Misafiriniz size geliyorum dediğinde iki ayağınız bir pabuça giriyor mu??

bizim de öyle hayatım; hergün toz alsan alınır o derece.
hani şu yeni mikrofiber bezler var; onlardan denedin mi? iz bırakmıyor hemen alınıyor tozu.
salonda oturmuyorsanız kapısını kapalı da tutabilirsin o da işe yarar.
misafir geleceği zaman eşin süpürsün sen mutfağı hallet işin bitince toz alırsın tamaaam zaten her odaya girip çıkacak halleri yok ya!
üzme kendini arasıra dışarıdan da hazır birşeyler alırsınız her misafire arı sütüne varana kadar sofra kurmaya ne gerek var :)
öpetim :*
bu arada çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşmanı diliyorum.

fecstasy senin düzeninde çok güzel geldi bana..bende genelde dediğin börekten yaparım çok güzel olur.hem çeşit hem basit.hem doyurucu.ama benim stres yaptığım çaylıklar deyil.bir çaylığa tatlısı tuzlusu beş çeşit hazırlarım.onlar basit...ben yemek vs işin içine girince yoruluyorum ama sonuda bi sürü şey çıkıyor ortaya

fecstasy çok teşekkür ederim canım çok güzel şeyler yazdın bana.ama salonum ortada kapısız ondan toz oluyor ya işte sıkıntım bu.

eneem aynı kaderi paylaşıyoruz benim salonun da kapısı yok evi görmeye gelince havalı gelmişti ah avare başım tozunu hiç düşünmedim gençlik başımda duman tabi
o zaman mikrofiberden başka yolun yok canımcım; mobilyan koyu renkse özellikle; şaypada mikrowiper gibi bir marka var ben en çok ondan memnunum hiç iz ve hav bırakmıyor
öpüldün şeker

Son düzenleme:
ben de senin gibiyim kurdelam sen 3 yildir evliymissin ben 19 senedir evliyim hala elim ayagima dolasir ya yetistiremessem diye yemekler güzel olmassa diye kendimi yer bitiririm ama sonunda herkes memnun olur ama ben her seferinde yine kasarim kendimi elde olan birsey degilnapalim :))

hatice sen ay cnm bnm yapıyla alakalı birazda bak sen usta olmuşsun hala telaş yapıyorsun.Allah nice ondukuz seneler nasip etsin inşallah

hiç sevmiyorum kapısı olmayan salonları.ne güzel kapısı olanlar çok şanslı çek dursun temiz temiz..

kapısı olmayan üstelik açık mutfak bir ev tutmaya hazırlanıyordum. çok estetik görünüyordu gözüme ama gözümü korkuttunuz kızlar.. :86:

kapısı olmayan üstelik açık mutfak bir ev tutmaya hazırlanıyordum. çok estetik görünüyordu gözüme ama gözümü korkuttunuz kızlar.. :86:

bence hayatının hatasını yaparsın Catharsis, benim evim açık mutfak sürekli düzenli tertipli tutmak lazım,
senin mutfağın dağınıkta olsa kapısını kapatır misafirini salonda ağırlarsın. Ama börek yapıyorsun tepsisi var, dışarıda tutman lazım olan yiyecekler var ne varsa gözüküyor. Lavoban filan herşeyinin temiz olması lazım.

ben daha evli değilim . bir de evli olsam kim bilir ne olurum.:18: çünkü ne zaman biri size geleceğiz dese o gece rüyama bile giriyo kabus görüyorum. misafirler gelmiş ben hiç bişeyi tamamlayamamışım

ben çalıştığım için hafta içi pek kimse gelmez ama gelecek olanda arar müsaitseniz diye sorarlar bizde hayır diyemiyoruz tabiiki. eşimle birlite toplarız evi, ikrama gelince evde ne varsa yetiştirebildiğim kadarıyla yaparım çokda umursamam çünkü ben kime misafirliğe gittiysem ya sadece çay verirler yada hazır bisküvi koyarlar önümüze. eşimde bana kzar onlar sana ne koyuyorlarda yapıyorsun boşver yorma kendini diye. çokda takıntı yapmayın bence. çat kapı gelene sinir oluyorum bende bir keresinde çok hastayım yatıyorum ev dandini mutfak dağınık teyze kızı geldi birde oturdular utanmadan. ben hastayım diyorum kime diyorum heç umurlarında değil. gece 11e kaar oturdular sinir olmuştum.

Allahımm bende senin gibiyim. inanılmaz panik yapıyordum baktım olmayacak en az bir gün önce haber verin bana dedim millete. ani geleni de kabul etmiyorum.
beni çok üzen bişey olmuştu onu anlatayım. geçen sene ameliyat olmuştum bir hafta sonra eşimin akrabaları geleceklerini söylediler.(yatılı) müsaitmisiniz demek yok, sadece biz şu saatte otobüse biniyoruz dediler. ben o halimle evi deli gibi temizlemeye koyuldum hemen. yapıyorum ama başım dönüyor o derece düşünün. ayrıca bi kaç çeşit yemek ve pasta hazırladım gece geç vakte kadar. sabah erkenden kalkıp muazzam bir kahvaltı hazırladım kalanını ertesi gün yaparım dedim. bikaç gün kaldılar ben pervane modunda tabi. bikaç ay sonra biz onlara gittik ev permeperişan, tezgah bulaşık dolu...yol yorgunluğumuzla kadın kahvaltı hazırlasın diye saatlerce bekledik yaptığı da bir patates kızartması. vallahi hiç böyle şeyler aramam önemli olan güzel vakt geçirmek ama ben ne haldeydim onlara neler yaptım karşılandığım şekle bakın. ayrıca bende obsesif durumlar var, kadının evi o kadar pisti ki kendi evime geldiğimde ilk iş banyo yapmak ve valizde ne varsa A dan Z ye yıkamak oldu.
bu da böyle bir anımdır :)

Son düzenleme:
kahvekolik çok dikkatli okudum ben bile sinir oldum.herkeze hakettiği değeri vermek lazım.aynı şey bnmde başıma gelmişti..ama bizim gittiğimz ev çok temiz ve düzenli.sadece kahvaltıyı bekleyene kadar tansiyonum oynamıştı yerinden.ama o kadar midem kötü oldu ki belki iki saatte kahvaltı hazırlanmıştı.

ben daha evli değilim . bir de evli olsam kim bilir ne olurum.:18: çünkü ne zaman biri size geleceğiz dese o gece rüyama bile giriyo kabus görüyorum. misafirler gelmiş ben hiç bişeyi tamamlayamamışım

ay kıyamam sana.stres yapma bu kadardaama güldürdün beni

kısss kurdelam nerelerdesin....
görünmez oldun bacım
yakaladım seni...

vay burada kaçak ıkı kişiyi buldum hemde arka arkaya ,hani gündüzse gelecektınız

konuya dönersek ,stres yaparım esım kızar..hele evdeysen gelıyorum dıyenlere fitil oluyorum..evim düzenlı olsa bıle stres yaapıyorum..

kesinlikle sana katılıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…