Şurda 1 saattlik hukukumuz var ne şımarıklığını gördüm ne uyuzluğunu
kazen bekar evli değil
insanin psikolojsii bozulurben 1 ay bile banlandım
Hmhm dogru turk kulturunde boyle. Almanyada kahveye gel dedi mi yaninda kek bile vermiyomus kahveni ic git :) biz izzet ikrami seven milletiz. Yani madem rahatsiz oluyosun aksam yemegine al sadece, yemek cay faslindan sonra giderlerbanım yeni açıldı herkese merhaba
bu benim bilgisizliğimmi yoksa kültür çatışmasımı? uzun süre yurtdışında kaldığım için bazı şeyleri eksik biliyor olabilirim. ama bu benim için gerçekten bir sıkıntı olmaya başladı çünkü misafirden soğumaya başladığımı hissediyorum.
sanırım burda adet böyle : birini kahvaltıya davet edersin gelir kahvaltı yapar, oturur.öğlen yemeğini yer, oturur, akşam yemeğini yer, oturur, akşam 11 oldumu evine gider.
öğlen yemeğine çağırırsın aynısı. akşam yemeğine çağırdınmı 12 den önce gitmez.
sırf oturmaya çağırırsın bi çay içemeye aynı şekilde. 11-12 den önce gitmezler.
ben artık birilerini eve davet etmeye korkar oldum. hoş benimde çok arkadaşım yok, kendi arkadaşlarım geldiklerinde zaten 2 saatten fzla durmuyolar. ama konu komşu, akrabalardan böyle oluyor yaa. uzaktanda gelmiyolar, yan sokaktan.ve sık geliyorlar.
bir insan neden komşusunun evinde , kahvaltıya çağırılmasına rağmen, gece 11-12 ye kadar durmak isterki? ben birini kahvaltıya çağırdığımda o gün başka hiçbişey yapmıyorum. o gün komple yanıyo benim için. bundan sonra galiba herkesi sadece akşam yemeğine çağıracam...
insanin psikolojsii bozulur
kazen bekar evli değil
İnş bu topiği okumazkazenin başının altından çıkıyor. en uyuz üye seçiliyorum. oy çalıyor kesin
Hmhm dogru turk kulturunde boyle. Almanyada kahveye gel dedi mi yaninda kek bile vermiyomus kahveni ic git :) biz izzet ikrami seven milletiz. Yani madem rahatsiz oluyosun aksam yemegine al sadece, yemek cay faslindan sonra giderler
Simdi ben arkadasimi kahvaltiya cagirsam kahvalti yapariz cay kahve derken aksama yaklasir e bi daha eve gidip yemek mi yapsin birlikte yapariz kocani da cagir buraya gelsin aksam yemgine derim yani. Akraba zaten yollanmaz otur denir.
Ben 2 gun catladim burda aen 1 ay naaptin oyle safak saydinmizaten bandan sonra daha bi piskopat olup geliyorum
Okursa yandikİnş bu topiği okumaz
Ben 2 gun catladim burda aen 1 ay naaptin oyle safak saydinmi
kaçarmı ondanOkursa yandik
Oy ben oleydimhücrede yattım işte
soğun taşlar üstünde
Benide muhalif üye ilan etti herkes gibi düşünmek zorunda değilim ki
Kaçmaz dimikaçarmı ondan
nerde yasiyorsunuz bilmem ama biz dünyalilarda böyle bir olay yoktur
ki eger yasiyorsaniz ve dünyada iseniz o dediginiz kisiler insan degildir
Ne zmn seçiliyor kiBenide muhalif üye ilan etti herkes gibi düşünmek zorunda değilim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?