Bu gidisle benide ekler durum vahimsen kendini belirlemiyosun
diğer üyeler aday isimleri gönderiyor
beni kesin kazen ekliyor çünkü hep asabi, yaramaz, kendini beğenmiş olarak aday gösteriliyorum. üyeler yapmaz bence bunu kim yaparki herkes bayılıyor bana forumda
Sakiz almadi bana
Lisede basit seyler makarna kizartma vs
Uni.de kisir pasta borek partileriyle evde karinlar doyar guzelce once, sonra disarda dolanilir icecek vs yapilir yemeye fazla para harcanmaz oglanlar kesilir evlere dagilinir :)
E simdi bu kulturden gelen kadina kahvaltiymis ikindi cayiymis aksam yemegiymis koyar mi yani :)
Toplumumuzun büyük çoğunluğu görgüsüz de ondan.
Aynen canım, gelsinler tamam ama ... da çıkarmasınlarbölece insanlar kendilerinden soğutuyolar. halbuki herşey tadında bırakılsa ne güzel ne hoş olur
Bu gidisle benide ekler durum vahim
Nasıl yani? Ne demek istediniz?Yok ondan değil asgari ücretli ve aç doyuma maddi yönden ulaşmamış da ondan çocuk sayısıda çok maasallah çocuklarıda aç
ama hala kupayı göremedim.
her sene en gıcık üye seçiliyorum ama hani benim ödülüm
Yok ondan değil asgari ücretli ve aç doyuma maddi yönden ulaşmamış da ondan çocuk sayısıda çok maasallah çocuklarıda aç
Ayy cahillik diz boyu zikkim var deseydinçocuğuvar bitanesinin 10 yaşlarında bazen ben sokakta durdurup abla bugün menüde ne var diyor
Ayy cahillik diz boyu zikkim var deseydin
Tabiki annesindeaslında çocuğa üzülüyorum kabahat annesinde
çocuğuvar bitanesinin 10 yaşlarında bazen ben sokakta durdurup abla bugün menüde ne var diyor
Mahallenin Hafize anasi olmussun resmençocuğuvar bitanesinin 10 yaşlarında bazen ben sokakta durdurup abla bugün menüde ne var diyor
Oylemi demis ciddenCarrie en son kvne yakalanmistin, oyun mu oynuyosun diye sormustu, hala sende mi
Tamam işte kadın marketten dilediği gibi alışveriş yapamıyor ,çocuğun bunu sorması çok ayıp ve çocuk doyuma ulaşmamış senin sofrada zengin ,olay bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?