Misafiriniz size geliyorum dediğinde iki ayağınız bir pabuça giriyor mu??

Misafir geleceği zaman en çok mutfak banyom temiz olsun gerikalan dağınıklık olabilir ama olmamalı acayip takıntılıyım bu konuda rahmetli yengem derdi bir evin temiz olduğu mutfağı ve banyosundan anlaşılır diye çok haklıymış

ay güldürdünüz beni
temizlik yaparken dr benzetmesi bir sizin başınıza geldi galiba
aynen bende öyleyim mutfak ve banyom illa temiz olsun yaa
zaten gerisi geliyor..
böyle mis gibi çamaşır suyu kokusu gelsin banyodan süperrr
buarada gördüğünüz gibi yalnız değilsiniz:))
benim gibi sizin gibi stresli o kadar hanım varki

Geçenlerde düşünmüştüm çamaşırsuyu kokusuna oh mis gibi diyen başka varmıdır diye demek varmış bazen kendime çok sinir oluyorum habire ev temizliyorum her yer düzenli kardeşim bazen diyor senin düzenin beni kasıyor ama napıyım elimde değil
EEEE adam haklı elimde eldivenler bağıran biri

ben evi süpürüm sildiğim günü eşimde biraz bundan dolayı kasılıyor
aman kıl dökülmesin aman yediğimiz bir şey dökülmesin..
ama temiliğin tazeliği geçtikçe bi relaxlık söz konusu.
evet bayılıyorum çamaşır suyu kokusuna:

Ama haksızmıyız hele okıllar ıyyy iyiki kağıt havlu çıkmış bazen diyorum bunu kim bulduysa Allah razı olsun hayatımı kurtarıyor.Aynen canım katılıyorum hafif bayatladımı bende biraz rahatlıyorum ama kısa sürüyor benimki abartı oluyor bazen farkındayım

hele o saç kılı evet aynen iğğ çok kötü..
zaten başka birşey dökülmez bizim evde.
o kıllara gıcık oluyorum hemen süpürmem gerek..:82:

hele o saç kılı evet aynen iğğ çok kötü..
zaten başka birşey dökülmez bizim evde.
o kıllara gıcık oluyorum hemen süpürmem gerek..:82:

Sanırım biz kadınlar çoğumuz aynıyız eşim bana diyoki ne olcak dökülse sonra süpür temizle yokk banyodan sonra eziyet valla

selam kızlar bende temizlik konusunda takıntılıyımdır oldukça..bi ara tedavi gördüm ama sonra atlattım çok şükür
evlenmeden önce sabahın köründe işe giderdim gece yorgunda gelsem mutfakda tek bir kaşık görsem kirli yataga girince uyuyamazdım
sonra annem beni 2 3 ay mutfaga hiç sokmadı sağolsun bir sürü taktik uyguladı bu durumdan çıkmam için.
şimdi evlendim evdeyim 2 gün dip köşe girmesem yere bastığım çoraplarla koltuga bile oturmak istemiyorum.
çamaşır suyunu o kadar kullanırdımki bi gün eşimin evde oturuken gözleri acımış yaşarmaya başlamıştı.sonra ne mi oldu ben alerji oldum tıkandım ilaç kullanmaya başladım

artık herşeyi sınırında yapmaya çalışıyorum
en azından deniyorum

ayşen_34 aa çok geçmiş olsun.gerçekten çok şaşırdım.takıntı çok kötü ama yaa.
bende anahtarı tuttuktan sonra hemen elimi yıkarım yada başka bir evde çorapla bastıysam kesinlikle bir yere bulaştırmadan atarım.
artık ellerim kup kuru ve pürüzlü yıkamaktan sürekli krem istiyor.
Allah başka hastalık vermesin ama bu takıntıda insanı yıpratıyor ya!

Ayyy ne olcak benim sonumda merak ediyorum ben kendim yapıyorum beğenmiyorum kadın tutuyorum offff bu bir hastalık doğru bu aralar evimi temizliyemiyorum annanem hasta hastanede bile bazen aklıma ev geliyor nasıl ileri bir seviyedeyimki hastane odasını bile hijyen yaptım kardeşim bana pes yaniii dedi

Ayy ben çıktım bu sefer zaten pilide bitiyo yarın buralarda olursanız görüşürüz kızlar insan kendi gibi insanlarla konuşunca rahatlıyor

çok geçmiş olsun!fazla kasmayın kendinizi.
tabi bende relax olmalıyım!
artık öyle olmaya çalışıyorum

sağolun kızlar
elde değil yaşamayan insan için söylemesi çok kolaydır.ama bunları yaparken artık kendime eziyet ettiğimi düşünüyorum ve dizginliyorum kendimi.
ne yaparsak kendimize

iyi geceler

Ayyyyyyyy aynisini bende yasiyorum. Gerci henüz baba evindeyim ben annemde var, ama annem biraz rahatsiz oldugu icin islerin cogunu ben yapiyorum. Özellikle temizlik bana ait oldugundan kendimi temizlikle yiyip bitiriyorum. Hergün süpürge ve her iki günde bir toz almama ragmen, misafirin geldigi gün mutlaka toz alir evi süpürürüm, banyoyu temizlerken cesitli kirec cikaricilarla temizlerim. Cok yoruluyorum, özellikle seninde dedigin gibi misafirin gelecegi zamanlarda. Bugün kiz arkadaslarim yemege geldiler mesela. Ben dünden basladim temizlige. Dün kurabiye yaptim, toz aldim, banyoyu dipten köseden temizledim, üstüne üstelik ev camasir suyu koksun diye kendi odamin yatak örtüsünü ve salondaki yastik yüzlerini yikadim. Bugünde toz aldim, süpürge ve tekrar banyoyu temizledim, kek yaptim, yemegi annem yapti. Ve inan kullandigim o temizlik ilaclarindan dolayi ve ellerimin sudan hic cikmadigindan dolayi su an ellerim sizliyor. Düsünüyorum, yemegi annemin yapmasina ragmen, bu kadar yoruldum birde kendi evimde yemekte bana ait olacak, ozaman ne yapacagim???

sensible dimi ayyy sendede mi var bu telaş:))
daha bu tatlı günlerin..
şaka şaka:)
evlilik çok güzel birşey ve işleri böldüğünde bütün herşeyin bi hal yoluna giriyor.,
boşver telaş yapma
ama çok tatlı bir iş koliksin gibime geldi..
kendi evinde harikalar yaratacaksın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…