bende panik insanım biri sana gelmek istiyoruz dediği zaman ne yapacağımı şaşıyorum.
Herşeyimi güzel ve tam yapıyorum ama ne yapacağımı şaşırıyorum panikten.
,ben çalıştığım için hafta içi pek kimse gelmez ama gelecek olanda arar müsaitseniz diye sorarlar bizde hayır diyemiyoruz tabiiki. eşimle birlite toplarız evi, ikrama gelince evde ne varsa yetiştirebildiğim kadarıyla yaparım çokda umursamam çünkü ben kime misafirliğe gittiysem ya sadece çay verirler yada hazır bisküvi koyarlar önümüze. eşimde bana kzar onlar sana ne koyuyorlarda yapıyorsun boşver yorma kendini diye. çokda takıntı yapmayın bence. çat kapı gelene sinir oluyorum bende bir keresinde çok hastayım yatıyorum ev dandini mutfak dağınık teyze kızı geldi birde oturdular utanmadan. ben hastayım diyorum kime diyorum heç umurlarında değil. gece 11e kaar oturdular sinir olmuştum.
ebru32 haklısın bende senin gibi çok yoruluyorumda listeyi kafamda bitiriyorum liste alışkanlığım yok açıkçası.:))
ama senin taktüğinde güzelmiş..belki bir gün bende uygularım..
ben bütün yapacağım işimi bir güne sığdırıyordum şimdi alışmaya çalışıyorum yeni düzenime
bir gün birini birgün birini yapmaya başladım..birgün yapacağımı iki güne yaydım.böyle ne beyin ne fiziken yorulmuyorum..
eylül.yn Allah güç versin ellerine kuvvet:))dediğin gibi bir gün süpür yine kirleniyor doğa kanunu
işin kötü yanı kayınvalidemlerin geliş bileti var gidiş bileti yok iyi insanlar ama gene de hayırlısı diyeyim
bütün sayfaları okudum.meraktan..
acaba herkes aynı şekilde stres oluyor mu diye?
2,5 yıllık evliyim bende.ilk başlarda daha fazla stres yapardım.herşey dört dörtlük olsun diye.
şimdilerde daha bi rahatım sanki.. habersiz gelenim pek olmaz.o yüzden akşamdan yapılabilecek olanların bir kısmını yaparım genellikle.
evim çoğunlukla derli toplu temizdir.fakat ne kadar temiz olsada tabiki misafir gelmeden önce bi daha gözden geçiririm salon,mutfak,lavabolar..
yapı meselesi bence.. ama biraz rahat olmakta fayda var.. :92:
gerçekten bizler kadar özenli ve temiz kadınlar olduğu kadar pis ve eli ağır olanlar da çok. ve daha kötüsü farkında bile değiller. huyum değişmez bunu biliyorum ama o kadın geleceğinde asla günlük yaşamımı bölmeyeceğim. ameliyatlıydım yaa var mı ötesi? neyse...kahvekolik çok dikkatli okudum ben bile sinir oldum.herkeze hakettiği değeri vermek lazım.aynı şey bnmde başıma gelmişti..ama bizim gittiğimz ev çok temiz ve düzenli.sadece kahvaltıyı bekleyene kadar tansiyonum oynamıştı yerinden.ama o kadar midem kötü oldu ki belki iki saatte kahvaltı hazırlanmıştı.
vay burada kaçak ıkı kişiyi buldum hemde arka arkaya ,hani gündüzse gelecektınız
konuya dönersek ,stres yaparım esım kızar..hele evdeysen gelıyorum dıyenlere fitil oluyorum..evim düzenlı olsa bıle stres yaapıyorum..
Gerilirim. Eşim de abattığımı düşünür.
Aniden hooop sana geliyoruz diyenleri asla kabul etmem.
Akrabam bile olsa ..
Evim daima temizdir ama misafir temizliği diye birşey var.
Herşey mükemmel olsun istiyorum o yüzden geriliyorum galiba.
bir de tongaya düşürmek isteyenler var.
"yarın bir yere gidiyor musunuz ..?
hayır evdeyiz şimdilik
o zaman size geliyoruz..
ama kararı sen veriyorsun "geliyoruz".."
27 yaşındayım daha kimseye emrivaki sana geliyorum demedim..!!
diyenide sevmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?