Toplumumuzun büyük çoğunluğu görgüsüz de ondan.
butun uyelere bi lakap takiyolarmi yoksa belirli ksiilermiYıl sonunda
Ne zmn seçiliyor ki
Ac birakiyor eve de almiyor
butun uyelere bi lakap takiyolarmi yoksa belirli ksiilermi
Biz lisede bile evde toplanir yer icer disari oglan kesmeye cikardik cay kahve icerdik sadece
Yok bn bzmkilerdeki sevimin ickisi kocasini seviyorum idolum o yaniparacı nuri kantar seniii
Üfff misafir konusu benimde derdim daha doğrusu derdim oldu, bu duruma sebepte genelde eşim tarafının çat kapı gelmesi müsait miyim değil miyim giç umurlarında değil, bi haftasonum var o da öyle heba oluyo, gelincede peşlerine başkalarınıda takıyolar, evimin işi falan öyle kalıyo, misafir mi ığğğ geldi
Üyeler üyelerin ismini söylüyor yada kazen yazıyor ona göre oy alanlar
bizimde vardı böyle bir yakınımız , ilk davetim aynı zamanda son davetim oldu
ilk defa evime akşam yemeğine çağırdım , şehrin bir ucunda oturuyorlar eyvallah da akşam yemeğine de sabahın 10 un da gelinmez ki üstelik o satte biz yatakta mışıl mışıl uyuyorduk sabah onda karşımda görünce şok oldum davet ettim içeri kahvaltı yaptınız mı diye sordum yok dediler '' bak sen bir de kahvaltı yapmadan gelmişler '' her neyse kahvaltı da hazırladım evimde temiz değil di akşama gelirler öğlen temizlerim diye düşünmüştüm . akşam yemeğini de yediler 11 e kadar oturdular neden kalkmadılar biliyormusunuz o saate kadar çünkü o saatten sonra otobüs yok onların oraya yani biz arabayla bırakmaya mecbur kaldık ... bir daha tövbe mi tövbe o günden sonra ne aradım ne sordum nede davet ettim ... hiç gerek değil ... arabayla bırakmak vs hiç önemli değil de sabahın 10 un da gelmeleri büyük ayıp ve terbiyesizlik bence ki hafta sonuydu yani o saatte yatıyor olma ihtimalimiz çok yüksekti ve gecelikle açtım kapıyı bir daha tövbe dedim çağırmadım kırılırlarsa kırılsın böyle şeylere hiç tahammülüm yok tur..
Zayifladim onun yuzunden cikilata bile vermedi zalimyine iyisin. beni ceviz kabukları üzerinde yürütüyordu yalın ayak
Hmm bende gircem bakalim ne secilcem
Sert dur dicem kendime de anlamıyorlar ki, aman bi kahve içelim dedik, kahve oluyo öğle yemeği oluyo o akşam yemeği bi de kaynana aman kalın kalın demez mi benim yerime gelen misafire boğasım geliyo:/gına geldi
Lisede basit seyler makarna kizartma vsben lisedeyken zaten hep dışarda buluşurdum arklarla
Sert dur dicem kendime de anlamıyorlar ki, aman bi kahve içelim dedik, kahve oluyo öğle yemeği oluyo o akşam yemeği bi de kaynana aman kalın kalın demez mi benim yerime gelen misafire boğasım geliyo:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?