Misafiriniz size geliyorum dediğinde iki ayağınız bir pabuça giriyor mu??

hayret dermet.nasılmış onlar öyleişte fazla yüz göz olunca sabah sekizdede gelirler.akşam on ikidede kalkarlar

komşular ve akrabalar.komşu yakın bi eksiğini bulsa dedikodu yapar öteki komşulara akrabada öyle.en iyisi arkidişler.

evlendiğimden beri (1,5 yıl) misafiri pek sevmiyorum açıkçası...hoş değil bunu söylemek belki ama doğrusu bu napıyım.
çünkü nerdeyse hiç arkadaşımın olmadığı bi yerde yaşıyorum ve gelenler hep bana yabancı kimseler oluyordu,tanımadığım insanları ağırlamak zorunda olmak da hiç hoş gelmedi bana,kimsenin huyunu suyunu bilmem deli gibi uğraşırdım ben de,yok temizlik yok ikramlık diye...şimdi tanıdım hepsini yavaş yavaş,eskisi kadar kasmıyorum,kendi arkadaşlarımdan da çook nadir gelenler olur onlara zevkle hazırlanırım,ama eşimin akrabaları falan olunca pek eğlenemiyorum ne yalan söyleyim

esracım bütün içtenliğinle cevap verdiğin için çok teşekkürler.hepimizin ortak sıkıntısı bu dediklerin aslında

esracım bütün içtenliğinle cevap verdiğin için çok teşekkürler.hepimizin ortak sıkıntısı bu dediklerin aslında

ne demek canımevet herkes için aynı şeyler geçerli oluyor bu durumlarda,sevdiği birileri gelince hiç problem olmuyor,sıkıntıya düşmüyor ama hoşlanılmayan kişilere gelince sıra

aydasu içini dökmeye mi geldin şeker

Başka kimler dökülmüş bakayım dedim kurdelam
İlahi güldürdün beni...

Zor valla Allah yardımcınız olsun...
Evlendikten sonra rahat edecem Allah'ın izniyle...
Misafir derdim olamayacak...

sen demişsin içim dolu bu konuda diye onun için dedimneden evlenince uzağa mı gidiyorsun rahat edeceksin?

artık karar aldım.ev temiz olsada biri gelince sil baştan yapmaktan vaz geçtim.misafirin gelmesine yakın bir gün birini birgün birini yapacam.süper oluyor.misafir günündede sadece süpürcem.eksiklerimi tamamlıyacam.

aa çalışmıyor musun? o zaman halledersin canım ya hiç üzme kendini. bak bizler çalışırken yapabiliyorsak sen hayli hayli yaparsın titizlendiğinden 2 ayağın 1 pabuca giriyor.
ben genelde haftasonları temizlik yapabiliyorum sadece. evimiz 3 wcli olduğu için misafirlerinki hep temiz oluyor.
ama toz olayına gelince tam bir kabus! evim 3 cepheli ve önünde kocaman bir park var bütün tozlar polenler balkonlardan camlardan doluyor. üstüne saçlarım da çok dökülüyor uzun uzun.. neyse sadede geleyim:
buna da şöyle bir çözüm bulduk: black&decker marka 12V' luk şarjlı süpürge aldık ki benim büyük süpürgem kadar güçlü çekiyor neredeyse!
muhakkak her akşam yatmadan köşeleri geçerim süpürgeyle; çok birikmez o yüzden.
ikram olayına gelinceee işte en zoru bu!
1-2 gece önceden servis tabaklarımı çatallarımı hazırlarım; çay setimi çıkarır ayarlarım; aklıma gelen her alınacağı dolaba yazarım; genelde rus salatası falan yaparı 1gün önceden dolaba atarım ve son gün sadece pişirilecekler kalır

bi de bikaç yöntem keşfettim zamanla;
mesela çok geç ya da akşamına geliyoruz diye haber verdilerse pastalığımın 1 katına rulokat 1 katına da evde varsa kurabiye (genelde çok sevdiğimizden ya da annemin misafiri eksik olmadığından evde kurabiye bulunur) koyuyorum.
dolabımda hep yufka olur en sevdiğim börek olan sodalı böreği yapıyorum. hazırlamam 15dakika sürüyor pişmesi de 15-20 dakika.
hem misafirim gelince sıcacık oluyor hem de herkes su böreği gibi olmuş diyor.
bir gece önceden hazırlayıp dolapta bekletip misafir gecesi pişirince daha bir kabarıyor.

fecstasy şu dönemde çalışmam zor gibi görünüyor malesef.sağlık nedeniyle yeni bi tedaviye başlayacam stres olmaması gerek ve çalışsam zor olur.hem çalışıp hem ev düzenini sağlayan hanımları takdir ediyorum.belki bende sizler gibi olurum birgün.belkide çok kolay düzenimi sağlarım.umduğum gibi olmaz dimi...bu titizlenme evin yapısıylada alakalı sanırım.çünkü malesef tozsuz bir ortamda değil yaşadığımız ev.galiba bundan çok stres yaptım.ama geçecek geçecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…