misafirler

ben en son dayanamadım zor tuttum
sanırım yüz şeklimde değişti o ara kadın sustu elişine daldı
Gecen hafta komsu bi teyze var kapiyi caldi yukari cikarken naber nasilsin der demez cocuk niye yapmiyosun, bi sorun mu var yoksa. Sanane be kadin, offf benim de susturmam lazim boylelerini

Gecen hafta komsu bi teyze var kapiyi caldi yukari cikarken naber nasilsin der demez cocuk niye yapmiyosun, bi sorun mu var yoksa. Sanane be kadin, offf benim de susturmam lazim boylelerini

evet eşimin pipisi işlevini kaybetti deseydin acaba ne derdi

Kibarca müsait değilim derim ilk önce..
Kv me dediği şeyden haberim yokmuş gibi..
Baktım aynı tas aynı hamam, ''Ben senin gibi boş gezenin boş kalfası değilim hedeflerim var sınavım var seni alakadar etmiyorsa beni ediyor'' derim
Zaten böyle birşey dedikten sonra biraz zor gelir
Hayır misafirlik kavramı onlar için ne ben anlamış değilim..
Kitap açıp çalışıyorum yine gitmiyolar demişsin..
Ne istiyolar ki ben anlamadım işin olsada çalışsanda salonda kendi keyiflerine göre yayılıp tv izlemek kafalarına göre mutfağa girip çıkmak mı nedir yani.. Ne garip insanlar..

Bide merak ettim böyle toplucada kendi evlerine gidiyolar mı..
Atıyorum 5 kişiler mesela toplanıp 5 kişi sadece size mi geliyorlar yoksa kendi aralarındada böyle grup grup oturmaya gidiyolar mı?

evet kendi evlerinede gidiyolar. mesela bi gün birinin evine başka bi gün diğerinin evine. ve gittiklerinde sabah 9-10 da gidip akşam 11-12 ye kadar kalıyorlar. 3 öğün orda yiyorlar.
mesela kaynanam anlatıyor diyorki dün filancada kahvaltıdaydım. kahvaltı yaptık saat 1 gibi uykum geldi biraz uyudum. sonra saat 3 gibi onla beraber gittim, X kurana gidecekti öle çıktık. X gitmiş kurana kurandan sonra yine birleşmişler başka arkadaşının evine gitmişler gece 11 e kadar kalmışlar oda.

Haklısın adetler böyle. Aynı şey misafir gittiğinde de geçerli maalesef. Kahvaltıya gidiyorsun öğlen oluyor kalkmak ne mümkün. Özellikle de aileler yapıyor bunu ama çalışan insanların başka programlarının olabileceği akıllarına gelmiyor:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…