitmesi için kapıyı açtığımızda ayakkabılarının olmadığını gördük. Çalınmış... Çok daha önce birkaç kez yaşamıştık böyle bir olay ama, tekrar yaşanacağı aklımızın ucundan bile geçmedi. Kadın madem dış binanızın kapısı açık ve böyle olaylar yaşanıyordu ayakkabımı içeri alacaktınız x hanım diye gerici bir sesle anneme söylendi. Böyle bir olay yaşanmıyordu, çok önce yaşadık birkaç kez bizim günlük giydiğimiz ayakkabılar dışarda duruyor şansızlık işte size denk geldi dedim. Ben o ayakkabıları yeni almıştım falan dedi. 300 tl gibi bir mebla (kendisi 400 tl ye yakın olduğunu söyledi) ve evine dönmesi için ayakkabı verdik kendisine. Geldiğinde kapıyı ben açmıştım ayakkabıları beyazdı dikkat çekiyor olacak ki incelemişim ve pek yeni durmuyordu açıkçası. Akşamüzeri 16 17 yaşlarındaki bir çocukla verdiğimiz ayakkabıları gönderdi. Ben de biz onları tekrar kullanmayız ilerde köşede çöp var koyabilirsin oraya dedim. Annem üzüldü açıkçası ‘ben olsam böyle yapmazdım’ dedi, ben de haksızlığa uğramış hissetim. Siz ne düşünüyorsunuz?
300 tl mi verdi anneniz kadina?
Sadece ben mi kadinin ayakkabilari kendisinin caldirdigini dusundum acaba?
NOT: Yalniz degilmisim.
Bir de o ayakkabı hırsızları tutup da tek bir evden almaz genelde toplayıp giderler. Annemlerin binada olmuştu. Ben olsam öteki dairelere sorardım sizden çalınan var mı diye?
Ne alaka yaaaa ! Çok sınırlendim şu an anneniz mi çaldı niye parasını veriyor kadın da utanmadan aliyor mu iğrenç bi insan onun yüzüne bakmazdım hayatta asla ve asla . Yolda birseyi çalinsa kimden isteyecek ? TerbiyesizMerhabalar, bugün misafir geldi annemin bir arkadaşı. Kısa bir süre oturdu ve gitmesi için kapıyı açtığımızda ayakkabılarının olmadığını gördük. Çalınmış... Çok daha önce birkaç kez yaşamıştık böyle bir olay ama, tekrar yaşanacağı aklımızın ucundan bile geçmedi. Kadın madem dış binanızın kapısı açık ve böyle olaylar yaşanıyordu ayakkabımı içeri alacaktınız x hanım diye gerici bir sesle anneme söylendi. Böyle bir olay yaşanmıyordu, çok önce yaşadık birkaç kez bizim günlük giydiğimiz ayakkabılar dışarda duruyor şansızlık işte size denk geldi dedim. Ben o ayakkabıları yeni almıştım falan dedi. 300 tl gibi bir mebla (kendisi 400 tl ye yakın olduğunu söyledi) ve evine dönmesi için ayakkabı verdik kendisine. Geldiğinde kapıyı ben açmıştım ayakkabıları beyazdı dikkat çekiyor olacak ki incelemişim ve pek yeni durmuyordu açıkçası. Akşamüzeri 16 17 yaşlarındaki bir çocukla verdiğimiz ayakkabıları gönderdi. Ben de biz onları tekrar kullanmayız ilerde köşede çöp var koyabilirsin oraya dedim. Annem üzüldü açıkçası ‘ben olsam böyle yapmazdım’ dedi, ben de haksızlığa uğramış hissetim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Yani o kadar para verip ayakkabısı çalındı diye parasını isteyecekse ayakkabısını koynunda gezdirmesi lazim . Hem evime gelip misafir olacak hem de beni tirtiklayacak hiç sevmem 0yle insanlarihiç bir zaman misafirlerin ayakkabısını kapının önünde bırakmam ne olur ne olmaz kapının önünden sincaplar çalmıştı bi kere kuzenimin spor ayakkabısını hiç olmayacak yerdi bizimkide :) sincaplar olan bir yer ve biraz ileride ayakabıları savrulmuş ve dişlenmiş bir halde bulmuştuk :)
iyi bir ayakkabının cidden pahalı olduğu bir dönemdeyiz özene bezene almışta olabilir şahsen ben olsam parasını verirdim alırsa da haklı derdim he ben para almazdım tabi ama bozulduğumu belli ederdim ya o kadar para vericem ayakkabım kaybolacak :):):)