• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

misafirler

Sanal alemde kulhan beyi gibi sert gorunuyon ama normalde yumusaksin galiba :KK19:

gerçektede yüzüm pek gülmez, burda reelden daha çok gülüyorum ama dediğim gibi sert olsamda nazik biriyim :KK1:
kötülük yapanlara çok sertim ama işte buda kötülük sayılmazki

Bizde de emrivaki olur, eşimi annesi arar şunu ne zaman çağırcaksınız bak ayıp oluyor, ablanı ne zaman çağırcaksınız ayıp oluyor. Ayıpsa benim ayıbım napim yani, hem o kadar hizmet et gönüllerini yap, bi de arkandan dedikodu yapıldığını duy. Gel de davet et :KK51:

karar verdim
artık misafir sevmiorum :KK17:

Bi de misafirle konuşacak bişeyin yoksa yandın.
Yaşlı biri geliyosa tarladan tapandan, bağdan bostandan, tarhanadan bulgurdan konuşur, artık için şişer. Genç biri geliyosa alır eline telefonu fink atar facebookta sen bakakalırsın. Zor yani, kafa dengi olması lazım ki, ya da gelen insanın can sıkmaması lazım ki herkes memnun olsun.

hem yok hemde çok sık oluyor bu görüşmeler
ayrıca kaynanamın evine gittiğimdede hep aynı grup orda
hemen kaçıyorum

mesela ben ders çalıştım. az önce mola verdim biraz buraya geldim. kaynanam güya kahvaltıya geldi ama içerde dizi izliyor el işi yapıyor. ve neredeyse hergün öyle, bazen sanki beraber yaşıyormuşuz gibi geliyor bana. ben mesela şimdi oturma odasına geçip, tv yi kapatıp , battaniyemi üstüme ortüp öyle ders çalışmak istiyordum ama kaynanam orda tv izliyor diye yatakodasında ders çalışmak zorundayım

Gel yanımda otur diye diretmiyorsa o da bir şey ama her gün kayınvalide de çekilmez yahu kabak tadı verir.

Hahaha o zaman sende kahvaltiya degil, aksam yemegine cagir..yoksa o zamanda kahvaltiya kadar mi otururlarki acep??? :-)

bizim ev kalöriferli ve bi kaçının oturduğu apartmanda kazanlar kaldırılmuş, apartman sakinleri yakıt parasını vermemişler galiba
bana diyolarki senin ev sıcak olur bu kış, nerde ısınsak orda otururuz

evdeyim ama sevişiyorum :KK71:

İnsanlar bir garip gerçekten, bir keresinde çok tanımadığım bir komşuya gitmiştim o hoşgeldine geldi diye, güvenlikten söz açıldı kadın ben istemem kamera odalarda rahat rahat sevişemem dedi. Yani sevişiyorsun tabi de, hırsızlık konuşulurken beni neden seni elinde çay içerken koltukta çıplak hayal etmek zorunda bırakıyorsun? Yatağında oturuyor gibi hissettim ahahah.

bizim ev kalöriferli ve bi kaçının oturduğu apartmanda kazanlar kaldırılmuş, apartman sakinleri yakıt parasını vermemişler galiba
bana diyolarki senin ev sıcak olur bu kış, nerde ısınsak orda otururuz
İnanmıyorum :KK70: Yandın sen yandın.

İnsanlar bir garip gerçekten, bir keresinde çok tanımadığım bir komşuya gitmiştim o hoşgeldine geldi diye, güvenlikten söz açıldı kadın ben istemem kamera odalarda rahat rahat sevişemem dedi. Yani sevişiyorsun tabi de, hırsızlık konuşulurken beni neden seni elinde çay içerken koltukta çıplak hayal etmek zorunda bırakıyorsun? Yatağında oturuyor gibi hissettim ahahah.

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

kamera deyince en mahrem anlar insanın aklına geliyor kadın haklı

öyle demeyeceksin heralde evdeydik ama iş üzerindeydik felan :KK66:

bence onların düşüncesi bu
benim özel bi hayatım yok onlara göre belkide
demiyolar bu kızın kocası geldi, belki beraber oturacaklar belki yatacaklar biz kalkalım :KK23:

[QUOTE = "to Yasser post: 37069335, member: 431173"] I do not believe : KK70:you burned scalded. [/ QUOTE]

ben fazla iyi niyetliyim bi yandanda içim cız ediyor. nasıl soğukta duracaklar

Back
X