Misafiriniz size geliyorum dediğinde iki ayağınız bir pabuça giriyor mu??

yalnız bnm sorum amonra nın bi kısmında olan bölüme yönelik değildi.bende herşeyimi güzel yaparım havlusuna çöp kutusuna kadar..ben herşeyimi yaptıktan sonra hem yoruluyorum hem stres oluyorum iki ayağım bi paçuca giriyor ve sağlğım bozuuyor demiştim...misafirden önce kendimiz için yapmamız lazım bu temizlik işlerini zaten.

bende panik insanım biri sana gelmek istiyoruz dediği zaman ne yapacağımı şaşıyorum.
Herşeyimi güzel ve tam yapıyorum ama ne yapacağımı şaşırıyorum panikten.

,

evet bazen düşüncesiz takılanlar oluyor balım nur.hiç birşey yapmadan çaresizce beklemekten başka yapılcak birşey yok

kızlarr telaşlı hanımlar relaxx bayanlar bu kadardı sanırm telaş yapan ve yapmayan arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum...:)))

Gerilirim. Eşim de abattığımı düşünür.
Aniden hooop sana geliyoruz diyenleri asla kabul etmem.
Akrabam bile olsa ..
Evim daima temizdir ama misafir temizliği diye birşey var.
Herşey mükemmel olsun istiyorum o yüzden geriliyorum galiba.
bir de tongaya düşürmek isteyenler var.

"yarın bir yere gidiyor musunuz ..?
hayır evdeyiz şimdilik
o zaman size geliyoruz..
ama kararı sen veriyorsun "geliyoruz".."

27 yaşındayım daha kimseye emrivaki sana geliyorum demedim..!!
diyenide sevmem.

Bendede durum birazcık daha farklı..
Eğer çalışıyorsam, ertesi gün misafirim gelecekse bugünden başlarım hazırlığa..
Akşam eve gider gitmez, temizliğe başlarım, ertesi gün için ağır yemeği ve tatlımı hazırlayıp koyarım dolaba.
Ertesi gün stres olmadan sadece mutfağa girerim rahatça hallederim işimi..
Yok yapmazsam uykumda bile stres olurum.
Ama ben çalıştığım için stres yapmıyorum,
herşey dört dörtlük olmasa bile çok görmezler uzun saatler çalıştığım için ama,
eğer evdeysem, tatildeysem kendi kendimin canına okuyorum..
hafta içi gelen olursa haberli ya da habersiz, kim gelirse gelsn evde hep hazır kek, abur cubur durur onlardan koyarım ortaya..
8 de gelip pasta börek yapamam heralde..
keşke hiç kasmasak, rahat olsak ama, buda yapı meselesi demek ki !

Son düzenleme:
bende ilk evlendigim aylarda cok kasardim kendimi hersey dört dörtlük olmasini isterdim aksama misafirim geleceginde bütün günümü temizlikle gecirirdim misafirim geldigindeyse artik temizlik yapmaktan okadar yorulmus olurdumki bi an önce gitselerde uyusam artik diye düsünmekten onlarla dogru dürüst ilgilenemezdim bile ama baktim bu böyle olmuyor...
aksamdan bi liste yapmaya karar verdim
sabah erkenden kalkip o listeye göre bütün islerimi halledip sonra bi güzel sekerleme yapip aksamada misafirlerimin gelmesini beklerdim
yani sende bence bi liste yap erken kalk islerini bitir ve sonra sadece bekle, haa bide 1-2 saat icinde gelmek isteyen misafirlerimide kabul etmiyorum yada telefona cikmiyorum!!!! ))))

ebru32 haklısın bende senin gibi çok yoruluyorumda listeyi kafamda bitiriyorum liste alışkanlığım yok açıkçası.:))
ama senin taktüğinde güzelmiş..belki bir gün bende uygularım..
ben bütün yapacağım işimi bir güne sığdırıyordum şimdi alışmaya çalışıyorum yeni düzenime
bir gün birini birgün birini yapmaya başladım..birgün yapacağımı iki güne yaydım.böyle ne beyin ne fiziken yorulmuyorum..

en güzeli zaten canim. o listede zaten sirf misafirler icin kafam iyice karisip heyecana kapilmamam icin, hehe. yoksa bende senin dedigin gibi yapiyorum

temizlik yap yap bitmiyor evin işi ne kadar ugrasırsan gene cıkıyor gene cıkıyor.toz alıyorum aragı soğutmadan mobilyalarım sağolsun tekrar tozlanıyor.yerleri siliyorum yine batıyor.çamaşır yıkıyorum yıne cıkıyor iş bitmiyor yani yarın kayınvalidemler geliyor eve gidince kalan işleri bitirmem lazım yarına yemek ayarlamam lazım:18::95:

bütün sayfaları okudum.meraktan..
acaba herkes aynı şekilde stres oluyor mu diye?
2,5 yıllık evliyim bende.ilk başlarda daha fazla stres yapardım.herşey dört dörtlük olsun diye.
şimdilerde daha bi rahatım sanki.. habersiz gelenim pek olmaz.o yüzden akşamdan yapılabilecek olanların bir kısmını yaparım genellikle.
evim çoğunlukla derli toplu temizdir.fakat ne kadar temiz olsada tabiki misafir gelmeden önce bi daha gözden geçiririm salon,mutfak,lavabolar..
yapı meselesi bence.. ama biraz rahat olmakta fayda var.. :92:

haklısın cnm..

gerçekten bizler kadar özenli ve temiz kadınlar olduğu kadar pis ve eli ağır olanlar da çok. ve daha kötüsü farkında bile değiller. huyum değişmez bunu biliyorum ama o kadın geleceğinde asla günlük yaşamımı bölmeyeceğim. ameliyatlıydım yaa var mı ötesi? neyse...

kime didinnnnnnnnn?

kahvekolik eli ağır ve pis olanlarda hiç çekilmiyor ama ya..gerçekten öylelerin misafirlerine Allah sabır versin:18:
sumar arkadaşta bana ve superisine demişti

baskın gibi oluyor birazda.ev derli mi toplu mu selamın aleyküm.

Ayy okudum mokudukça rahatladım yalnız değilmişim benim eşimde ben panik olunca kızıyor ne olcakmış olur öyle şey evim hep toplu temiz ama hepte bu misafirler ev dağınık o zaman gelir geçenlerde aradılar yoldayız geliyoruz 15 dk evi süpürdüm tuvaletler toz mutfak temizledim tarihi rekor bu aradada eşime bağrıyorum yardım et süpürge bez adamda döndü kendini dr sandın galiba dedi yardım et deyince zor geliyor tabi ama asla o şekilde kimseye gitmem gerçekten çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…