- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
- Konu Sahibi sstsessizol
-
harikasin yaaa yaz tabii beklerim, cok sevdim seni
Ayni beni anlatmissiniz. Biri gorse beni misafir istemiyor der. Asla oyle degil. Telas panik oluyorum. 4/4 luk agirlamak istiyorum. Ikramlarim yemeklerim evim herseyim guzel olsun istiyorum evimde misafir oldugunda.Kizlar merhaba.
Benim derdim eve gelen misafir kabul aşamalarındaki streslerim ve benim telasli yapim.
Evlendikten sonra ogrendim ev islerini. Birileri gelcek oldu mu tutusuyorum, bir panik, bir stres. Her seyim misafir gelene kadar hazir olsun istiyorum, olmayinca da misafir gelene kadar evde teror estiriyorum...
Esim bikti benim bu mukemmeliyetci yapimdan. Adam eve misafir cagirmaya korkar oldu. Bu mevzular yuzunden kac kere tartistik sayamadim bile.
Bide bi kaç kez evimize gelen yatılı misafirler bize gün belirtmeden uzun süre kaldılar, mesela birilerinin 1 gunlugune geldiğini düşündük ama 3 gun kaldılar, birileri 2 ay kaldı (2 ay olan saglık sebebiyleydi). Artık yatılı misafir gelecek diye ödüm kopar oldu
Benim gibi misafire hazırlık aşamaları aşırı stresle geçenler var mı?
Ya da bana tavsiyelerde bulunmak isteyenler var mı?
Bekar ve dertsiz oldugum gunleri mi ozledim yoksa?
Ayni beni anlatmissiniz. Biri gorse beni misafir istemiyor der. Asla oyle degil. Telas panik oluyorum. 4/4 luk agirlamak istiyorum. Ikramlarim yemeklerim evim herseyim guzel olsun istiyorum evimde misafir oldugunda.
o kurabiyenin tarifini alabilimiyizzz :)))bu arada cozulmesini bekliyorsunuz dimi iyice?
vayy beee kırk yıllık limoncuda ferahlamadın da tatlıda canın cekti ask olsun :)))gonderdim limonlutarcinlikek isminizde pek hosmus, istah acici
o kurabiyenin tarifini alabilimiyizzz :)))
Yaslaninca belki ama oda biraz zor. Can cikar huy cikmazmis :))bende bendeee ne ara duzelcez biz
Yaslaninca belki ama oda biraz zor. Can cikar huy cikmazmis :))
Bayatlamayan kurabiyeleri hava almayan kaplara koyup buzluga atarim. 4 cesit tatli tuzlu kurabiyem hep vardir. Borekleride sararim pisirmem ama. Mercimekli peynirli patatesli boregim vardir. Buzluktan cikarir ustune yumurta sarisi surer firina veririm. Mayali seyleri sadece misafir gelecegi gun yaparim.Kizlar merhaba.
Benim derdim eve gelen misafir kabul aşamalarındaki streslerim ve benim telasli yapim.
Evlendikten sonra ogrendim ev islerini. Birileri gelcek oldu mu tutusuyorum, bir panik, bir stres. Her seyim misafir gelene kadar hazir olsun istiyorum, olmayinca da misafir gelene kadar evde teror estiriyorum...
Esim bikti benim bu mukemmeliyetci yapimdan. Adam eve misafir cagirmaya korkar oldu. Bu mevzular yuzunden kac kere tartistik sayamadim bile.
Bide bi kaç kez evimize gelen yatılı misafirler bize gün belirtmeden uzun süre kaldılar, mesela birilerinin 1 gunlugune geldiğini düşündük ama 3 gun kaldılar, birileri 2 ay kaldı (2 ay olan saglık sebebiyleydi). Artık yatılı misafir gelecek diye ödüm kopar oldu
Benim gibi misafire hazırlık aşamaları aşırı stresle geçenler var mı?
Ya da bana tavsiyelerde bulunmak isteyenler var mı?
Bekar ve dertsiz oldugum gunleri mi ozledim yoksa?
Bayatlamayan kurabiyeleri hava almayan kaplara koyup buzluga atarim. 4 cesit tatli tuzlu kurabiyem hep vardir. Borekleride sararim pisirmem ama. Mercimekli peynirli patatesli boregim vardir. Buzluktan cikarir ustune yumurta sarisi surer firina veririm. Mayali seyleri sadece misafir gelecegi gun yaparim.
Onceden haberim varsa kurabiyeleri firinlamiyorum bazen. Eger acilse sicak firinda cozduruyorum.Borekleride ayrilacak kadar cozuldukten sonra tepsiye dizip sarisini surup don iken firina veriyorum.vay bee analar ne evlatlar doguruyor demek istiyorum
masallah size.
tum bunlari cikarinca, hafif cozulmeye baslayinca firina mi atiyorsunuz direk?
tatlıya aldık ama tuzlu kurabiye tarifi alabilirmiyizzBayatlamayan kurabiyeleri hava almayan kaplara koyup buzluga atarim. 4 cesit tatli tuzlu kurabiyem hep vardir. Borekleride sararim pisirmem ama. Mercimekli peynirli patatesli boregim vardir. Buzluktan cikarir ustune yumurta sarisi surer firina veririm. Mayali seyleri sadece misafir gelecegi gun yaparim.
Onceden haberim varsa kurabiyeleri firinlamiyorum bazen. Eger acilse sicak firinda cozduruyorum.Borekleride ayrilacak kadar cozuldukten sonra tepsiye dizip sarisini surup don iken firina veriyorum.
Tabi ki de. Benim olcum 1 tepsiden fazla oluyor onceden soyleyim.tatlıya aldık ama tuzlu kurabiye tarifi alabilirmiyizz
Kurabiyeleri pisirdikten soguduktan sonra buzluga. Borekleri sarip pisirmeden buzluga hatta tepsiye dizerim biraz dondururum ki sonra paketlerim birbirine yapismaz.aaaa nasil yanii ben hamur seklinde koyuyorsunuz sandim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?